aldattim aldatildim, ilahi adaleti yasiyorum

laviebohem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
3
2
3
36
konuyu kisaca ozetliyim cunku icinden cikamadim.
iki sene once, o zamanki sevgilimi maalesef aldattim. hic kendimi aklamaya calismiycam, yaptigim cok yanlis ve rezil biseydi. aldattigim kisiyle asik diildik, sadece bir kere birlikte olduk, sonrasinda ben zaten yedigim halti bildigim icin kendimi cok suclu hissettim ve sevgilimden ayrilmak istedim. hakli olarak yolunda giden bi iliskiyi nyie birden bitirmek istediimi sordu, gercegi bilmeyi hak ettigini dusunerek onu aldattigimi itiraf ettim. ayrildik dogal olarak. bikac ay sonra dersimi aldigimi dusundugunu, bunun benim ayibim oldugunu vs vs -uzun bi konusma oldu- soyleyerek sadece bir kere affedebilecegini, bir sans dha verecegini soyledi ve biz baristik. tabi iliski eski haline donmedi, bir sure sonra bu sefer tamamen bitti. bir daha asla kimseyi aldatmadim.

gelelim ilahi adalete. su anki sevgilim tarafindan aldatildigimi ogrendim. benimki bir kere, onceden planlamadan gelisen bir seydi ve ben zaten itiraf ettim. sevgilim olacak adamin ise bir suredir devam ediyomus ve su an bildigimi bilmiyo, arkadasim sayesinde yakalandi ama haberi yok bildigimden.

tabi ki yuzlesicem, icimde tutacak halim yok ama sonrasinda nasil bir tavirda olmaliyim bilemiyoum. ben ayni hatayi yaptigimda sevgilim bana bir sans vermisti, evet hicbi sey eskisi gibi olmadi ama o beni affetmeyi secti. simdi ben de aynisini yapmak zorunda hissediyorum kendimi, baska zaman olsa "asla affetmem" derdim hep ama simdi "ne ekersen onu bicersin" diyorum, sanki adamdan bu sebeple ayrilamazmisim gibi geliyor.

ilk basta anlattigim benim aldatmam olayina yogunlasmadan su anda ne yapmam gerektigine dair fikirlerinizi alabilir myim? yarin aksam gorusucez ve daha fazla icimde tutmadan napicaksam halletmeyi dusunuyorum.

Uzun süreli bir aldatmadan bahsediyorsun sevgilin ayrılınca barışmak istemeyebilir bile. Seni sevmediği aşikar. Tamam sen hata yapmışsın ve yaşattığını yaşıyorsun bu kadar yeterli. Bırak gitsin sende doğru düzgün sadakat çerçevesinde yeni bir hayata başla

eski sevgilin senle barısarak hata etmiş zaten yurumemiş sende suan aldatıldıgını bile bile sans verirsen hata etmiş olursun sen cezanı aldatılarak cekmişsin bir nevi onune bak derim ben

Eğer sevgilin de bir kerelik aldatsaydı affedilebilirdi. Ama onun ki bir kerelik değil bir süredir devam ediyormuş. Onun ki hem aldatmak hem de seni aptal yerine koymak. Affetme..

Sen güzel giden ilişkini bitirerek hatanın kefaretini zaten ödedin. Bir defa hata yaptın diye sürekli o hatanın ceremesini çekecek değilsin bence. "Ayrıl" demek kolay benim için ama senin bir de hislerin var. :) Eğer güveneceksen ve çok seviyorum diyorsan "içinde kalmaması adına" en azından bir şans verebilirsin. Unutur gayet rahat yoluma bakarım diyorsan da salla gitsin.

Yüzüne bakmayı miden kaldırırsa affet dicem de, affetmemelisin.
Sırf sen zamanında affedildin diye yine boyum eğmek zorunda neden olasın ki?
Sen hatanı anlayıp noktalamışsın ilişkini daha sonra konuşmuşsun ama bu adam hatasını bile anlayamayacak kadar salak belli ki.
Senin yaptığın yanlış olduğu kadar doğru olmuş zamanında.
En azından doğruyu dürüstçe söylemişsin..

Neden müslüman Oldum?
Isa bizi seviyor.
Musa bizim neden ayrıcalıklı olduğumuzu anlamami sağladı.
Hevesli bir dindar gelip bakacak konuya kufredip gidecek.
Ilahi bir şey yok konuda tamamen insani.

Sen durustce davranip soyledigin icin seni affetmis olabilir ama suanki sevgilin icin bu gecerli degil itiraf etmesini bekle istersen banasoylemek istedigin bisey var mi diye sonra yuzune vur..
Ve evet bende cok inanirim ilahi adalete eden buluyor gercekten..

Tencere kapaksınız sen anlık gelişti birlikte oldum diyebiliyorsan rahat rahat şimdi oda der zira sevgilin seni sevdiği için senle değil geniş rahat sınırı olmayan bir kadın olduğun için senle

Güvensiz devam etmiyor bir ilişki. Taraflardan biri mutlaka acı cekiyor. O yüzden iyisi mi bırakın birbirinizi.

Back
X