Aldatmış kocama tekrar güvenebilir miyim

Son
Konuyu sonuna kadar okudum sizin için güzel şeyler yazacaktım ki şu yorumunuzu gördüm. Gerçekten rezilsiniz insanları böyle yaftaladiginiz için.

Emin olun o kadınlar bile sizden daha yürekli en azından kocaları aldatınca 2627292 tane bahane bulup destan yazmak yerine boşanmışlar.
Sonra da gidip evli olduğunu bildiği adamlara gel ikinci karin yap beni demişler. Ne kadar yürekli ve masum bu kadinlar... siz güzel birşeyler yazmayın. Beceremezsiniz
 
Son

Sonra da gidip evli olduğunu bildiği adamlara gel ikinci karin yap beni demişler. Ne kadar yürekli ve masum bu kadinlar... siz güzel birşeyler yazmayın. Beceremezsiniz

Masum demedim yürekli dedim ve lafımın arkasindayim. Siz dul kadınlara laf atmaya devam edin. Kocanıza da yapışın bırakmayın aldatır aldatır nasılsa size döner. Mazallah dul kalır evli erkeklere gidersiniz sonra. Allah korusun.
 
Konunun yarısına bile gelemedim sanırım uzun olduğu için ancak anlamadığım birşey var zamanında ortakları bile atmışlar bu insanı bi kadınla uygunsuz görüşüyo diye o zaman siz nasıl hesap sormadınız ne yaptı da inandınız herşey çok açık degilmiydi? Bu saatten sonra aynı olayları yaşamak istiyorsanız devam edersiniz ayaküstü yalanlar söyleyen bi insanın düzeleceği yok allah sanır versin.
 
Hanımlar,
rica ediyorum herkes üslubuna dikkat etsin, teknik olarak eşi ölmüş kadınlara dul deniyor, eşinden ayrılmış kadınlara değil.

Lütfen ne eşinden ayrılmış ne de eşi ölüp dul kalmış kadınları genellemeyin.
 
Burda şunu tekrar söylemek istiyorum. Ben sizlerle sadece beni çok üzen bir olayı paylaşmak istedim. Bunu da tanıdıklarımla konuşup dertleşemeyeceğim için ysptım. Zaten çok üzgünken insan psikolojisinden anlamayan insanların saldırısına ihtiyacım yok. Bunlari bunları yspmış boşamalısın diyebilirsiniz ama rencide edici kırıcı sözler bana ve benim gibi olanlara iyi gelmediği gibi bunu söyleyenlerin kişiliği hakkında da bilgi veriyor. Büyüklerimiz ne güzel söylemiş. Hayır biliyorsan söyle şer biliyorsan sus diye. Yapıcı olalım lütfen, kırıcı değil.
Konu başlığınızda bile soru sormuşsunuz. Şimdide kalkıp başımdan geçeni paylaştım saldırıda bulunmayın diyorsunuz. Siz tüm dul kadınları yaftalarlarken kadınlara Rus dönmesi derken kocasını kaç kere boynuzlamıştır derken bol bol saldırı yapabiliyorsunuz.
Herkese açık bir platformda derdinizi yazıp üstelik akıl sorarsanız herkes fikrini yazar.
Sizi mutlu etmek için kimse doğrularını boşveremez.
Mesela ben ilk aldatıldığım da eşimin tek kelime etmesine müsaade etmeden boşarım. Aldatmanın hiç bir bahanesi olmaz. Şimdi sizi hoş etmek için, boşama 30 yılı çöpe atma, Allah korusun dul kalırsan (kendi düşünceniz olan) evl erkeklere sarkardın mı demem lazım. Tabi ki hayır. Siz nedeni ne olursa olsun zaten affetmişsiniz ama kalbiniz affetmemiş VE affetmeyecek. Ömür boyu acaba gene mi aldatılıyorum diye hayatınızı çürüteceksiniz.
Emin olun ki eşiniz sizi çok iyi bildiği için defalarca aldatmış ve aldatmaya da devam edecek. Sizden boşanmaz çünkü yemeğini yapan, çanaşırını yıkayan, onunla cinsel birlikteliğine devam eden ve her halükarda aldatmasına aldırmayan bir kadın bar elinin altında.
Bence siz konunuzu kapatın.
 
Sonuna kadar okudum öncelikle rabbim size sabır versin ... Size nacizane fikrimi söylüyorum bu adam baştan beri aslında böyleydi ama siz sevgi ve saygınızdan göremediniz .... bana göre bundan sonra kendi yolunuza bakmalı sizi mutsuz eden herşeyden uzak durmalısınız çünki bu gibi durumlar insanın hayatında kapanmaz yaralar ve sağlık sorunları çıkartabiliyor kendimden biliyorum 27 yaşımdan beri panik atakla uğraşıyorum mutluluklar sizinle olsun
 
Kızlara bunu ben açmadım. Bir gün evde tek başıma oturup ağlarken çıkageldi ikisi. Onlar zorlayınca da şüphelerimden bahsettim. Zaten benim ruhsal durumumdan şüpheleniyorlardi. Oğlumun haberi yok hala. Kızlar görmemiş olsaydı onların da haberi olmazdı.


