- 7 Ekim 2015
- 233
- 70
- 98
- 31
- Konu Sahibi Firstnight
-
cidden sevmiyor muyumdur ya???lutfen gerek kadin olsun gerek erkek hayatinizdaki insani aldatmayin. aldatilmis bir kadin olarak soyluyorum bunu eger ayrilalim dese hic uzulmezdim lakin ihanet cok agir geldi ne yazik ki bosanamadim o zamanlar affettim anlattiklariniza gore sevmiyorsunuz sevgilinizi zaten sevseniz aldatmazdiniz kimseyle iyi bir insan oldugu icin evlenmeyin size de yazik karsinizdaki insana da.. tavsiyem bence ayrilmalisiniz
sevseniz asla sorgulamazsiniz sizin psikolojinizi anliyorum ondan ayrilirsam daha iyisini bulamam, evlilik icin ideal erkek o dusuncesi icindesiniz ve en onemlisi sevgi varsa ihanet olmaz bir hata yapmissiniz buyuk bi hata olmus pisman oldunuz mu bilemem ama evlilik geri vitesi cok zor olan bir yol girdigin zaman cikmasi cok guc dusunmelisiniz bence sirf iyi biri diye evlilik olmaz ve ihanet bagimlilik yapar insanda ne yazik ki tekrar aldatabilirsiniz ikinizinde iyiligi icin ayrilmak en dogru kararcidden sevmiyor muyumdur ya???
cidden sevmiyor muyumdur ya???
pişman değilim... sadece onu incitmek istemezdim tabii.sevseniz asla sorgulamazsiniz sizin psikolojinizi anliyorum ondan ayrilirsam daha iyisini bulamam, evlilik icin ideal erkek o dusuncesi icindesiniz ve en onemlisi sevgi varsa ihanet olmaz bir hata yapmissiniz buyuk bi hata olmus pisman oldunuz mu bilemem ama evlilik geri vitesi cok zor olan bir yol girdigin zaman cikmasi cok guc dusunmelisiniz bence sirf iyi biri diye evlilik olmaz ve ihanet bagimlilik yapar insanda ne yazik ki tekrar aldatabilirsiniz ikinizinde iyiligi icin ayrilmak en dogru karar
cidden sevmiyor muyumdur ya???
o çalışıyor. zaten ne halt olduysa ben de çalışmaya başladıktan sonra oldu.Herkes tek eşli olacak diye bir şey yok. Sen başkaları ile takılmışsın. Sevgilin tinderda kız peşinde. Belki de aradığınız free relationship'tir. Sevmiyorsan da, sadece yılların hatrı diye berabersen, ayrıl gitsin.
Benim takıldığım, daha okurken nasıl evlenme kararı vermişsiniz. Daha iş hayatına başlayacaksınız. Ortamınız değişecek. Kişiliğiniz oturacak. O zaman bu adamı sevmeye devam edecek misiniz? Çok acele olmuş.
sorun şu ki ben sevip sevmediğimi anlayamıyorum.Herkes tek eşli olacak diye bir şey yok. Sen başkaları ile takılmışsın. Sevgilin tinderda kız peşinde. Belki de aradığınız free relationship'tir. Sevmiyorsan da, sadece yılların hatrı diye berabersen, ayrıl gitsin.
Benim takıldığım, daha okurken nasıl evlenme kararı vermişsiniz. Daha iş hayatına başlayacaksınız. Ortamınız değişecek. Kişiliğiniz oturacak. O zaman bu adamı sevmeye devam edecek misiniz? Çok acele olmuş.
o çalışıyor. zaten ne halt olduysa ben de çalışmaya başladıktan sonra oldu.
sorun şu ki ben sevip sevmediğimi anlayamıyorum.
ben kabul etmez ve ayrılırdım muhtemelen öğrenirsem öyle bir şeyi.Empati biraz diyorum ,aldatılan sizsiniz ve hissettikleriniz nedir ?
Kandırmayın kendinizi sevmek başka ,sevdiğin yemeği her gün yemek başka, Ayrılırsan da karşıda ki belki üzülür aylarca ama en azından hayal kırıklığıyla bir ömür kendini paralamaz eşim beni sevdi ,ha sevecek diye ...
ben kabul etmez ve ayrılırdım muhtemelen öğrenirsem öyle bir şeyi.[/QUOTE
O zaman yapılması gereken bellidir ,karar sizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?