Aldatmis...Bosaniyorum

Bir erkek durup dururken böyle bir şeyi itiraf etmez mutlaka sen başka yerden öğrenme diye erken davranıştır.Ya arkadaşlarından birinin karısı öğrenmiştir ya da birileri sana söylemekle tehdit etmiştir.Gerisi sana kalmış boşa demek kolay ama herkesin yaşamı farklı.Hakkinizda hayırlısı olsun ve inşallah eşiniz gerçekten pişman olmuş tövbe etmiştir.

Korku olsa bunu itiraf etmezdi. Belliki icini kemiren bir hata. Ayrica yapmis oldugu hatanin hesabini Allahada verecek. Rabbim yanina birakmazki..

Eğer başka birinden öğrenme ihtimalin olmasaydı, gelipte sana itiraf etmezdi.

Eğer gerçekten pişman olsaydı, bu hatayı 2. kere tekrarlamazdı.

Ayrıca 2 defa yaptım diye söylemesinin sebebi, 2 ilişkisini de öğrenme ihtimalinizin olması. Eğer 3 ilişkisini de öğrenme ihtimaliniz olsaydı 3 derdi, veya bir kere oldu derdi...

Her halükarda sonuç belli.

İlk işiniz önünüzdeki 1 yıl boyunca düzenli olarak jinekolojik muayeneye gitmek olsun. Asla aksatmayın.
2. ise bu evlilik bu şartlar altında sürmez. Kendinize saygınız varsa, size saygısı ve sevgisi eksik bu adamla yola devam etmeyin.

Bütün erkekler aldatıyor diyenlere de söylemek istediğim bir şey var.
Bütün erkekler aldatmıyor.
Aldatmasına göz yumulan erkekler aldatıyor. Göz yuman da kadınlar. Karısını çantada keklik gibi gören, karakteri zayıf erkekler aldatıyor. Bu erkeklere bu güveni verende kadınlar. Hayatınızdaki insan yaptığınız genellemeye uyabilir ama çok şükür şerefli ve kadınlara saygı duyan erkekler de var. Kendi çaresizliğinizi bütün kadınların üzerine yıkmayın.

Kesinlikle korktuğu bi durum olduğu için size anlatmış bu açık. Belliki siz bunu bir şekilde öğrenicektiniz, eşinizde siz öğrenmeden benden duy,affet,pişmanım üçlüsüne girmiş.
"Bak, istesem anlatmazdım gerçekten pişmanım" hissiyatı ile sizi keklemeye çalısmış. Ben yemezdim, boşanma dilekçesini verip üstüne eşime bir bardak soğuk su ikram ederdim.

Heycan peşinde başka bir açıklaması yok.. artık yapmasa bile sen güvenemezsin, bide sağlık kısmı var. Allah yardımcın olsun canım. Aşk yetmez bazen sevsende seve seve gitmek düşer zaten saygı duyalacak bir şey bırakmamış. Her şeyi söyleyek elbette affettirmek için ya sonra?

Ya zaten insanın içi alır mı?

Aldatılmanın en pis hali bu.
Bilemiyorum, belki isteyerek çalışanda vardır ama ben gene de bir kadının bu işi isteyerek yapacağına inanmıyorum. Hepsine üzülüyorum, kimbilir ne psikolojide yapıyorlar bu işi ve bir erkek parasıyla gidip onların geçici sahibi oluyor.
Bir erkek, bunu sindirebilen, yapabilen bir erkek zaten hiçbir kadına saygı duymaz. Parasıyla satın alabileceği bir meta olarak görüyor kadınları. Bu nasıl kabul edilir?

Her türlü aldatmak yanlıştır, kabul edilemez. Ama bu şekil bir aldatma en rezil, en pis, en iğrenç olanı.

Kendisine, kadınlığına saygısı olanda devam etmez bu zihniyette biriyle evliliğe.

Tek gecelik ilişkileri, ya da insanların sevgilileri ile olan beraberliklerine saygı duyarım ama böyle bir ilişkiye duyamam. Hayatının herhangi bir döneminde bunu yaşamış bir erkek, benim gözümde sıfırdır.

Umarım kimse bunu yaşamaz. Kimse bu hayal kırıklığını tatmaz.

