Aldattığı için boşandığım eş ve bozulan psikolojim

Ben de bunu anlamıyorum bu herifler ağzına geleni diyor diye öyle mi oluyor? Ben sadakatsiz manipulatör p*ştun tekiyim diyecek hali yok, tabi kendinden başka herkese suç bulacak. İki lafıyla böyle düştüğünüze göre hala bir beklentiniz var içten içe.

Evet kaç kere dedim bu şekilde oyuzden bugün mesajlarını saklıyorum beni tekrar rahatsız ederse ilk isim eşine göstermek olucak

Çocuklar için iletişim kurmak bambaşka bir şey, adamın boşanma isteğini, adliyede geri barışmalarını bilmek falan bambaşka bir şey.
Adamı boşamışsınız konu kapanmış, çocuklarla ilgili bir durum olursa da konuşur kapatırsınız. O istediği kadar yazsın dursun ben cevap vermedikten sonra hiç önemi yok, ha baktınız taciz derecesine geldi savcılığa bildiririm

Babanın yanında degil annesi bakıyor ynai babanesi biri 13 biri 8 yaşında kendi istekleriyle gittiler zorla yollamadim
Babaanne/anneanne ebeveyn değil. Çocukların ebeveyni annesi ve babası. Anne baba sağken, ortada çok ciddi bir sorun yoksa neden babaanne? Çocuk istedi diye bir şey yok, her istediklerini yapabiliyor olsalardı isimleri çocuk olmazdı

Baba 2 bin lira nafaka veriyor. Görme gününde bile görmüyor çok nadir. 1 sene içinde benim psikolojim ide bozdu kendimi toparlanan onlara iyi anne olmam için bu devirde evde oturarak kimse ihtiyaçlarımı karşılamıyor malesef

İlk çocuğum onların yanında büyüdü . Sonra altlı üstlü gene beraber gibiydik ben baba evinde burda da çocuklara bakabilecek kimse yok malesef

Çok teşekkür ederim öyle yapacağım bundan sonra

" birini bulurum" demek ki birini bulunca sizde çocuklardan vazgeçeceksiniz bu ne biçim annelik...
Çocuklar kaç yaşında?
Birini bulurum diye oraya yolladım ne demek? Kadına mı güveniyorsunuz eşiniz ne eş ne baba da ??
Hanımlar adam öyle düşünüyormuş. Kadın birini bulurum diye çocukları gönderdim demiyor.
Öyle bir profili yok yazdıklarına bakılırsa.

İlk çocuğum onların yanında büyüdü . Sonra altlı üstlü gene beraber gibiydik ben baba evinde burda da çocuklara bakabilecek kimse yok malesef
Anladım. Yalnız geleceğe yönelik bir plan yaptınız mı? Yani çocuklarınız bunun geçici olduğunu, durumunuz düzelince onlara bakabileceğiniz zaman geri alacağınızı biliyorlar mı? Babaanne nasıl davranıyor, severek mi bakıyor yoksa mecburiyetten mi? Hadi 15 yaşındakilerin tüm dünyası arkadaşları oluyor, daha kayıtsız kalabiliyorlar ailesel durumlara ama 8 yaşındaki biraz daha savunmasız ve anne çocuğu.

Kusura bakmayın ama sizi aldatmış üstüne başka biriyle evlenmiş adamdan hala medet umuyorsunuz gel dese gideceksiniz
Adam her aradığında açıp dinlerseniz o da canı istediğinde arama yüzünü bulur sonra rahat bırakmıyor diyorsunuz sınır çekmemişsiniz ki hiç
Boşanmış kocayla çocuk için konuşulur bitti.
Evden kimse bakmıyor diyorsunuz da çocuklar büyümüş ikisi de okul çağında girin bir işe çalışın.

Adam önüne geleni aldatıyor ama bu kadınlar inatla o adama sarılıyor yapmayın o çocuklar büyüyecek tabi ki aile içerisinde büyümeleri güzel ama sevgi saygı dolu bir ailede.. ileri de hayatlarını kurduklarında giden hayat sizin ki olucak güveneceğiniz sizi sevecen insan olsa hayatınızda daha güzel olmaz mı?

Severek baktigini bildiğim için yolladım zaten bu yaştaki çocuklar hep gezmek istiyor maddi olarak bu beni zorluyordu onlarında rızası vardı seviyorlar çünkü onları ben ailemin yanındayım iyi zamanları da oluyo kötü zamanları da oluyor su benim babam baskıcı yemek bitmeden kalkma ders yaptınız mı telefonu bırak ses yapma vs. Vs. Ben kendimi iyi hissedip onlara daha iyi anne olabilmem icin önce kendimi duzeltmem gerekiyordu aslında bı seçim yapmam gerekiyordu. Kendim çe düşüncem para biriktirip ayrı eve çıkmam çocuklarımi yanıma almam

Evet çok doğru inşallah oda bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…