Aldatmis...Bosaniyorum

Başka birisiyle evlensin aynısını yapacaktır veya daha önce yapmıştır ondan bir farkı olmayacaktır yani
Yapmayan erkek yok erkeklerin hepsi yapiyo diye oyle bi adama ziyan mi etsin hayatini bu "erkektir aldatir elinin kiridir" zihniyetine sahip kadinlar siz nasil bi dusunce yapisina sahipsiniz ben anlamiyorum ki..
erkekler neler neler yapıyor.
Ayrica burda konu sahibesini ilgilendiren sey diger erkeklerin neler yaptigi degil kendi esinin bi kez genelevde bi hayat kadiniyla beraber olmasi bundan pismanlik duymayip ikinci kez ayni halti yemesi.. Ne yapsin iki kez ihanete ragmen yaaa erkekler hep aynisini yapiyoo diyip gevsek gevsek yola devam mi etsin?esinin o kadinlari bi de kendi evlerine sokmasini mi beklesin?

sen aldatılırsan sesini çıkarma otur o zaman, ama bunu normalleştirmeye çalışıp da başkasına akıl vermeye kalkma

Erkeklerin istediği zihniyette bir kadınsın.
Yazık, senin gibileri gördükçe gerçekten üzülüyorum.
İnşallah sende bu duruma düşmezsin.
İnşallah hayal kırıklığı yaşamazsın.

Ama hiç düşündün mü? Belki de bu erkekleri bu şekilde davranmaya iten karım beni nasılsa affeder düşüncesidir?

Namus kadına özgü değildir, erkekte şerefli ve namuslu olmalıdır. Ve konu sahibinin eşinin yaptığı şey, namussuzluğun önde gideni.

Zihniyetinizle böyle iğrenç ilişkileri meşrulaştırmayın.

Dışarda şerefli erkeklerde var. Allah'ta hepimizi öyleleri ile karşılaştırsın.

arkadaslar konuyu bastan beri takip ediyorum.burda bı tartismadır gdiyo herkes fikrini soluyo ama farkındamsınız konu sahıbı ugramıyo.bende buna uyuz oluyorum.tamam anladım derdın var ama konuyu acan sensın.ınsanlardan yorum alıp sora cekıp gıtmek ınsanlarıda bı tartısma ıcıne sokmak hc dogru degl.bilmıyorum benım gbı dusunen varmı

son durum nedir?

Ben olsam bende yarattığı güvensizliğin ve bana yaptığı saygısızlığın intikamını almak ve hatta onu küüçük düşürmek için hastaneye götürüp "Belki senle barışırım ama o kadar hayat kadınıyla yattın, bakalım beni hakedecek kadar temiz misin" bahanesiyle bir güzel test yaptırırdım. Sonrasında da terkederdim. Amaç, o kadınlarla yattığı için değil, benim tenimin üstüne ten tattığı için acı çektirmek, anlamasını sağlamak "nasıl pislendiğini" nazarımda...
Tabi "ben olsam" asla empati cümlesi değildir ve nefret hatayı körükler. Yaşadığınız durumu düşündükçe ben kahroluyorum. Allah sabır versin size. Affedip affetmemek sizin kararınız ama her zamankinden daha güçlü durmaya çalışın, üzmeyin, ziyan etmeyin kendinizi =(

Pazardaki bütün meyveleri en kötü tezgahtaki çürükler için suçlamak gibi olmuş bu.

Endüstri Meslek Lisesi, liseler arasında bir örneklem seçilecek olsa sosyokültürel olarak en düşük kümede yer alır. Liseler de erkek hayatı ve gelişimi içerisinde en alt kümede yer alır zaten.

Şu an nasıl bir ortamda bulunduğunuzu bilmiyorum ama ''erkek elinizde tutmak'' ile ilgili kaygılarınız olduğunu görebiliyorum.

Çünkü yazdığınız hemen hemen her mesajla kendinizi alıştırıyorsunuz.

Forumu da hiç okumadınız herhalde, tekrar evlenip mutlu olan görmemişsiniz ya.

Hayat sizin mahallenizden ibaret değil. İbaret olsaydı da aldatılmayı affedecek bir kadın olarak, mahallenizdeki aldatmayan erkeklerin sizi tercih edeceğini düşünmediniz herhalde?

O yüzden siz kendinizi alıştırmakla iyi yapıyorsunuz bence, takdir ettim. Sevilmemeyi kabul etmek öyle hemen olmaz sonuçta.

Merhaba arkadaslar, bir hafta gecdi artik
ben kendimi toparlamaya calisiyorum. baya iyi gibiyim, cünkü degmez bunu anladim!
ayriliyoruz, sadece haklisin demisdi ozamandan beri arabada kaliyor arada gelip esyalarindan aliyor ise gidiyor.
ya acindirmak icin böyle yapiyor bilmiyorum soguk davranip ilgilenmeme calisiyorum

Aileller öğrendimi

Hayırlısı olsun hakkında ..
Doğru olanı yaptın benim fikrimce ..
Bundan sonrası için güzellikler seninle olacaktır ilahi adalet tecelli edecektir ..
Açtın mı davayı aileler ile görüştün mü ??