Bosanmak icin yapmis da olabilir.
Bosanmaya karar vermişsin..
Lütfen tazminatli bi bosanma davasi ac..
Herseyini al.. Elin kadinlari bile yemis parasini sende hakkin olani al..
Sonra istersen bi yardim kurulusuna bagislarsin

Yaptığı ve söylediği hiçbirşey bu saatten sonra affettiremez kendini acındırmasın yani... yazıklar olsun, derdi ne bu adamların böyle?? rahatlıkmı batıyor acaba? nolmuş şimdi o kadınla 5 dk lık zevk için (parayla hemde iğrenç bir biçimde) ilişkiye girince başı göğe mi ermiş? yok yaaa karaktersiz insan işte evliyken de karaktersiz bekarken de...

o insanın ne size ne de bir başkasına hayrı dokunmaz artık. Yol verin gitsin siz de kendi hayatınıza bakın hakkınızda hayırlısı olsun çok üzülüyorum böyle aldatılmayla biten evliliklere.. ama evlilik güven üzerine kuruludur bi kere güven gittimi artık hayır gelmez bence o evlilikten. Allah kolaylık versin size...

Son düzenleme:

Zaten sorsak bütün erkekler zayıf, rezil, çocuk, gerizekalı bilmemne.

Hatayı yapan mı daha rezildir yoksa o hatanın ikinci kez yapılmasına göz yumup bir de bununla gurur duyan mı, o kısmı tartışılır. Yani bence tartışılmaz ama, insanların zayıflığı tartışıyor işte.

Öyle..
Çok üzüldüm konu sahibi için.

Umarım kendisi için en doğru kararı alacak kadar güçlü durur bu süreçte. Yoksa sonrası hep acı ve şüpheyle geçecek.

En doğru karar zaten verilmiş ama bi şey eklemek istiyorum. Ben hastalık şüphesi yüzünden söylediğini düşünmüyorum. Öyle olsaydı 2 sene önceki aldatmasını söylemezdi. Bir kere oldu,iki hafta önce derdi. Hastalık şüphesini söylerdi. Bence şantaj olayı filan var işin içinde. Ya da ayrılmak istiyor. Vicdan micdan bu karakterdeki erkekler için boş işler.

Yada taa ilk birlikte olmalarindan beri devam eden bi iliski.. Simdi kadin hamile ve tehtit ediyor. Bu da bi kere oldu hamile kalmis diyecek. Belkide diger kadinla evlenmek icin bosanmanin yolunu yapiyor. Boylece esi ayrilirken yuzunu bile gormek istemiyorum diye tek celsede bitircek tazminat vermicek.. Bi et ugruna bunu yapan adamdan herseyi bekliyorum

<p> </p><p>&nbsp;</p>

oofff onurun kırıldı haklısın tabiki ..

ahhh akılsız erkeklerr ..

Bir kadina parasiyla sahip olup onu sadece o işi yapan biri gibi görmek onu bosaman için tek sebeptir.
Bu forumda cok sahit olduk.
- sen evlenecegim kadinsin ama rahatlamam gerekiyordu
- o parayla birlikte olduğum kisi. Onla sen bir misin vb vb
Mide bulandirici....

başka bir seçenek daha aklıma geliyor.daha önce demiştim anlatma sebebi kadının tehditleri ya da diğer erkeklerden birinin karısının öğrnemesi olabilir diye...
ama bu boşanma kararı ve haklısın lafından sonra;başka birşey daha aklıma düştü..
adamın başka bir kadınla ilişkisi var ve rahat şekilde boşanmak adına böyle bir yol buldu..sonuçta bir kadın en kolay nasıl boşanır? paralı seksi affetmez diye düşündü..
biraz komplo teorisi gibi geliyor kulağa ama olmaycak işler değil..
burada neler okuduk,depresyondayım ,mutsuzum seni de üzmek istemioyrum diyip sevgili yapmış ,nişan takmış erkekler okuduk..
o sebeple konu sahibi her şartta tabi ki boşan ama önce konuyu net olarak çöz ki davanın seyri belli olsun..
kıçında donu kalsın mı boşanırken kalmasın mı o önemli..

Mallar gitmesin diye pişman anlaşılan. Adam sevgi saygısına değil kurulu düzenine ve mallarına ağlıyor
Ya herşeyi geçtim de biz ne ara bu kadar duygusuz ve kötü insanlar olduk milletçe aklım almıyor valla.
Annelerimizin zamanında bazı olgular daha değerliymiş meğerse

kız asi gelin naptı geldi mi yavuklun askerden evlendin mi sen

Hahahaha Yok şekerim gelmedi henüz şubat sonu gelecek kısmetse. Bu arada haberim var kaynanam ve görümcelerimle aram düzeldi nasıl olduğunu sorma spontane gelişti herşeyy
o zaman bu konuya kaçak kat çıkmayacağım bilare anlatırsın bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…