aldattım...

Firstnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
233
70
98
31
İyi geceler,
erkek arkadaşımı aldattım. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyorduk. Kendisi mükemmel bir insan sevgi dolu, anlayışlı merhametli, değer veriyor ve beni kaybetmekten deli gibi korkuyor. Keza ailesi de beni el üstünde tutuyor. Lakin, ben eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı. Bir ilişki ve evlilik istemiyorum. Yüz yüze geldiğimiz zaman heyecanlanamıyorum. Sanırım artık daha çok bir arkadaş gibi seviyorum. Uzun süreli ilişikilerde hep böyle mi olur? Yani ayrılsam ve bir başkası olsa. Yine bir kaç sene sonra heyecanı geçecek mi? Bendeki bu geçici bir heves ve arayış ise eğer, bu kadar kıymetli bir insanı ve o güzel ailesini, yani güzel bir evliliği boşu boşuna risk etmiş olmayacak mıyım? Hataydı deyip yoluma devam mı etmeliyim? Yoksa ayrılmalı mıyım? İnsan gerçekten sevdiği ve bir gelecek kurmak istediği kişiyi aldatır mı? Sırf iyi bir insan diye evlenilir mi? Kafam allak bullak. Ayrılırsam hüsrana uğrayacak biliyorum...

Burada ahlak bekçiliği yapma niyetim yok ama ayrılırsanız o çocuğun hayrına olur. Duygularınızı bahane niyetine kullanmayın, kimsenin kimseyi kandırma hakkı yok, hem başka birisiyle ilişki yaşamak hem de nişanlandığınız halde evlilik istemeyerek çifte kandırmış oluyorsunuz. Zaten aldattığınızı bilse sizden önce kendisi zaten sizi terk eder.

lutfen gerek kadin olsun gerek erkek hayatinizdaki insani aldatmayin. aldatilmis bir kadin olarak soyluyorum bunu eger ayrilalim dese hic uzulmezdim lakin ihanet cok agir geldi ne yazik ki bosanamadim o zamanlar affettim anlattiklariniza gore sevmiyorsunuz sevgilinizi zaten sevseniz aldatmazdiniz kimseyle iyi bir insan oldugu icin evlenmeyin size de yazik karsinizdaki insana da.. tavsiyem bence ayrilmalisiniz

cidden sevmiyor muyumdur ya???

Evlenme sırf iyi bir insanmış diye evlenme evlendikten sonra da aldatırsın sevmediğin bir insanla amaç sadece evlilik olmamalı sonrası daha zor oluyor emin ol. Ayrıl adama iyilik edersin falan tarzı kelimeler etmeyeceğim ama ayrilman ikiniz içinde iyi gibi görünüyor.

sevseniz asla sorgulamazsiniz sizin psikolojinizi anliyorum ondan ayrilirsam daha iyisini bulamam, evlilik icin ideal erkek o dusuncesi icindesiniz ve en onemlisi sevgi varsa ihanet olmaz bir hata yapmissiniz buyuk bi hata olmus pisman oldunuz mu bilemem ama evlilik geri vitesi cok zor olan bir yol girdigin zaman cikmasi cok guc dusunmelisiniz bence sirf iyi biri diye evlilik olmaz ve ihanet bagimlilik yapar insanda ne yazik ki tekrar aldatabilirsiniz ikinizinde iyiligi icin ayrilmak en dogru karar

pişman değilim... sadece onu incitmek istemezdim tabii.

Herkes tek eşli olacak diye bir şey yok. Sen başkaları ile takılmışsın. Sevgilin tinderda kız peşinde. Belki de aradığınız free relationship'tir. Sevmiyorsan da, sadece yılların hatrı diye berabersen, ayrıl gitsin.

Benim takıldığım, daha okurken nasıl evlenme kararı vermişsiniz. Daha iş hayatına başlayacaksınız. Ortamınız değişecek. Kişiliğiniz oturacak. O zaman bu adamı sevmeye devam edecek misiniz? Çok acele olmuş.

o çalışıyor. zaten ne halt olduysa ben de çalışmaya başladıktan sonra oldu.

sorun şu ki ben sevip sevmediğimi anlayamıyorum.

o çalışıyor. zaten ne halt olduysa ben de çalışmaya başladıktan sonra oldu.

E normal o zaman. Kaç kişi üniversitede çıktığı ile evleniyor ki. Ortam değişince beklentilerin, hoşlandıkların farklılaşıyor. Aldattığına pişman değilsin, open relationship'i de erkek arkadaşına söyleyebileceğini sanmıyorum. Geriye ayrılmak kalıyor. Ya da sürekli aklına başkaları ile bu adamla yaşamaya devam edeceksin.

Empati biraz diyorum ,aldatılan sizsiniz ve hissettikleriniz nedir ?
Kandırmayın kendinizi sevmek başka ,sevdiğin yemeği her gün yemek başka, Ayrılırsan da karşıda ki belki üzülür aylarca ama en azından hayal kırıklığıyla bir ömür kendini paralamaz eşim beni sevdi ,ha sevecek diye ...

ben kabul etmez ve ayrılırdım muhtemelen öğrenirsem öyle bir şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…