aldığım bot

Hangi firmadan aldığına göre değişir o. Çoğu yer müşteri kaydı tutuyor. Eğer isin soyisim alıp kayıt yaptılarsa faturasız da halledilebilir. Tamamen gittiğin mağaza müdürünün insiyatifine kalmış. Yapmak isterse yapar ama istemezsa kırk dereden su getirsen hallettiremezsin işini.. Ayrıca ayakkabının garanti süresi 1 yıl diye biliyorum sadece 4 ay olduysa ve kayıt varsa yapmaları lazım

Topuk ortadan ayrıldığında aslında imalat hatası oluyor.

Topuk ortadan ayrıldığında aslında imalat hatası oluyor.

Ama kabul etmediler işte. Ben de tüketici hakem heyetiyle falan uğraşmak istemedim. Yoğun bi dönemimdi o sıra. Çöpe attım mecburen. Aynı şekilde, Flo'dan aldığım lumberjack botun da iç tabanı parçalandı. Tövbe ettim artık Flo'ya

Dene bakalım ama sanmıyorum mutlaka 9 takla atarlar ve başarılı olurlar.

İşlerine gelmiyor uğraşmak. Tüketici hatası deyip çıkıyor işin içinden. Aslında en iyisi marka yerine yakın esnaftan almak. Daha insaflılar, yardımcı oluyorlar

Genelde 6 ay garantisi oluyor ayakkabilarin. Bence sen bir dene şansini, o kadar para veriyoruz.

Abartı gelecek hatta ama tam olarak şöyle oldu;

Arkadaş kendisine çizme almış. 1 yıl sonra çizmenin topuğu eriyip çivisi görünmeye başlamış. Tamir için flo nun kendisine yaptıralım diye beraber gittik ve yenisini verebileceklerini söylediler. Ancak satışta aynı çizmeden olmadığı için aynı ücrete istediğini alabileceğini söylediler. Kendisine 1 ayakkabı kalana da kardeşine spor ayakkabısı aldı. Sonra kardeşi spor ayakkabısını beğenmemiş gitmiş onu da değiştirmiş :)

Artık oradaki insanların inisiyatifine mi kalmış yoksa gidilen zamandaki kurallara mı bilemiyorum.

ben açıkcası üzüldüm çocuk kısmı zaten giyeceği üç dört ay ayakları büyüyo eşim almıştı ayakkabıyı o gitti değiştirmek için belkide ondan ben gitsem olurdu eşim biraz yumuşak başlı ama cizme bu dize kadar waterproof yazmıyo diye su mu geçirmeli bana çok saçma geldi. sonbahardı o zamanlar kış başlamadan başka almak zorunda kalmıştık .
sizinki iyiymiş valla ben tamir edilse bile razıydım

ayakabıdaki garanti deri soyulması ayakkabının belinin kırılması garanti kapsamına giriyor
satın aldıgınız mal ayıplı mala girmiş hesap ekstrenizi yanınıza alın ilk başta yumşak bir ses tonuyla konuşun ondan sonrada tüketici haklarına kadar giderim deyin, düzgün bir markaysa değiştirirler diye düşünüyoırum

inş sıkıntı çıkmaz sağolasın

Kesinlikle arkasında durun az bi para degil sonucta. Hayatimda bir defa 20 liraya bo convers almıstım iki yil kullandim hic birsey olmadi. Polarisin ayakkabilari berbat ama bi kere terlik aldim bir hafta da terligin ustu cizildi degistirdiler. Arkasinda durun muhakkak.

Bende bi markanın botunu almıştım 3.giymem de yırtıldı şimdi degistirdim henüz giymedim inşallah 3 günde yırtılmazz:)

4 ayda çocuk ayakkabısı bile o hale gelmemeli ki çocuk koşar zıplar,sürter dikkat edemez kaldı ki bizler daha dikkatli kullanırız. 7-8 senelik çizmelerim,ayakkabılarım var sapasağlam duruyorlar,sadece birinin fermuarı çektigimiz demiri koptu,taktırdım o kadar yani.
Götürün slibinizle,anlatın durumu,inceleyip karar verirler kullanıcı hatası mı,mal mı kusurlu.
Belki yardımcı olurlar,bilemedim.

Mağaza bir şey yapmayabilir mecburen prosedürleri uyguluyorlar yinede deneyin şansınızı ama olmassa merkezi arayın biraz sesiniz yükseldimi alışkın değiller mağaza personeli gibi laf yemeye genelde hemen iade yada değişime alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…