- Konu Sahibi yosunkokusu
Bence söyleyin.şimdi ne yapmam lazım bildiğimi söylesem mi
Aklı başında biriyse ilişkisini gözden geçirir en azından.
Yaptığınız çiğlik, farkında değilsiniz, adam aldattı mı diyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence söyleyin.şimdi ne yapmam lazım bildiğimi söylesem mi
hayır ama erkek olarak tek nişanlım yaptı o yüzden sordum erkek gözüyle nasıl olduğunu merak ettim diye yoruma girdim zatenbu arada bu yorumuma bir ekleme daha yapayım
o elbiseye tek yorumu nişanlınız mı yapmıştı
yani ben yaptım X yaptı Y yaptı bir de nişanlın yaptı ve sen nişanlına sordu isen sadece onun yorumunu beğendi isen zaten çakmıştır ki
instagram hesabından erkek olduğu anlaşılıyorsa olağan şartlarda kimse gidip de elbiseyi erkeğe sormaz, denendiğini fark etmiştir
Ben adamda sorun sezmedim nedensebenim şüphe duyduğum 7 saat sonra amin sağolasın darsı sana ürünü aldın mı diye sorması oldu
Bence siz "nisanlisiniz" diyince kızmış ki orada bunu yazmaniz sacma olmus zaten aldim almadim ya da emin olamadim der gecerdiniz ona gore bakardiniz devam ettiriyor mu ettirmiyor mu
Profilinizdeki yaşınız gerçek mi? Gerçekse benden 1 yaş büyüksünüz. Bu yaşta cidden böyle boş işlerle mi uğraşıyorsunuz. Biz bu hareketleri ergenlikte yapardıkkeşke devam ettirseydim pişman oldum kestirip atmaya belki de aldatabileceğini görmek istemedim sonradan
+++++
Yorumları hayretle okudum
Adam ilk cümlesinde ben nişanlıyım boşuna heveslenme yazmış
En son da yazmayın diyip engellemiş
Adam namus abidesi yani, daha ne yapsın? Nerde yz vermiş, nerde yüz bulsa yazacakmış göremedimYorumlar beni benden aldı
Ama siz ikiniz de benim yazacaklarımı yazmissiniz teessüf ettimadammmm :yazmaaaaa banaaa ben edepli namuslu bir aile erkeğiyimmm demeliydi![]()
Sormuş olabilir yani. Merak etmiştir. Yürümek için ya da kötü niyetle sormamıştır. Zaten başta sizden bahsetmiş. Nasıl bir kötü niyeti olabilir ki? Zaten nişanlısın neden soruyorsun diye sorduğunuzda yanlış anladığınızı düşünüp, sizi kötü niyetli görüp engellemiş. Yani bu muhabbetten eee nişanlısınız neden bana yazıyorsunuz lafını bile kendine yedirememiş. Ama işte bu tarz şeyler hep yanlış düşünüp, kendinizi yıpratmanıza neden olur.peki neden en sonda sanki sohbete devam etmek istiyor gibi elbiseyi aldın mı diye sordu yanlış mı düşünüyorum
E zaten güveniniz yokmuş ki denemişsiniz deneyecek aşamaya geldiğiniz birini hayatınızdan çıkarın artı insan gibi fake den soru sormuşsunuz cevap almışsınız ne bekliyordunuz defol defol nişanlıyım ben demesini mi ? İnsanlar konuşabilen iletişim kuran varlıklardırSelam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...![]()
Şu son verdiğiniz cevap o kadar saçma ki, adam bu cevapla anlamıştır zaten siz olduğunuzu.engelleme sebebi en son mesajda elbiseyi aldın mı yazdıktan sonra ben siz nişanlıydınız sizi alıp almam neden ilgilendirdi ki yazdım sonra yazmayın deyip engelledi... benim kızdığım neden elbiseyi aldın mı diye sorması oldu ona ne yaniiii:/
neye güvenin kırıldı Allah aşkına ya? ne demiş ki sana? Nude at mı demiş, cilveli mi konuşmuş.. Resmen fake karakterinle adama iş atar gibi yapan sensin " nişanlı olduğun halde niye ilgileniyorsun " diyerek. Adam da bakmış bence bela olacak,kısaca yazmayın demiş.Seni aldatana kadar kur yap istersen!!! Neyin denemesi bu dahaşimdi güvenim kırıldı nasıl evleneceğim ben nasıl sıcak davrnacağım...
EVETneden önemseyip sanki sohbet etmek istiyor gibi elbiiseyii aldın mı diye sordu ki . buna takıldım.. yanlış mı düşünüyorum
Siz de aldatmışsınız?Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...![]()