dicem tabi demem mi hiç :))tüketici mahkemesine gitcem diyin
Hangi firmadan aldığına göre değişir o. Çoğu yer müşteri kaydı tutuyor. Eğer isin soyisim alıp kayıt yaptılarsa faturasız da halledilebilir. Tamamen gittiğin mağaza müdürünün insiyatifine kalmış. Yapmak isterse yapar ama istemezsa kırk dereden su getirsen hallettiremezsin işini.. Ayrıca ayakkabının garanti süresi 1 yıl diye biliyorum sadece 4 ay olduysa ve kayıt varsa yapmaları lazımBir markadan 4 ay önce yarım bot almıştım 190 tl ye.. 4 ayda derisi yıprandı topukları sallanıyodu,bel kısmı kırılmış dedi götürdüğüm bi ayakkabıcı. bende aldığım yere götüreyim dedim ama fişini bulamıyorum, kredi kartıyla almıştım,ekstreyi göstersem aldığıma dair yardımcı olurlar mı sizce? bi sorun olursa getirin demişlerdi.
Flo, bambi, deichmann, polaris... Hepsi berbat markalar. Ben de Flo'dan bilindik bir markanın ürününü aldım. Babet, 5 yıl önce 100 liraydı indirimde.
Topuk kısmı ortadan yarıldı. Kendileri inceleyip kullanıcı hatası demişler. Markaya göndermiyorlar bile. Artık marka bile almıyorum öyle yerden.
Hotiç, nine west,derimod, inci vs tercih edilebilir markalar...
Bambu olduğunu bilmeden yorum yaptımKemal tanca nereeeee bambi nere...
Topuk ortadan ayrıldığında aslında imalat hatası oluyor.
Bambu olduğunu bilmeden yorum yaptım
Ama kabul etmediler işte. Ben de tüketici hakem heyetiyle falan uğraşmak istemedim. Yoğun bi dönemimdi o sıra. Çöpe attım mecburen. Aynı şekilde, Flo'dan aldığım lumberjack botun da iç tabanı parçalandı. Tövbe ettim artık Flo'ya
az giymeme rağmen 1 sene dayanmadı
ben kızıma filo dan almıştım çoçuk giydi bi ay sonra su geçirmeye başladı en azından bi kış giymesi lazımdı meğerse su geçiren çizmeymiş o nasıl oluyorsa waterproof yazmadığı için bunu bilerek alıyormuşuz güya
bu yıl polaristen aldım daha iyi çıktı
İşlerine gelmiyor uğraşmak. Tüketici hatası deyip çıkıyor işin içinden. Aslında en iyisi marka yerine yakın esnaftan almak. Daha insaflılar, yardımcı oluyorlar
ben açıkcası üzüldüm çocuk kısmı zaten giyeceği üç dört ay ayakları büyüyo eşim almıştı ayakkabıyı o gitti değiştirmek için belkide ondan ben gitsem olurdu eşim biraz yumuşak başlı ama cizme bu dize kadar waterproof yazmıyo diye su mu geçirmeli bana çok saçma geldi. sonbahardı o zamanlar kış başlamadan başka almak zorunda kalmıştık .Abartı gelecek hatta ama tam olarak şöyle oldu;
Arkadaş kendisine çizme almış. 1 yıl sonra çizmenin topuğu eriyip çivisi görünmeye başlamış. Tamir için flo nun kendisine yaptıralım diye beraber gittik ve yenisini verebileceklerini söylediler. Ancak satışta aynı çizmeden olmadığı için aynı ücrete istediğini alabileceğini söylediler. Kendisine 1 ayakkabı kalana da kardeşine spor ayakkabısı aldı. Sonra kardeşi spor ayakkabısını beğenmemiş gitmiş onu da değiştirmiş :)
Artık oradaki insanların inisiyatifine mi kalmış yoksa gidilen zamandaki kurallara mı bilemiyorum.
inş sıkıntı çıkmaz sağolasınayakabıdaki garanti deri soyulması ayakkabının belinin kırılması garanti kapsamına giriyor
satın aldıgınız mal ayıplı mala girmiş hesap ekstrenizi yanınıza alın ilk başta yumşak bir ses tonuyla konuşun ondan sonrada tüketici haklarına kadar giderim deyin, düzgün bir markaysa değiştirirler diye düşünüyoırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?