Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wp kodumu verdim amaEtmemesi lazım. Taviz tavizi doğurur.
:) hayırlısıWp kodumu verdim ama
Allah iyiliğini versinn
Valla değişik ilişkiler var sevgiyle ihanet ne zaman yan yana gelir oldu Allah'a büyük konuşmym ama affedilecek şey değilAmin cümlemizin![]()
Herkes fazla geniş sadece kuzum . Sevgi kalmamış herşey çıkar olmuşValla değişik ilişkiler var sevgiyle ihanet ne zaman yan yana gelir oldu Allah'a büyük konuşmym ama affedilecek şey değil
Gurursuz insanlar çok fazlaBu nasıl soru !
Hem aldattın hem eskisi kadar sevmiyon ama geri dönsün peki neden dönsün sevmiyosan çocuğa yazik değilmi? Peki ona sevmediğini dedin mi?
Galiba öyle olmuş malesefHerkes fazla geniş sadece kuzum . Sevgi kalmamış herşey çıkar olmuş
Valla anım görüyo duyuyom çok şaşırıyorm rabbim kimseyi şaşırtmasınValla değişik ilişkiler var sevgiyle ihanet ne zaman yan yana gelir oldu Allah'a büyük konuşmym ama affedilecek şey değil
Farkındayım kendini tuttuğunu bende öyle valaOf Ban yemiycem-Adel- ağzımi açmamak için neler çekiyorum bir bilsen
Konu sahibi bunu burdan da paylaşmak istiyorum
SORU MU BU SEN BENCE ÖL![]()
Amin canımm aminn korkarım ben böyle şeylerden Allah korusunValla anım görüyo duyuyom çok şaşırıyorm rabbim kimseyi şaşırtmasın
Artık gurur nedir bilmem ama böyle biseyi kendine nasıl yedirir insan ya karşındakini de aptal yerine koyuyon resmen acaba ona böyle yapılsa ne hissederGurursuz insanlar çok fazla
Ara verelim dedikten sonra yazdı tam aldatmaya girmez diye teselli olmaya çalışıyorumBu nasıl soru !
Hem aldattın hem eskisi kadar sevmiyon ama geri dönsün peki neden dönsün sevmiyosan çocuğa yazik değilmi? Peki ona sevmediğini dedin mi?
Amin amin canımAmin canımm aminn korkarım ben böyle şeylerden Allah korusun