• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Aldığım hediyeyi begenmediler mi?

Siz olsanız bir daha hediye alır mısınız?

• Evet

OY: 4 16,0%
  • Hayır

OY: 19 76,0%
  • Bilmiyorum

OY: 2 8,0%

• Ankete Katılan
    25

BugsBunnyyy

Bile bile lades...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
391
397
23
Merhaba kızlar benim ufak yeğenim var benim çocuğum yok.
Ben birşey alırken çocuk için birşey beğenince yeğenime de almayı çok seviyorum çok tatlı ve penye kıyafetler alırım.
Ama aldığım kıyafetleri yeğenim beğeniyor ama sonra beğenmiyorum diye değiştiriyorlar mağazadan.
Ben biraz üzülüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz.

Neden üzülüyorsunuz ki üzülmeyin siz yine hediyeyi yeğeninize alıyorsunuz sonuçta sizin aldığınız birşeyi giyiyor ama hatırınız için bir tanesini bari giydirselermiş gönlünüz olurmuş ama herkes böyle ince fikirli değil malesef ama şöyle söyliyim ben de hediye getirir kızımın halası falan değiştirme fişi varsa değiştiririm alınmasınlar benim tarzım olan şeyler değil kızımı incikli boncuklu çok giydirmem genelde spor tarzıdır sadece özel düğün gibi merasimlerde incikli boncuklu giydiririm annem de alır alınmasın ama her aldığını giydirmiyorum he bikaç kez biraz giydirdim gönülleri olsun diye annesi giydirmese de siz yeğeninize alıyorsunuz sonuçta beğenip üzerinde görmek istediğiniz için alıyorsunuz ama herkesin zevkleri aynı olmuyor ben yine de hediyeyi alırım fişi de veririm ama genelinde para veririm kardeşim de mesela genelde para verir sen al diye çünkü seçiciyim polyester giydirmiyorum aldığım şeyler pamuklu ürünlerdir

Her zaman harçlık veriyoruz zaten ama arada bir görüp beğendiğim şeyleri üzerinde görmek istiyorum çok tatlı şeyler.🙂
Beğenmeseler de gönlünüzü yapmak için giydirecek gönül yapacak insanlar nerde yok artık malesef sırf gönlü olsun diye kızımın halasının aldığı bişeyi o görsün diye bikez giydirdim

Olabilir artık çocukları götürürüm kendileri beğenir sonuçta onlar giyicek 🙏
Şimdiki çocuklar çok fena. Kız yeğenime mont almıştım küçülmesine rağmen üstünden çıkarmıyor çok sevmiş. Diğerine gömlek almıştım meğer hiç gömlek giymezmiş annesi değiştirmiş. Normal yani.

Back
X