- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
yazılanları okudum herkez ayrıl yazmış arada sadece siz farklı düşünüyorsunuz. açık konuşmak gerekirse sizinle aynı fikirdeyim. bir insan gerçekten pişman olduysa aynı hataya asla düşmüyor.ufak tefek pişmanlıklardan bahsetmiyorum ama gerçekten hayatını değiştirebilecek konularda ki pişmanlıklardan bahsediyorum.
fakat bu konu sahibinin eşi gerçekten pişman mı olmuş yoksa bir korkusu mu var bilemiyorum. Allah doğru yolu göstersin.
Kesinlikle korktuğu bi durum olduğu için size anlatmış bu açık. Belliki siz bunu bir şekilde öğrenicektiniz, eşinizde siz öğrenmeden benden duy,affet,pişmanım üçlüsüne girmiş.
"Bak, istesem anlatmazdım gerçekten pişmanım" hissiyatı ile sizi keklemeye çalısmış. Ben yemezdim, boşanma dilekçesini verip üstüne eşime bir bardak soğuk su ikram ederdim.
Eğer başka birinden öğrenme ihtimalin olmasaydı, gelipte sana itiraf etmezdi.
Eğer gerçekten pişman olsaydı, bu hatayı 2. kere tekrarlamazdı.
Ayrıca 2 defa yaptım diye söylemesinin sebebi, 2 ilişkisini de öğrenme ihtimalinizin olması. Eğer 3 ilişkisini de öğrenme ihtimaliniz olsaydı 3 derdi, veya bir kere oldu derdi...
Her halükarda sonuç belli.
İlk işiniz önünüzdeki 1 yıl boyunca düzenli olarak jinekolojik muayeneye gitmek olsun. Asla aksatmayın.
2. ise bu evlilik bu şartlar altında sürmez. Kendinize saygınız varsa, size saygısı ve sevgisi eksik bu adamla yola devam etmeyin.
Bütün erkekler aldatıyor diyenlere de söylemek istediğim bir şey var.
Bütün erkekler aldatmıyor.
Aldatmasına göz yumulan erkekler aldatıyor. Göz yuman da kadınlar. Karısını çantada keklik gibi gören, karakteri zayıf erkekler aldatıyor. Bu erkeklere bu güveni verende kadınlar. Hayatınızdaki insan yaptığınız genellemeye uyabilir ama çok şükür şerefli ve kadınlara saygı duyan erkekler de var. Kendi çaresizliğinizi bütün kadınların üzerine yıkmayın.
Zaten sorsak bütün erkekler zayıf, rezil, çocuk, gerizekalı bilmemne.
Hatayı yapan mı daha rezildir yoksa o hatanın ikinci kez yapılmasına göz yumup bir de bununla gurur duyan mı, o kısmı tartışılır. Yani bence tartışılmaz ama, insanların zayıflığı tartışıyor işte.
Yada taa ilk birlikte olmalarindan beri devam eden bi iliski.. Simdi kadin hamile ve tehtit ediyor. Bu da bi kere oldu hamile kalmis diyecek. Belkide diger kadinla evlenmek icin bosanmanin yolunu yapiyor. Boylece esi ayrilirken yuzunu bile gormek istemiyorum diye tek celsede bitircek tazminat vermicek.. Bi et ugruna bunu yapan adamdan herseyi bekliyorumEn doğru karar zaten verilmiş ama bi şey eklemek istiyorum. Ben hastalık şüphesi yüzünden söylediğini düşünmüyorum. Öyle olsaydı 2 sene önceki aldatmasını söylemezdi. Bir kere oldu,iki hafta önce derdi. Hastalık şüphesini söylerdi. Bence şantaj olayı filan var işin içinde. Ya da ayrılmak istiyor. Vicdan micdan bu karakterdeki erkekler için boş işler.
</p><p> </p>Ne yapayim bilmiyorum =(</p><p>3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..</p><p>esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...</p><p>2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..</p><p>birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
kız asi gelin naptı geldi mi yavuklun askerden evlendin mi senMallar gitmesin diye pişman anlaşılan. Adam sevgi saygısına değil kurulu düzenine ve mallarına ağlıyor
Ya herşeyi geçtim de biz ne ara bu kadar duygusuz ve kötü insanlar olduk milletçe aklım almıyor valla.
Annelerimizin zamanında bazı olgular daha değerliymiş meğerse
Hahahahakız asi gelin naptı geldi mi yavuklun askerden evlendin mi sen
o zaman bu konuya kaçak kat çıkmayacağım bilare anlatırsın bir araHahahahaYok şekerim gelmedi henüz şubat sonu gelecek kısmetse. Bu arada haberim var kaynanam ve görümcelerimle aram düzeldi nasıl olduğunu sorma spontane gelişti herşeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?