- 12 Nisan 2017
- 163
- 340
- 23
- Konu Sahibi Firstnight
-
ne güzel söylediniz. Yaptığım hatanın telafisi bu adamla evlenmeyerek olur. gitsin kendine sadık bir kadın bulsun. benden kurtulsun.Ahh ahhh !! Doğru söylemişsin işte o iyi bir insan ailesi iyi bir aile ve seni hakketmiyor çocuk kendinden koru onu ve yaptığın hatayı en güzel o çocukla evlenmeyerek düzeltebilirsin. Yazık etme iyi niyetli insanlara ! Hayatını keyfine ve hevesine göre yaşamaya devam et ! Burda herkes iyi insana hasret ! sen neyin peşindesin ?
Ayrılırsam hüsrana uğrayacak biliyorum...
Bir hataydı yoluna devam et bence.İyi geceler,
erkek arkadaşımı aldattım. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyorduk. Kendisi mükemmel bir insan sevgi dolu, anlayışlı merhametli, değer veriyor ve beni kaybetmekten deli gibi korkuyor. Keza ailesi de beni el üstünde tutuyor. Lakin, ben eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı. Bir ilişki ve evlilik istemiyorum. Yüz yüze geldiğimiz zaman heyecanlanamıyorum. Sanırım artık daha çok bir arkadaş gibi seviyorum. Uzun süreli ilişikilerde hep böyle mi olur? Yani ayrılsam ve bir başkası olsa. Yine bir kaç sene sonra heyecanı geçecek mi? Bendeki bu geçici bir heves ve arayış ise eğer, bu kadar kıymetli bir insanı ve o güzel ailesini, yani güzel bir evliliği boşu boşuna risk etmiş olmayacak mıyım? Hataydı deyip yoluma devam mı etmeliyim? Yoksa ayrılmalı mıyım? İnsan gerçekten sevdiği ve bir gelecek kurmak istediği kişiyi aldatır mı? Sırf iyi bir insan diye evlenilir mi? Kafam allak bullak. Ayrılırsam hüsrana uğrayacak biliyorum...
Aldatmanın bahanesi yok tabi ama,uzun ilişkilerde sırf elelalem ne der diye evlenmenden iyidir sevmediğini anlaman.ne güzel söylediniz. Yaptığım hatanın telafisi bu adamla evlenmeyerek olur. gitsin kendine sadık bir kadın bulsun. benden kurtulsun.
Yaptığının telafisi falan yok kendini kandırma onursuzluğun telafisi olmazne güzel söylediniz. Yaptığım hatanın telafisi bu adamla evlenmeyerek olur. gitsin kendine sadık bir kadın bulsun. benden kurtulsun.
Ayrıl bari kandırma adamı yazık hayallerine eğer aldatıyorsan aldatmaya devam edersin seven KADIN aldatmaz erkek şerefsizdir o konuda belki ama kadın yapmaz sen evlenirsen doğruyu yapmış olucaksın belki ama o çok yanlış bir evlilik yapmış olucak bencillik yapmada azad et adamı daha fazla kandırılmasınİyi geceler,
erkek arkadaşımı aldattım. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyorduk. Kendisi mükemmel bir insan sevgi dolu, anlayışlı merhametli, değer veriyor ve beni kaybetmekten deli gibi korkuyor. Keza ailesi de beni el üstünde tutuyor. Lakin, ben eskisi gibi hissetmiyorum ona karşı. Bir ilişki ve evlilik istemiyorum. Yüz yüze geldiğimiz zaman heyecanlanamıyorum. Sanırım artık daha çok bir arkadaş gibi seviyorum. Uzun süreli ilişikilerde hep böyle mi olur? Yani ayrılsam ve bir başkası olsa. Yine bir kaç sene sonra heyecanı geçecek mi? Bendeki bu geçici bir heves ve arayış ise eğer, bu kadar kıymetli bir insanı ve o güzel ailesini, yani güzel bir evliliği boşu boşuna risk etmiş olmayacak mıyım? Hataydı deyip yoluma devam mı etmeliyim? Yoksa ayrılmalı mıyım? İnsan gerçekten sevdiği ve bir gelecek kurmak istediği kişiyi aldatır mı? Sırf iyi bir insan diye evlenilir mi? Kafam allak bullak. Ayrılırsam hüsrana uğrayacak biliyorum...
Yaptığının telafisi falan yok kendini kandırma onursuzluğun telafisi olmaz
bende uzun süre beraber olduktan sonra evlendim eşimle.tabiki ilk günkü gibi heycan kalmaz fakat en ufak bir hediyesi hiç ummadığım anda elimi tutması beni öpmesi beni hala heycanlandırır ki 10 yıldır birlikteyiz.sizin heycanınız sevginiz bitbiyse ayrılın niye aldatıyorsunuzki.hem elinizdekini kaybetmek istemiyorsunuz hemde başklarıyla gönül eğlendiriyorsunuz.aynısı size yapılsa burda ağlaya ağlaya konu açardınız.bir iyilik yapın ve ayrılın yazık sevgilinize.İyi geceler,
Kafan karışmasın. Güzel bir odaya girdiğini düşün ama elektrik yok, oda karanlık. Güzellikleri hiç göremeyeceksin. O sebepten elektrik şart. Bir insan sadece iyi diye evlenilmez.İyi geceler,
Aynen haklısın 4s kuralı gerçekten var4s kuralı diyorlar ya o mesele kadinlar döven soven aldatan adamlardan ayrilmak istemiyor iyi efendi adamlarada aşık olamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?