şüphelendiğim icin kızlarımla beraber eşimin evde bıraktığı İpad’ını karıstırdık ve 3-4 tane kadınla ayrı ayrı mesajlastığını, konustuğunu gördük. Şüphelendiğim, huylandığım halde ihtimal vermiyordum, belkide yakıştıramıyordum. Bir taraftan mesajlari okuyor bir taraftan da ‘yok ya, bunun bir açiklaması vardir , bu baban değildir.’ deyip durdum.
İlk mesajinizda durum pek öyle demiyor ama. bana empati yaptıran kizlarla laptop karistirmaniz, mesajlarını görmeniz, sonra da kahroldugunuzu , hayal kirikliklarinizi öyle -bir evlat için acılı- sözlerle söylemek ve sonrasında hala aynı evde yaşamanız. Böyle mi örnek oluyorsunuz evli kizlariniza?
Yazınızda vurguladiginiza göre oldukça güzelsiniz, iyi de bir işiniz var. Üstelik avrupada yaşıyorsunuz. Yani bu 'koca' demeye utanılacak insan musvettesiyle ömrümüzü heba edeceğinize bosanirsaniz yeni yeni insanlarla flört edebilir ya da evlenebilirsiniz. Öyle Türkiye'nin aldatilip yutan kadınları gibi 'dul derler, ailem evine almaz, param yok ki, bizde kadın ikinciye evlenemez' korkuları da sizde yok...
Yazık ediyorsunuz kendinize
 
Yazdığınız yorumları okudum da şimdi inanın dehşete düştüm.Dul dul diyip durmuşsunuz.Yurt dışında yaşayıp bu yaşa gelip vizyonunuzun bu olması çok şaşırtıcı ve üzücü.Farklı kültürler görmüşsünüz , ama hala dul dul dul kadın.Bu nedir ya? Dul kadınları genelleyen leş zihniyetten nefret ediyorum.Bir çoğu çilekeş , tek başına hayata tutunmaya çalışan bu kadınlara bir de toplumun böyle iğrenç yaftalar yapıştırmasından iğreniyorum.

Yazmıcaktım üzülmeyin diye ama sizin ağzınızın ayarı kaçmış madem biraz da bizim ağzımızın ayarı kaçsın : Eşiniz iğrenç bir insan , andropoza girmiş bir çirkin ruhlu adam.Yunanistan'ın köyündeki bakire kıza kadar ulaşabilecek abazanlıkta.Ama hala kadınlar suçlu öyle mi? Evli olan insan Nasıl ki evliliğin konforundan faydalanıyorsa yüküne ve sorumluğuna da razı gelmek zorunda.Sizin eşiniz kendi düşünmemiş kendi yuvasını , eşini.Karşı taraftakiler düşünmedi diye kimseyi suçlamayın.Şu eşi ölen , eşinden ayrılmış kadınlardan da elinizi de dilinizi de çekin.
 
Ben benim gücüm yettiği kişiyle ilgilenebilirim. karşı tarafa da biraz buğuz etmeme karışmayın kütfen

Karsi tarafa buguz etmen sana birsey kazandirmaz ki?
Bugun ayse olur yarin fatma olur
Hangisiyle basedicen?
Kocan istedikten sonra 50 tane ayse fatma gelir gider.:KK66:
Gücün kocanin aldatmalarina yetmiyorsa bulacagi kadinlara da suc bulmaman lazim.

Yani hicbir kadin durduk yere senin kocana kancayi takmaz emin ol.
Ne isi var kocanin bilmem ne sitelerinde?!!!

Aramis bulmus adam:KK66:
Kadinlar da aramis bulmus.

Buguz edeceksen seni ilgilendiren kisme yani kocana et
 
Sonra da gidip evli olduğunu bildiği adamlara gel ikinci karin yap beni demişler. Ne kadar yürekli ve masum bu kadinlar... siz güzel birşeyler yazmayın. Beceremezsiniz
Kadin yüz bulmus ki demis.
Senin kocan daha yurekli bence evli barkli kizlari var internette kadin avina cikmis.
Kusurabakma seni uzmek icin yazmiyorum ama sen baska yonden bakmak istiyorsun olaya .
 
Bu arada psikologa da güldum.
Ne demek sevmeyen kadin aldatir ama adam aldatiyorsa aslinda belki karisini seviyordur?

Siz zaten bunu duymak istiyorsunuz
Yani kocaniz sizi seviyor aslinda ama yürekli kadinlar kocaniza kancayi takti.

