Aldatmış mı oldum ?

Eski erkek arkadaşımla olan buluşma özel bir buluşmaydı. Evet biliyorum erkeklere her şey söylenmez ama yine de onun her konuda dürüst olduğunu gördükçe içim sızlıyor

her konuda dürüst olabilir belki ama sağlamcı olduğu da kesin. yüzyüze geldiğinizde sizi beğenmese sevgili olmayacaktı bence.
bir de böyle düşünün ve anlatmayın bunu.

her konuda dürüst olabilir belki ama sağlamcı olduğu da kesin. yüzyüze geldiğinizde sizi beğenmese sevgili olmayacaktı bence.
bir de böyle düşünün ve anlatmayın bunu.
Ee sizinle ne yapmış o zaman ''sevgili değiliz'' dediği dönemde ? Ne kadar saçma söylediği farkındasınız değil mi ?
İyi de sürekli sevgili değiliz diyen kendisi,siz neden aldattım diyorsunuz ? Boşversenize,sevgili değilmişsiniz o zaman,belki kendisi de yazıyordu birilerine nereden bileceksiniz ?
Hepinize gönülden teşekkür ediyorum beni çok rahatlattiniz aslında içten içe hep sizin gibi düşündüm ama yine de enayi tarafım söyle diyordu şimdi söylemekten vazgeçtim

Kendisinin de belirttiği gibi henüz sevgili değilmişsiniz ki. Bu yüzden söylenecek bir şey yok. Ama şu noktaya da bir ünlem bırakıyorum ki : eğer hayatınızda hoşlandığınız biriyle yeni yeni adımlar atıyorken bir başkasıyla, eski sevgiliyle fiziksel yakınlaşma için buluşuyorduysanız bu kendiniz için de yeni sevgili adayı için de hoş ve onaylanacak bir durum değildir. Ama bunu dile getirmek sadece yeni ilişkiye ve güven duygusuna zarar vermekten başka bir şeye yaramaz. Bunun bir yanlış olduğunun farkında olup hatanızı tekrarlamama kararı alarak konuyu kendi içinizde kapatarak yeni ilişkinize devam etmelisiniz

Merak etme kesin bir dille 'yuzyuze gelmeden ilişki diyemeyiz' derken kendi yedegiyle işleri olur mu diye bakıyordur.
İki kere iki dört.
Ne sen aç eski defterleri ne o açsın, ilişkinizi başladığınız traih sayın

Kendisi bir kızla erkeğin arkadaşlığına bile karşı bir insan bunu içimde tutamıyorum bu nedenle

madem kız erkek arkadaşlığına karşı niye sizinle 7 ay arkadaşçılık oynamış?
şahsi fikrim aldatma değil sevgili değiliz diye ısrarla söylemiş. ama yine şahsi fikrim söyleyin terk etsin sizi böylece kızla erkeğin arkadaşlığına karşı bir varlıkla sevgili olmaktan kurtulursunuz.

Söyle söyle, söyle de gör gününü.
Pişmiş aşa su kat.
Ondan sonra gelip kk da ağlama.

İliski yok diyorsunuz, sonra eski erkek arkadaşımla görüştüm diyorsunuz.

Görüştükten sonra sevgili olduk diyorsunuz.

Vicdan bu konunun neresinde yapılır anlamadım.

Kendi fikrimce, aldatmış sayılmazsınız. Daha hiç görmediğiniz, sevgiliniz olmayan birine sadakat sorumluluğunız yok. Söylemeyin de zaten. O dönem konuşuyor da olsanız, sevgiliniz değildi. Eski sevgilinizle işler iyi gitseydi onunla sevgili olcaktınız. Bu seçimi yapmak da en doğal hakkınızdı. Vesselam bu sizi suçlu ya da sadakatsiz yapmaz amma velakin gidip söylerseniz sevgiliniz sizi bunlarla suçlayacaktır.

Ne biliyosunuz ya yüzde yüz dürüst olduğunu. Hadi diyelim öyle, ondan önce olanlar sizi ilgilendirir. Sevgilinize, o olmadan önceki hayatınızı yargılama hakkı vermeyin. Sınırlarınız olsun yahu. Sevgiliyken bile görüşmüş olsanız, konu uzamasa, gidip söyemenin ne manası var. Vicdan yapıp durmayın. Unutun gitsin. Ne bu duygusallık. Pofff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…