aldığım bot

deıchman sa değiştiriyor ama diğerleri kullanıcı hatası der almaz

dünya markası ck asla değiştirmez ordan aldığım çantalar 5 kullanımda alt kısınlarından derisi soyulur çok ta dikkatli kullanırım bu arada Asla değiştirmezler çöpe gider ama ben markanın modellerini sevdığımden hala almaya devam edıyorum ben de asıl suç

unlü bir markaysa onlar kasadan fişini çıkarır zaten 190 tl az para değil en azından bir sezon giyseydin..
bence yardımcı olurlar

Vay be turkiye'de 4 ay sonra hala ayakkabi degistiriyorlar yani? Benim yasadigim yerde 1 ay verdin verdin yoksa bitti. Hele giydiysen zaten hayatta degistiremezsin ya da iade edemezsin. Garanti olayini da ilk defa duydum, turkiye de iyiymis vallahi.

2 yıl önce ünlü bir markadan çizme aldım garantisi 2 yıl demişlerdi o kışı geçirdim 2.kış giydiğimin haftası sağ ön taban altında bi yarılma oldu mağazaya götürdüm garantisi 6 ay bunun ama biz tamir ettirelim dediler fabrikaya göndericez dediler verdim gitti geldi giydim hoop yine aynı yerden yarıldı tekrar götürdüm tamam yapıştırıp hemen veriyoruz tekrar ederse getirin yapıştırırız dedi çalışan bende tabanı değiştirin dedim yok bu geçen senenin modeli fabrikada yok aynı taban bıdı yaptı kız ama hala aklımda çizmenin garantisinin 2 yıl olduğu kalmış kadın ısrarla 6 diyor neyse çıktım ordan aradım müşteri hizmetlerini olayı anlattım baktı evet daha garantisi var bitmemiş 2 yıl dedi mağaza çalışanın davranışlarını yönlendirme geçiştirme durumunu anlattım telefonda ki bayan git ona selam söyle çizmelerinizi alıp tekrar fabrikaya göndersin dediğini yaptım ve değerinde çek verdiler çok uzun yazdım ama ünlü bir markaysa mağazaya zaman harcamayıp direkt müşteri hizmetlerini arayın mağaza sallayabilir sizi

teşekkürler bilgilendirmeniz için

Ayakkabıyı nereden aldığınız çok önemli kurumsal yerlerde sistemde tarihten barkod tan vs bulurlar belki, denemekten zarar gelmez.

aldığınız yer kabul etmezse kart ekstreniz ile Tüketici Hakem Heyetine başvurun ve bekleyin. Bizim de başımıza benzer bi olay başka üründe geldi ve sonuç yenisi oldu

aldığınız yer kabul etmezse kart ekstreniz ile Tüketici Hakem Heyetine başvurun ve bekleyin. Bizim de başımıza benzer bi olay başka üründe geldi ve sonuç yenisi oldu
hafta sonu gittim mağazaya, ekstremi gösterdim botu incelemeye gönderecekler bakalım sonuç bekliyorum

6 ay diyorlar.2014 sonbaharında ayakkabı aldık kardeşimle beraber.100 er cıvarı verdik.Sonra kış geldi,bot giydik.Baharda altının yarıldığını farkettik.Ama götürüp durumu anlattığımızda 2-3 ay giyip kaldırdığımızı söylediğimizde satışın üzerinden 6 aydan fazla geçtiğini bir şey yapamayacaklarını söylediler.Tüketici derneğine gittiğimizde mağzadan geri almadıklarına dair yazı getirin dediler.Mağzaya yeniden gittik,yazıyı tüketici derneği talep etsin dedi.yani iki tarafda birbirine şutladı
kızlaar bugün botumun yenisini verdiler haber vereyim dedim size.. Bambiden memnunum
Gözünüz aydın.Bunu aklımda tutayım:).Bambi için olumlu puan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…