Adam da bos bulundu yapti birseyler
Saygi duyarim
Nasil yorumlarsaniz oyle olsun
Ama gercekler degismez

Kocaniz sizi sevmiyor.
Sadece mevcut duzeninin bozulmasini istemiyor
Siz de affetmissiniz ok
Bizce sorun yok

Bence unutun herseyi.
Devam edin hayatiniza
 
gercekten esim pisman olsaydi tovbe etseydi bile benim midem kaldiramadigi icin bosardim.

boyle birseye niyetleri varsa bastan soylesinler bosanalim ne b"k yerlerse yesinler.
ama yok oyle hem karnim doysun hem pastam dursun
 
Esiniz sizi seviyor ama anlasilan gencliginden beri baskalari tarafindan da ilgi istiyor heyecsn ariyor yakaladiginiz durumun tek oldugunu dusunmuyorum bence surekli bu tarz iliskileri olmus
 
Uzun uzun yazmışsınız da siz yakaladıktan sonra da gelen mesajlara cevap vermiş. Benim erkek arkadaşım sandim o da bana güzel insan der diye...Yaşadıklarınıza üzüldüm.
 
Cok üzgünüm aldatılmaya ve kandırılmaya devam edeceksiniz. Evliliğiniz zaten bunun üzerine kurulu. Esiniz hiç bir zaman kendini başka kadınlara kapamamış yani aşk yokmuş sevgi yokmus. Siz de bu evliliğe toplumda ki yeriniz ve yaşam standardlarınız değişmesin diye devam edeceksiniz tıpkı eşiniz gibi.Taki eşinizin karşısına sizden ve evliliğinden vazgeçmeyi goze alacagı biri çıkana kadar. Lütfen bu ihtimali de gözardı etmeyin.
Aranızdaki evlilik birliğinin tam olarak yazılı bir anlaşma oldugunu dusunuyorum. O nedenle esinizin çapkınlıklarını eşeleyerek daha çok sinirlerinizi bozmayın. Gözardı edin ve hayatınıza devam edin. Eşinizin çapkınlıklarına devam edecegi gibi.
 
Bütün suçu kadınlara atıyor kocasını aklamaya çalışıyor diyorsunuz. İyi okusaydiniz gorürdünüz en çok eşimi suçladığımı. Beni kıran üzen de kadınların ysptiğı değil eşimin yaptığı. Onları suçluyor olsaydım sosyal medyadan rezil ederdim hepsini. Hepsinin bilgisi elimde. Bir tanesine bile sen bunu niye yaptın demedim, eşimi rahat bırak demedim. Çünkü biliyorum bunlara sebep olan kişi eşim.
Çok kolay karı koca boşayanlara gelince onlara da şunu söyleyeceğim. Eşimin ysptığını asla unutmsyacağım ve affetmeyeceğim. Ama ben 30 yılımı bir çırpıda sokağa atamayacağım, neden mi?
Türk dışındaki kadınların hepsi kocalari onları aldattığı için boşanmışlar. Yani dullar ve karısını kendisiyle sldatan bir adamın ikinci eşi olmayı teklif ediyorlar. Kolay bir şey olsaydı dulluk bu kadınlar böyle bir yola baş vururlarmıydı. Karisini aldatan bir adamdan hayır beklerlermiydi.
Kadınları koruyan arkadaşlara gelince. Tekrar hatırlatayım istedim. Bu kadınlardan bir tanesi evli çoluklu çocuklu. Eşimin suçu büyük de bunun hiç mi suçu yok. Sizce bu kadın kocasını kaç kez boynuzlamıştır.
Aldatma iki kişiliktir . Her iki tarafın da suçu vardır. Ben benim gücüm yettiği kişiyle ilgilenebilirim. Ana karşı tarafa da biraz buğuz etmeme karışmayın kütfen
Gözden kaçırdığınız nokta şu;
Eşiniz şeytana uyup tek kadınla aldatsa tek seferlik affedersiniz.

Kocanızın geçmişinde bu ilk değil. Her fırsatta arkanızdan iş çevirmiş. Siz yeni evliyken de üstünü örtmüşsünüz.
Muhtemelen düzelir bir daha yapmaz diye düşündünüz.
Ama yaptı. Hem de 4 kadınla.
Belki bilmediğiniz, yakalamadığınız nice aldatması var.

4 kadına rağmen aldatırsanız, bu sayı 8 e çıktığında kahrolmayın.
Sonuçta 100 kadın da olsa 50 yıllık evlilik çöpe atılmaz


Bu arada dul kadınlar zorlandığı için değil belki intikam, belki gününü geçirmek için evli bekar her erkeğe yazıyor, kocanız gibi.
O kadınların da kocanız gibi birkaç erkekle yazışmadığını nereden biliyorsunuz?
 
Son düzenleme:
Bunlar sizin yakaladiklariniz ve bildikleriniz. 28 yillik.evlilikte bir de haberiniz olmayanlari düşünün. Esinizin gozu hep disardaymis bence bu degisecek bir huy degil. Pişmanlıgi da sadece yakalandigi icin. Isterse dunyanin en efendi en iyi insanı olsun guven duygusu olmadi mi evlilik yurumez. Kac yillik karisini elalemin agzina sakiz eden adamdan da hayir gelmez.
 
Siz affetseniz bu adam bunu bidaha hiç yapmasa bile siz unutabilir mısınız
 
"Hanfendi" değil hanımefendi... "doğru dürüst" değil doğru düzgün...

Neye cevap olarak yazdığını doğru düzgün okudum zaten oyüzden bu kadar yazdım iyi geceler...
Bu okumuş halinse diyecek birşey yok
 
X