- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi zatenasklarhepboyle
-
Eski erkek arkadaşımla olan buluşma özel bir buluşmaydı. Evet biliyorum erkeklere her şey söylenmez ama yine de onun her konuda dürüst olduğunu gördükçe içim sızlıyor
her konuda dürüst olabilir belki ama sağlamcı olduğu da kesin. yüzyüze geldiğinizde sizi beğenmese sevgili olmayacaktı bence.
bir de böyle düşünün ve anlatmayın bunu.
Ee sizinle ne yapmış o zaman ''sevgili değiliz'' dediği dönemde ? Ne kadar saçma söylediği farkındasınız değil mi ?
İyi de sürekli sevgili değiliz diyen kendisi,siz neden aldattım diyorsunuz ? Boşversenize,sevgili değilmişsiniz o zaman,belki kendisi de yazıyordu birilerine nereden bileceksiniz ?
Hepinize gönülden teşekkür ediyorum beni çok rahatlattiniz aslında içten içe hep sizin gibi düşündüm ama yine de enayi tarafım söyle diyordu şimdi söylemekten vazgeçtimBuluşmadan önce sevgili değildiniz.
Buluşmadan önce eski erkek arkadaşınızla görüştünüz.
Ben aldatma göremedim ortada.
Kim bilir erkek tarafı buluşmadan önce ne cevizler yemiştir.
Gereksiz vicdan yapmayın derim
Arkadaşlar sevişmiş arkadaş yani tabiki aldatma yahu .... Bilemiyorum belki birbirinize uygunsunuzdur oda sizi aldatmıştir.
Dertsiz başa dert
Ortada aldatma yok. Erkeğe her şey anlatılmaz
Kendisi bir kızla erkeğin arkadaşlığına bile karşı bir insan bunu içimde tutamıyorum bu nedenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?