aldattım...

Yahu bi gidin işinize. Elinizdekinin kıymetini bilin biraz yazık günahtır ya. Napsin saçınızı süpürge ettirip burnunuzu mu sürtsün ikidir iyi insan iyi insan çok iyi bi insan diyorsunuz ? Çok iyi bir insan o yüzden aldattım keşke kötü olsaydı da sevseydim böylelikle aldatmamış olurdum. Sizin cevabınız bu.

Sakın evlenme, yarın birgün kocamı aldattım durumuna düşmek istemiyorsan ayrılmalısın.
Evet dediğin gibi "İnsan gerçekten sevdiği ve bir gelecek kurmak istediği kişiyi aldatmaz" , şimdi hüsrana uğrasın adamcağız, evlenip aldatılmaktan iyidir, yazık günah

Daha önce birkaç konuda daha görmüştüm, deveye diken adama s.. n gerek yazmışlardı, aynı o hesap

pişman değilim... sadece onu incitmek istemezdim tabii.

pisman oldum desen karsi tarafa en azindan sayginin oldugunu dusunurum ama sen bencilin onde gidenisin.
yok uzulur yok seviyor muyum diye sacmalayip durma, bencilligine ve nefsine nokta koymasini bil.
o adam ne emeklerle buyutuldu kim bilir, ne icin? elin kizi gelsin aldatsin ustune de pisman degilim desin diye mi!?
soguk soguk pisman degilim demen beni cileden cikardi, cok pismanim desen yorumum cok farkli olurdu.
cik o adamin hayatindan, ondan sonra kiminle gezip tozuyorsan toz

Şimdi sevsen ne sevmesen ne ? Devam ettirsen hiç mı utanmayacaksin sevgilinin yüzüne bakarken ? Ayrıcaz biz kadınlar kolay kolay böyle bişey yapamayız! Sevmiyorsun besbelli . Ayrıca ailesi ve kendisi de çok iyiler diyorsun nankörlük senin yaptığın

Evlenswn bile aldatamaycagini nereden bilecek peki sen zaten bitir missin canım bence tatlı dille Aytil evlenince senin için daha kötü olur herşey

Bir insan olarak seviyorsun, ama gelecek düşünnek istemiyorsun ..iyi birisi olduğu için ve seni sevdiği için üzmek de istemiyorsun, ama yine de evlenme.aşık değilsin..heyecan yoksa zaten yola çıkma derim.gecen bir konu vardı. Çok iyi vçbiri diye evlendim, hala sevemiyorum diye.. Ve madem başkasını düşünüp aldatacak kadar uzaksın adama, Bırak buradan sonra olmasın

Ben sana kestirme bir yol göstereyim mi ? Sevgiline aldattığını söyle inan zaten 1 sn sürer . Ne o adam ne de ailesi seni zaten istemeyecektir. Bu kadar düşünme yani hissetmiyorsan birşey ve karşı taraf üzülmesin istiyorsan nefret ettirmelisin kendinden aldattığını söyle zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Hayatın kanunu işte. Değer veriyor seviyor ya seni sende hemen başka arayışlara girmişsin. Kötü davransa seni adam yerine koymasa it gibi aşık olurdun ama ayrilamazdin. Yazık adama ona bi iyilik yap ve hayatından çık git. Arinsin senden.

Şimdi ayrılırsın sonra başkalarıyla çıkarsın ..nişanlımın verdiği değeri kimse vermez sonra pişman olursun ..bence iyi düşün derim ..bu devirde herkes ego manyağı kimse kimseye değer vermiyor ..

4s kuralı diyorlar ya o mesele kadinlar döven soven aldatan adamlardan ayrilmak istemiyor iyi efendi adamlarada aşık olamiyor

Diğer konularında baktım da tam ergen muhabbeti ..sevgilinde tinderda kız avında ..hala beni seviyor diyorsun pes ki ne pes ..neyse kendini kandırarak Mutlu oluyor bazı insanlar demek ki ..bence ikinizde birbirinizi aldatarak gidersiniz böle ..

aldatıp rezilleşmek yerine ayrılmak daha mantıklı değil miydi sence

Belki onun gözünde sen de o kadar vazgeçilmez değilsindir?! Nereden biliyorsun ki? O da senin onu çok sevdiğini düşünüyor ama aldatmışsın. Hiç uzatma ne kendine eziyet et ne de elin garibanına.

Siz nisanlanmayi dusundugunuz birini aldattiysaniz evlenince de aldatabilirsiniz.
Kizmayin ,o potansiyel var ya hani.
Sadakatinizi,kisiliginizi,vicdaninizi sorgulayin.
Ugrasin,Basarma oraniniz yuksek cunku
Enazindan yaptiginizin etik olmadiginin farkinda gibisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…