- 26 Mayıs 2014
- 692
- 795
- 78
- Konu Sahibi laviebohem
- #41
işin içine aldatma girdiğinde ağzınızla kuş tutsanız da eskisi gibi olmuyor bence. Herkes kendi yoluna baksın, siz zaten kendi olayınızdan almanız gereken dersi almışsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu boyle kisir bi dongu gibi surup gidecek galiba bi sen onu bi o seni sonra ayrilacaksiniz yeni geleni yeni gelen seni.... Neyini affedicen allah askina daha neler okuyacagiz burda yaaakonuyu kisaca ozetliyim cunku icinden cikamadim.
iki sene once, o zamanki sevgilimi maalesef aldattim. hic kendimi aklamaya calismiycam, yaptigim cok yanlis ve rezil biseydi. aldattigim kisiyle asik diildik, sadece bir kere birlikte olduk, sonrasinda ben zaten yedigim halti bildigim icin kendimi cok suclu hissettim ve sevgilimden ayrilmak istedim. hakli olarak yolunda giden bi iliskiyi nyie birden bitirmek istediimi sordu, gercegi bilmeyi hak ettigini dusunerek onu aldattigimi itiraf ettim. ayrildik dogal olarak. bikac ay sonra dersimi aldigimi dusundugunu, bunun benim ayibim oldugunu vs vs -uzun bi konusma oldu- soyleyerek sadece bir kere affedebilecegini, bir sans dha verecegini soyledi ve biz baristik. tabi iliski eski haline donmedi, bir sure sonra bu sefer tamamen bitti. bir daha asla kimseyi aldatmadim.
gelelim ilahi adalete. su anki sevgilim tarafindan aldatildigimi ogrendim. benimki bir kere, onceden planlamadan gelisen bir seydi ve ben zaten itiraf ettim. sevgilim olacak adamin ise bir suredir devam ediyomus ve su an bildigimi bilmiyo, arkadasim sayesinde yakalandi ama haberi yok bildigimden.
tabi ki yuzlesicem, icimde tutacak halim yok ama sonrasinda nasil bir tavirda olmaliyim bilemiyoum. ben ayni hatayi yaptigimda sevgilim bana bir sans vermisti, evet hicbi sey eskisi gibi olmadi ama o beni affetmeyi secti. simdi ben de aynisini yapmak zorunda hissediyorum kendimi, baska zaman olsa "asla affetmem" derdim hep ama simdi "ne ekersen onu bicersin" diyorum, sanki adamdan bu sebeple ayrilamazmisim gibi geliyor.
ilk basta anlattigim benim aldatmam olayina yogunlasmadan su anda ne yapmam gerektigine dair fikirlerinizi alabilir myim? yarin aksam gorusucez ve daha fazla icimde tutmadan napicaksam halletmeyi dusunuyorum.