allah sabır versin?ölü doğummu?
Allah sabır versin canım benimde 2düşüğüm var ama seninki bambaşka bi acı(
Allah razı olsun.Erken doğum tehliken var diyerek eve gönderdi dr eve geldiğimde sancım ve kanamam devam ediyordu.
Doğum başlamış bile ama dr beyin haberi yok !!!
Başka bir doktora gittim.Doğum sırasında başı sıkışmış yavrumun.Doğduğunda ölüydü.Allah kimseye yaşatmasın evlat acısını.
Ne kadar küçükte olsa aynı acı işte canım Allah sana da sabır versin.Doğup kucağına alıp sonra kaybedenler var bir de onlarınki de hepsinden zor.
emaa yaktım yüreğimi mahvettin benide ben küçücükte olsa kaybettiğim yavruma üzülürken seninki daha acı..
Rabbim sabır versin bu olayınküçüğüde büyüğüde acı
kardeşlerini göndersinler yavrularımzda teselli bulalım
Allah sabır versin canım..reglnde tam gününe denk gelmiş yavruna bolbol okurdun bugün ama nasip canım..
ben meleğin şefaatçin için okucam sana canım
doğru sölüosun canım Allah yin en yakın zamanda verir inş isteyen herkese
Amin canım.
Senin başka yavrun vardır inşallah.
yok canım 2kere düştü işte daha da nasip olmadı zamanı vardır dioruz bekliyoruz bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin
Olur inşallah hayırlısıyla.
Allah'ım sana evlat acısı yaşatmasın bir daha.
EMA CIM bu mübarek günlerde hamile halimle dua edicem senin için benim için bizim gibi melek anneleri için
kaç haftalıktı meleğin doğdugunda
ben 2 düşük yasadım 3.meleğimi 37.haftamda doğumda kaybettim
seni malesefki fazlasıyla anlayabiliyorum
bende dünyalar tatlısı melek kızımı 2temmuz 2012de kaybettim
temmuz ayından nefret ediyorum bir geçse rahatlayacam
senin bugün acının nasıl olduğunu cok iyi biliyorum ama bol bol dua et meleğine
onlar cennette biz annelerini bekliyor orada doya doya sevip koklayacağız onları
hasretimiz elbet son bulacak
ALlah biz melek annelerine bolbol sabır versin
zamanın care olamadığı tek sey evlat acısıymıs malesef çok acı bir tecrübeyle anladık bunu
başınız sağolsun, Allah size sabırların en büyüğünü versinmeleğiniz bu pis dünyaya gelmeden gitti cennete, nasıl olsa birgün buluşacaksınız..
yazılaro boş boş okuyodum öyle ..senin yazını okuyunca içim titredi.ağlamaktan alıkoyamadım kendimi...geçen sene mart ayında bende 2.5 aylık bebeğimi kaybettim..ilk bebeğimdi..annelik,o testte çift çizgiyi görünce yerleşiyor insanın içine..o iki çizgiye hemen bir sürü anlam yüklüyorsun..akşam azcık kanamayla doktora gittim kalp atışı yok dedi eve döndüm..kürtajı 2 gün sonra ya iteledi neden bilmiyorum..sormadım da...
eve gelince bir insanın sabaha kadar ne kadar kanamadı sürer..afedersiniz 10 15 ped değiştim, sabah kaltığım da gözlerim görünmüyordu şişlikten..kürtajdan sonra içim boşalmış,sadece onu değilde tüm organlarımı almışlar gibi hissettim..
çok ağladım,çok üzüldüm..sonrasında kimyasal gebelikler falan derken hala gebe değilim..
ama hala merak ediyorum ,, yaşasa kime benzerdi,nasıl olurdu..ve kalp atışlarını gördüğüm günü,o minik minik yanıp sönmeyi asla unutmycam...Allah böyle acıyı kimseye yaşatmasın
CANIM ARKADAŞIM Allah sabır versin sana.tamda bugün iyice üzgünken yazını okuyunca daha bi burkuldu içim
yazını okuyunca yine aynı soruyu sordum kendime hiç bulamamak mı bulupta kaybetmek mi daha acı
biliyosun bende 15 temmuzda negatif aldım yine 5. tüp bebek denemesinden, onca kullandığım ilaçlar, hormonlar ,çektiğim stresler koca bir negatif sonucu içinmiş yinetakmıycam düşünmüycem diyodum ama yapamıyorum ki....
buna kıskançlıkmı denir ne denir bilmiyorum .......dün çarşıya çıktık bir sürü bebek bir sürü hamile bir gördüm çeşit çeşit bebek elbiselerine gitti gözüm daha bi yandı içim çok üzüldüm ......millet bebeklerine bayramlık secerken ben sadece bakakaldım
bugün hala daha etkisindeyim ne yapıcam ben bilmiyorumher sokağa çıktığımda mecburum hamilelerle bebeklerle karşılaşmaya...eğer ömür boyu anne olmak yoksa kaderimde bir ömür böyle nasıl geçer bilmiyorum insanlardan kendimi soyutlamakda buldum çareyi bebekli hamileli ortamlardan kaçıyorum artık.....
ALLAH kimsenin kucağını boş koymasın öyle yada böyle çok zor gerçekten çoook zor.....ALLAH yardım etsin hepimize...
ALLAH sanada sabır versin canım....inş eşinin fikri değişir zamanla sende yine yaşarsın o muhteşem duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?