Cnm,acaba bu senden bosanmak icin mi bunu yapiyor.boyle rahat seni kaybetmemek icin bir cabasi yokkk.onunla beraber giden arkadaslarida meydana cikar.eslerine soyle.bakalim dogrumu degil mi?.senden ayrilmak icinde yapiyooorr olabilir.

Senin arkadas cevren bozukmus demek ki. Niyeyese hic sasirmadim. Benim ailem ve arkadas cevrem boyle degil cok sukur ki... Senin ailendeki kadinlar da senin sorunun.

Ha ayriyetten kadin sitelerine uye olan erkekler hakknda ne dusunuyorsun merak ettim? Sence de cok EZİK ve ZAVALLI degiller mi? Ya da belki de KADINSILAR. Baska turlu bir erkek kadın muhabbetinden nasil hoslanir ki? Boylelerine bir sey deniyor neydi? Ha buldum. ILIK.

Ha bu arada tam tersi bosanan kadinlarin coook buyuk kismi cok mutlu oluyor. Baslarinda bir asalak kan emici olmuyor cunku.

Ha bu arada nerden kadinin yeniden evlenecegi ya da evlenmesi gerektigini nerden cikardin. Omur boyu bekar hayati surup de mutlu olan kadin cok. Ha gerci senin cevrende yoktur. Senin cevrendekiler genelde koca dayagi yiyip, bir de ustune kuma getirilince bile ses cikarmayan tiplerdir kesin. Eee senin cevrendeki sevismek icin geneleve ihtiyac duyan ezik erkeklere de oyle kadinlar gelir zaten. Annen sana da oyle bir kiz bulsun soyle,sen tek basina kiz da tavlayamazsin kesin.

Kadin oldugunu nerden cikardin canim? O duz mantik, o basit cumleler, o anlatimdaki kuruluk resmen ben erkegim diye bagiriyor. Ama pek erkeksi bir erkek degil. Kadin sitelerinde dolasmaktan hoslanan bir erkek. Belki dantelli kirmizi geceligiyle, kadin ic camasirlari da almistir kendine. Gece icine onlari giyiyordur. Bir ikinci ihtimal de eline gercek hayatta kadin eli degmiyor; kadinlarla muhatap olabildigi tek alan bu platform. Ne kadar heyecanlaniyordur biz mesaj yazinca. Ayy kiyamam ya...

Çok iyiydi bu :)

Boşanıpla tekrar evlenip mutlu olanı hiç görmedim.

Biz bu forumda bosanip tek basina mutlu olani da gorduk, evlenip mutlu olani da.

Gorumcem @adeninannesi ikinci evliliginde ve cok cok mutlu. Aklima gelen orneklerden biri odur mesela.

Bu arada siz ya zavalli, ezik zihniyetli, caresiz bir kadinsiniz ya da cidden gerizekali diyebilecegim , kadin sitelerinde vakit geciren ezik bir erkeksiniz. Her durumda zavallisiniz dostum.

arabadamı kalıyor?
hakkında hayırlısı olsun bu arada cnm

hanfendi ben boşandım, gerçi evlenmedim henüz ama emin ol ki kocamın dırdırından anasından danasından tüm sülalesinden silkinip kurtuldum kafama göre yaşıyorum ohhhh.evimde ayağımı uzattım kahvemi yudumlayıp kafam dinç kadınlar kulübünü okuyorum.boşanıp ta mutlu olanlardan biri benim erkeğe ihtiyacım yok

Bence mutlaka cinsel hastaliklar HPV , AIDS gibi hastaliklar yonunden testini yaptirt cunku boyle seyler ihmale gelmez belkide bulasmis olabilir www.aidstesti.com sonrada affet istersen vicdani yonden suclulugu zaten senelerce duyacaktir.

Erkegin cebine parayi koyacaksiniz,tirsmadan korkmadan hesap sorulmadan salinacagi vakti de sunacaksiniz; iki uc de o ayak arkadas serpistireceksiniz yaninaa ben karimi cok seviyorum baska kari saapamam der kocamiz saniyoruzzz .Gul gibi karisi dururken diyorsunuz ya erkeklerin fantazi duskunlugunu unutuyorsunuz.Ben kanaatimce tum erkeklerin tum firsatlar sunulsa karisinin askina ihanet etmemek icin yapmayacagina asla inanmiyorum.Belki ahlaken belki dinen belki vs vs nedenlerden kendini frenleyebilir ama sadece karisi olan sevgisi icin yapmayacagina inanmiyorum.Yani demek istiyorum ki sevmeyen erkek degil seven erkek de aldatabilir cunku onlarin biz kadinlarin aklinin alamayacagi kadar fantazileri cok farkli.Hal boyle iken tum engelleri(din,ahlaki etiklik,korku vs vs)asipta aldatmis ,o duyguyu bir kere tatmis ve karisinin affiyla durumu mesrulastirmis bir erkegin bir daha asla yapmayacak olmasina inanmak istemek oldukca dusundurucu geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…