- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
Tamam canım görüşürüzo zaman bu konuya kaçak kat çıkmayacağım bilare anlatırsın bir ara
bunu bende düşünmeye başladım yorumlardan sonra pişman olan vicdanen huzursuz olan ilk aldatmaından sonra olurdu bir buçuk sene pişman olmadı olmadı tekrar yaptı üstelik birden dank diye huzursuz olası mı geldi itiraf ettiBence de bir sevgilisi var ve kolay bosanmak için bu yolu denedi
Ne yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
Eşinden Aids kapınca da aynı şeyi söylersin umarım. Buraya gelip konu açma da, çünkü %100 yüzüne vururum. Keşke vurmasam, ama o kadar iyi bir insan değilim. Bu da Aids hastalığına kapılmış kadın. Al bakalım:
Erkeğin hayat kadınlarıyla sevişmesinin normal olduğu bir aile hayatına sahipsen, çocuk yapma sakın. Aids anneden bebeğe geçiyor. Bencilliğin lüzumu yok. Sizin mantalitedeki insanlar yüzünden etraf hasta bebekten geçilmiyor.
Erkek okuul nedir? Ben de hayat okulundan mezun oldum ne olmus?Eşi, AIDS olmadığa dair rapor almış. Ne yapsın şimdi 3 yıllık evliği mi bitirsin?
Erkek okulundan mezun olduğum için biliyorum.
eşin dürüst ki sana söylemiş ne demek yaaa ??? oldu valla şimdi de herkes bunun arkasına sığınır oldu kadınlar evli erkeklerle sevgili olur en azından dürüstüz , adam karısını aldatır dürüst ki söylemiş.
bir kadının bunu normal karşılaması çoğu erkek aldatır zaten yaklaşımı nasıl bir mantık ??? çoğu erkek yapıyor diye ki böyle bir duruma katılmıyorum toplum tarafından da tek gecelik ilişkilerin ya da aldatmaların kabul mu görmesi gerek ?
Evet en azından altı ay sonra belli olur aids için kan sonucu. Öyle kolay değil.Erkek okul nedir? Ben de hayat okulundan mezun oldum ne olmus?
Ayriyeten Aids olmadigina dair rapor alamaz. O tip viruslerin bir kulucka donemi olur.Aylarca kan testinde gorunmez. Hic cinsel egitim almadiniz mi? Diyorum iste cinsel egitim ve bilinc sart diye.
Erkek okul nedir? Ben de hayat okulundan mezun oldum ne olmus?
Ayriyeten Aids olmadigina dair rapor alamaz. O tip viruslerin bir kulucka donemi olur.Aylarca kan testinde gorunmez. Hic cinsel egitim almadiniz mi? Diyorum iste cinsel egitim ve bilinc sart diye.
Adam test falan yaptirmamis ya hu. Check up yaptirmis. En son geneleve de 2 hafta once gitmis.Doğru 6 ay gibi bi sürede belli oluyordu. Yorumlarda eşinin test yaptırdığını okudum. Eşinin 6 ay önce yaptı o zaman ?
Adam test falan yaptirmamis ya hu. Check up yaptirmis. En son geneleve de 2 hafta once gitmis.
Hepsi degil, hatta bircogu degil. Genelev oldugunu da bilmiyoruz bir hayat kadini sadece.Genelevdekilerin devlet kontrolünde olduğunu duydum. Sağlık sorunu olmaz o zaman.
Eşi, AIDS olmadığa dair rapor almış. Ne yapsın şimdi 3 yıllık evliği mi bitirsin?
Erkek okulundan mezun olduğum için biliyorum.
Hayır. Endüstri Meslekte okudum. Üni. yide öyle okuyorum sayılır. Sınıfımızda ben dahil 3 kız vardı. neyse nasıl olduğunu tahmin etmişinizdir. Benim demek istediğim erkekler neler neler yapıyor. Benim duyduklarımın yanında bu bir hiç. O kadar iğrenç şeyler ki duysanız mide filan kalmaz kusarsınız. %80'i böyle.Pardon ama sen erkekmisin? Bu düşüncede bir kadın olamaz olmamalı. 3 yıllık evliliğini bitirmesin,böyle bir adamla yaşlansın o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?