- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
deıchman sa değiştiriyor ama diğerleri kullanıcı hatası der almazBir markadan 4 ay önce yarım bot almıştım 190 tl ye.. 4 ayda derisi yıprandı topukları sallanıyodu,bel kısmı kırılmış dedi götürdüğüm bi ayakkabıcı. bende aldığım yere götüreyim dedim ama fişini bulamıyorum, kredi kartıyla almıştım,ekstreyi göstersem aldığıma dair yardımcı olurlar mı sizce? bi sorun olursa getirin demişlerdi.
bot çizme de hotiç al onu da internet sitelerinden al kazıklanma boş yere yarı yarıya ucuz netteo kadar mı kötü ilk defa aldım,güya sağlam olsun die aldım
unlü bir markaysa onlar kasadan fişini çıkarır zaten 190 tl az para değil en azından bir sezon giyseydin..Bir markadan 4 ay önce yarım bot almıştım 190 tl ye.. 4 ayda derisi yıprandı topukları sallanıyodu,bel kısmı kırılmış dedi götürdüğüm bi ayakkabıcı. bende aldığım yere götüreyim dedim ama fişini bulamıyorum, kredi kartıyla almıştım,ekstreyi göstersem aldığıma dair yardımcı olurlar mı sizce? bi sorun olursa getirin demişlerdi.
O kadar para vermis isterse 2 yil giyer yaptigi yoruma bak saka gibi..Ömürlük mü felan :Sömürlük almadım da 4 aylık da almadım sonuçta, bir sene gideydi iyiydi
inş canımunlü bir markaysa onlar kasadan fişini çıkarır zaten 190 tl az para değil en azından bir sezon giyseydin..
bence yardımcı olurlar
O kadar para vermis isterse 2 yil giyer yaptigi yoruma bak saka gibi..Ömürlük mü felan :S
teşekkürler bilgilendirmeniz için2 yıl önce ünlü bir markadan çizme aldım garantisi 2 yıl demişlerdi o kışı geçirdim 2.kış giydiğimin haftası sağ ön taban altında bi yarılma oldu mağazaya götürdüm garantisi 6 ay bunun ama biz tamir ettirelim dediler fabrikaya göndericez dediler verdim gitti geldi giydim hoop yine aynı yerden yarıldı tekrar götürdüm tamam yapıştırıp hemen veriyoruz tekrar ederse getirin yapıştırırız dedi çalışan bende tabanı değiştirin dedim yok bu geçen senenin modeli fabrikada yok aynı taban bıdı yaptı kız ama hala aklımda çizmenin garantisinin 2 yıl olduğu kalmış kadın ısrarla 6 diyor neyse çıktım ordan aradım müşteri hizmetlerini olayı anlattım baktı evet daha garantisi var bitmemiş 2 yıl dedi mağaza çalışanın davranışlarını yönlendirme geçiştirme durumunu anlattım telefonda ki bayan git ona selam söyle çizmelerinizi alıp tekrar fabrikaya göndersin dediğini yaptım ve değerinde çek verdiler çok uzun yazdım ama ünlü bir markaysa mağazaya zaman harcamayıp direkt müşteri hizmetlerini arayın mağaza sallayabilir sizi
birşey değil ne demek faydası olursa ne mutlu bana :)teşekkürler bilgilendirmeniz için
aldığınız yer kabul etmezse kart ekstreniz ile Tüketici Hakem Heyetine başvurun ve bekleyin. Bizim de başımıza benzer bi olay başka üründe geldi ve sonuç yenisi olduBir markadan 4 ay önce yarım bot almıştım 190 tl ye.. 4 ayda derisi yıprandı topukları sallanıyodu,bel kısmı kırılmış dedi götürdüğüm bi ayakkabıcı. bende aldığım yere götüreyim dedim ama fişini bulamıyorum, kredi kartıyla almıştım,ekstreyi göstersem aldığıma dair yardımcı olurlar mı sizce? bi sorun olursa getirin demişlerdi.
hafta sonu gittim mağazaya, ekstremi gösterdim botu incelemeye gönderecekler bakalım sonuç bekliyorumaldığınız yer kabul etmezse kart ekstreniz ile Tüketici Hakem Heyetine başvurun ve bekleyin. Bizim de başımıza benzer bi olay başka üründe geldi ve sonuç yenisi oldu
İnşallah olumlu olurhafta sonu gittim mağazaya, ekstremi gösterdim botu incelemeye gönderecekler bakalım sonuç bekliyorum
inş sağolun, hakem heyetine gitmeme gerek kalmadan umarım hallolurİnşallah olumlu olur
hayırlı olsunkızlaar bugün botumun yenisini verdilerhaber vereyim dedim size.. Bambiden memnunum
6 ay diyorlar.2014 sonbaharında ayakkabı aldık kardeşimle beraber.100 er cıvarı verdik.Sonra kış geldi,bot giydik.Baharda altının yarıldığını farkettik.Ama götürüp durumu anlattığımızda 2-3 ay giyip kaldırdığımızı söylediğimizde satışın üzerinden 6 aydan fazla geçtiğini bir şey yapamayacaklarını söylediler.Tüketici derneğine gittiğimizde mağzadan geri almadıklarına dair yazı getirin dediler.Mağzaya yeniden gittik,yazıyı tüketici derneği talep etsin dedi.yani iki tarafda birbirine şutladıaldığınız yer kabul etmezse kart ekstreniz ile Tüketici Hakem Heyetine başvurun ve bekleyin. Bizim de başımıza benzer bi olay başka üründe geldi ve sonuç yenisi oldu
Gözünüz aydın.Bunu aklımda tutayım:).Bambi için olumlu puan oldu.kızlaar bugün botumun yenisini verdilerhaber vereyim dedim size.. Bambiden memnunum
kızlaar bugün botumun yenisini verdilerhaber vereyim dedim size.. Bambiden memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?