aldattim aldatildim, ilahi adaleti yasiyorum

işin içine aldatma girdiğinde ağzınızla kuş tutsanız da eskisi gibi olmuyor bence. Herkes kendi yoluna baksın, siz zaten kendi olayınızdan almanız gereken dersi almışsınız

Ne kadar basite alinmis eskiden aldattim affedildim simdi aldatti affedeyim. Yok oyle bir dünya! Ve adamin ilişkisu bir süredir devam ediyormuş.. Gercek sevgilisi diger kadin olmasin?? Belki de sizle o kadini aldatiyordur

konuyu kisaca ozetliyim cunku icinden cikamadim.
iki sene once, o zamanki sevgilimi maalesef aldattim. hic kendimi aklamaya calismiycam, yaptigim cok yanlis ve rezil biseydi. aldattigim kisiyle asik diildik, sadece bir kere birlikte olduk, sonrasinda ben zaten yedigim halti bildigim icin kendimi cok suclu hissettim ve sevgilimden ayrilmak istedim. hakli olarak yolunda giden bi iliskiyi nyie birden bitirmek istediimi sordu, gercegi bilmeyi hak ettigini dusunerek onu aldattigimi itiraf ettim. ayrildik dogal olarak. bikac ay sonra dersimi aldigimi dusundugunu, bunun benim ayibim oldugunu vs vs -uzun bi konusma oldu- soyleyerek sadece bir kere affedebilecegini, bir sans dha verecegini soyledi ve biz baristik. tabi iliski eski haline donmedi, bir sure sonra bu sefer tamamen bitti. bir daha asla kimseyi aldatmadim.

gelelim ilahi adalete. su anki sevgilim tarafindan aldatildigimi ogrendim. benimki bir kere, onceden planlamadan gelisen bir seydi ve ben zaten itiraf ettim. sevgilim olacak adamin ise bir suredir devam ediyomus ve su an bildigimi bilmiyo, arkadasim sayesinde yakalandi ama haberi yok bildigimden.

tabi ki yuzlesicem, icimde tutacak halim yok ama sonrasinda nasil bir tavirda olmaliyim bilemiyoum. ben ayni hatayi yaptigimda sevgilim bana bir sans vermisti, evet hicbi sey eskisi gibi olmadi ama o beni affetmeyi secti. simdi ben de aynisini yapmak zorunda hissediyorum kendimi, baska zaman olsa "asla affetmem" derdim hep ama simdi "ne ekersen onu bicersin" diyorum, sanki adamdan bu sebeple ayrilamazmisim gibi geliyor.

ilk basta anlattigim benim aldatmam olayina yogunlasmadan su anda ne yapmam gerektigine dair fikirlerinizi alabilir myim? yarin aksam gorusucez ve daha fazla icimde tutmadan napicaksam halletmeyi dusunuyorum.
Bu boyle kisir bi dongu gibi surup gidecek galiba bi sen onu bi o seni sonra ayrilacaksiniz yeni geleni yeni gelen seni.... Neyini affedicen allah askina daha neler okuyacagiz burda yaaa :(

nası insanlık bu hale geldi bilmiorum herkes herşeyi normal görüo evlenmeden . ne kadar basit herşey

Kimse yaptığını görmeden ölmez derler
sizin ki de olmuş telefonda ilişkisini öğrendiğinizi söyleyin ve ayrılın
bundan sonraki hayatınızda dürüst ve sadık olun

İlahi adalet gerçekten, yaptığınız ayıbın karşılığını görmüşsünüz. Devam etseniz bile sonunuz olmayacağı belli. Adam sizi bi süre uyutmuş siz de hala devam edebilirim bırakamayabilirim tarzında düşüncelere sahipsiniz. Ayrılın gitsin. Daha neyi bekliyosunuz.

hatanı anlaman güzel
ama senin gösterdigin dürüstlügü sanırım şuanki sevgilin göstermiyor

zor bir durum çok seviyormusun ilk öne bunu düşün? ne kadarlık bir ilişki?

Sonunda ayrılık olmayacaksa sen tarafından!

Niye aldatıldığını yuz ustune cıkarıyorsun?

Ya grup teklif ederse:27:

iyi de aldatıldığın kişi sana bunu söylememiş ve bir süredir de devam ettiğine göre asla söylemeyecek gittiği yere kadar götürecek neden affedesin ki?

İlahi adalet, dilerim benim eski sevgilimide bulur. Tüm aldatan insanlar olarak hepiniz doyumsuz insanlarsınız ve bence bu psikolojik bir hastalık. Tedavi olun topluca.

affetsen bile asla hiçbirşey eskisi gibi olmaz,

senin örneğinde olduğu gibi.

Back
X