Aldatmayla ilgili bakin hele bi :(

Genellemeniz çok saçma . Her filmin sonu aynı bitmez . Bu şekilde düşünen biri babasınada baba demesin o zaman . Bu foruma uye olanlarin çoğu ya bilgi almak için ya fikir almak için ya da dertleşmek için geliyor .Burası da bir derdim var başlığı zaten . Buradaki 10 insandan 5 i aldatılıyorsa .Yolda gördüğünüz 10 insandan 5 i aldatiliyor demek değildir .

Valla konu sahibi sana bi ben katılıyorum heralde ama ne yazık ki haklısın.. yüzde yüz herkes aldatmasa da insanların bi kişiye sadık kalmasının çok zor olduğunu görüyorum artık.

Fiilen olmasada belirttiğiniz şekillerle bir çok erkeğin ve hatta kadının aldattığını -yani tabi aldatma sayılırsa- düşünüyorum ben de. Duygulara engel olamıyoruz maalesef, yapcak bişey yok, ne kendi duygularımıza ne de karşımızdakinin hislerine engel olamayız, bir birimizi bu şekilde kabul edecek ya da etmeyeceğiz.
Evlenmeden de çocuk sahibi olunabiliyor, ben etik bulmuyorum ama çocuk sahibi olmak isteyenin de illa bir erkeğin kahrını çekmesine de gerek yok.

Günlerdir burada okadar cok aldatma konusu acildiki masum adam bulmak zor. Ama gercekten aldatmayanlarda var esine sadik olani da var karekter meselesi. Ben esim yapmaz demiyorum okadar emin konusamam ama yaparsa insallah önüme cikar.

Aldatırsa aldatır yani boşarsın olur biter ölecek değilsin ya. Evlenmek saçma ama evlenmesek de cocuğumuz olmaz paradokslarına kadar düşünmeye ne gerek var.

"Hepsi yapiyor" aldatilip iliskisine devam edenlerin bahanesi,
Isin dusunce ve fantazi kismina girersek dunyada esini aldatmamis insan yoktur bu mantikla, kadin olarak ben de yakisikli bir erkek gorunce ne hos adam diyorum, ya da hangimiz bir anlik da olsa esimle degil de x le (bu genelde eski sevgili ya da eski reddedilenlerden olur) evlensem nasil olurdu diye dusunmemisizdir ki. Hepimiz pisligiz o zaman, erkekler de kadinlarla evlenmesin azalarak bitelim

evet doğru bir tespit ama yapcak birşey yok. ben mesela çocuğum olsun istiyorum ama aldatılma korkusuyla evlenmekten vazgeçemem yani. ayrıca günümüzde erkekler kadar kadınlar da aldatma konusunda artık top seviyede..

Ben eşimin o hayallerinin içine etmeye bayılıyorum
Karşıdan güzel bir kadın gelir açık saçık giyinmiş vs ben eşimden önce kadını görüp "Aşkım kadına bak fıstık gibi off kalçaları çok güzelmiş yada göğüs dekoltesine bak" falan derim kadına uzun uzun bakarım eşim gizli gizli bakamadığı için heyecan kalmıyor tabi kadına bakmaz bana da "ne bakıyon elalemin kadınına" diye kızar Ben bunu öyle alışkanlık haline getirdim ki eşim bakmaz ama ben bakarım Güzel kadın görürsem neden bakmayım ki.Cinsel tercihle alakalı bir yaklaşım değil benim ki yakışıklı bir adam gördüğüm zamanda bakarım hatta eşime de gösteririm Eşim bıktı artık benim göz çapkınlıklarımdan
Çok eğleniyom yaaaaa......

Erkekler erkeklerle aldatmıyor yalnız. Bu suça ortak bide kadınlar var. (kadının düşmanı yine kadın)

Her erkek aldatmıyor, üzgünüm.

Bu düşünce;
1. hali hazırda aldatılmış olanlara
2. aldatıldığını bilip evliliğe devam edenlere ait.

Kocanla, çocuğunla övünme demişler, övünmeyelim. Ama karşı tarafa da 'istediğin naneyi yemekte serbestsin, sonrasında benim kesin olmayacağımı bil yeter mesajını vermek gerek.

Merak ettigim aldatiyorsa nasil yakalayabiliriz...

Ben bir bayan olarak hayran oldugun kadinlarin bile cok guzel ve kaliteli hatunlar aldatildigini gordum kendimde aldatildim bence aldatilmayan varsa onlar ozel insanlar) evlilikte acele etmeyin tabiki malesef aldatiliyor bayanlar gzueli cirkini yok hepsi aldatiliyor cok nadir dir oyle degerli adamlarla karsilasmak aldatmayan birine denk gelmek cok zor imkansiz gibi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…