Aldatmis...Bosaniyorum

canım onun ağlamasına bakma kendine bak hissedersin ileriyi afedince içinde huzursuzluk yine olacak düşüncesi varsa olabilir dikkat et ama eminsen düzeldi onuda bilirsin.

bu konu en iyi imam nikahında düşünülüp ona göre kural konulmuş inanılır inanılmaz ama tamamen aldatmayı yasaklamak için çok uygun ve herkesin bilmesi gerek belki ondan korkarlar bilemiyorum .... nikah düşüyor ve eşin başkasıyla nikahlanıp karı koca olması gerekiyor yani gösterişte nikah değil sonra onu boşayıp eski eşiyle evlenebiliyor. Ne güzel bir ceza ne güzel düşünülmüş....

Aklıma gelmeyecek ve kafasına kakmayacağım dersen barış ama diğer türlü ikinizide zindan olur hayat. Ama çok zor hep acaba olacak kafanızda çok zor ihanet ayrıl ne yaparsan yap kimse kimsenin kölesi değil anlamıyorum bu mantığı ve anlamayacağımda. Hayat arkadaşını böyle bir üzüntüyle başbaşa bırakmak ve tüm hayatını her zaman etkiliycek bu olayı yaşatmaya hakları yok...

birde aklıma bişey takıldı bu kadar üzüldü ama ikinciye neden yaptı? planlı olmuştur ikinci hadi birinci plansız oldu ama ikinciye olması hata değil artık....

Bence de bir sevgilisi var ve kolay bosanmak için bu yolu denedi
bunu bende düşünmeye başladım yorumlardan sonra pişman olan vicdanen huzursuz olan ilk aldatmaından sonra olurdu bir buçuk sene pişman olmadı olmadı tekrar yaptı üstelik birden dank diye huzursuz olası mı geldi itiraf etti
denilen olasılıklardan ya hastalık kaptı bunun için söyledi
ya kadınla birbuçuk senedir beraber falan baskı yapıyor eşinden ayrıl diye ve ya diğer kadın hamile

sana da yazmak ıstedım aldatılmayı en guzel yazan söyleyen sarkımı...bundan sonra bunu yasarsam asla affetmeyecegım ..sen de affetme..Lityum Köpek:

Gördüklerin yalan değil, canın acısa da
Aldatılmak kolay değil, bu ilk olsa da
Günahım çok, dönüşüm yok
Köpek gibi ayağına kapansam da

Sakın beni yatağına geri alma

Artık benim gitme vaktim, bu zor olsa da
Eksilmişim kirlenmişim, bu canımı,tenini,etini kanatsa da
Giderim ben yüreğinden
Köpek gibi ayağına kapansam da

Sakın beni yatağına geri alma
Çektiğin acı keskin bir bıçak olsa, kalbime batsa

Değersiz kanımı akıtsa yine de ben sana affet diyemem
Elimde şimdi sihirli bir değnek olsa
Tüm bu olanları geriye alsa affet diyemem

Eski konulara goz atarken bunu es gecemedim.
eminim o herif cok afedersin ama o para verdigi kisinin ustundeyken keyfi gayet iyiydi.
hem de gayer iyiydi ki ikinciye yapmis

Madem bu kadar sarsilacakti atamamis mi kadini ustunden ne yapiyorum ben diye?
Yap et sonra otur agla
bir kere olsa seytana uydum desin hadi hos o da buyuk suc ya neyse!
Ilki hata ikincisi gayet bilincli
arsizca ucuncuye meydan vermeden bence kov hayatindan gitsiz adiyi.
oturmus agliyor birde
oyle bir manzarayi hayal etmektense karsimda acilar icinde olmesini yeglerim ben olsam
arsiz herif

İlk seferde dank etmemiş, ikinciye de yeltenmiş gayet.
Arsızlık diz boyu !
Güvenemezsin bi daha..

Eşi, AIDS olmadığa dair rapor almış. Ne yapsın şimdi 3 yıllık evliği mi bitirsin?
Erkek okulundan mezun olduğum için biliyorum.

Eşi, AIDS olmadığa dair rapor almış. Ne yapsın şimdi 3 yıllık evliği mi bitirsin?
Erkek okuul nedir? Ben de hayat okulundan mezun oldum ne olmus?
Ayriyeten Aids olmadigina dair rapor alamaz. O tip viruslerin bir kulucka donemi olur.Aylarca kan testinde gorunmez. Hic cinsel egitim almadiniz mi? Diyorum iste cinsel egitim ve bilinc sart diye.

Son düzenleme:

Tamam boşansın o zaman. Ne yapsın? Ne yapacak söyleyin bana.
Yapmış bir aptallık.

Evet en azından altı ay sonra belli olur aids için kan sonucu. Öyle kolay değil.

Doğru 6 ay gibi bi sürede belli oluyordu. Yorumlarda eşinin test yaptırdığını okudum. Eşi 6 ay önce yaptı o zaman ?

Pardon ama sen erkekmisin? Bu düşüncede bir kadın olamaz olmamalı. 3 yıllık evliliğini bitirmesin,böyle bir adamla yaşlansın o zaman.

Pardon ama sen erkekmisin? Bu düşüncede bir kadın olamaz olmamalı. 3 yıllık evliliğini bitirmesin,böyle bir adamla yaşlansın o zaman.
Hayır. Endüstri Meslekte okudum. Üni. yide öyle okuyorum sayılır. Sınıfımızda ben dahil 3 kız vardı. neyse nasıl olduğunu tahmin etmişinizdir. Benim demek istediğim erkekler neler neler yapıyor. Benim duyduklarımın yanında bu bir hiç. O kadar iğrenç şeyler ki duysanız mide filan kalmaz kusarsınız. %80'i böyle.

Mesala bi akrabımında başına böyle bir olay geldi. Kadın affetti. Kocası artık böyle şeyler yapmıyor. Şimdi mutlular.
Böyle biriyle yaşamak istemiyorsa tamam boşansınlar o zaman. Başka birisiyle evlensin aynısını yapacaktır veya daha önce yapmıştır ondan bir farkı olmayacaktır yani.Onunlada boşanır. Bu döngü devam eder durur yada artıkın evlenmez.
Boşanıpla tekrar evlenip mutlu olanı hiç görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…