Aldığım her nefestesin yavrum

Yazini okuyunca tutamadim kendimi.rabbim sana ve bizlere sabir versin.bende 3 ay once 38 haftalikken olu dogum yaptim.rabbim bizede anneligi nasip eder insallah.

Başın sağolsun canım Çok yeni daha kaybın.
Ben bile alışamadım 1 yıl oldu Allah sabır versin sana dayanma gücü versin.
Bir daha da yaşatmasın evlat acısını inşallah.

offff ne zormuş evlat acısı yaşayan bilir ben de18 gün önce oğlumu 27 haftalıkken karnımda kaybettim çok köyüm çok zorlanıyorum 2 tane çocuğum var ama kimse meleğimin yerini tutamaz görmedim bile mezarına giitim ne zormuş düne kadar karnımda oynuyordu beni incitiyordu şimdi ise kara toprağın altında yüce rabbim bize bunu nasip etti orda cennete bizi bekliyorlar

Acınız çok taze başınız sağolsun
Rabbim 2 evladınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
İnşallah cennette bekliyordur meleklerimiz.Tek tesellimiz bu zaten hamdolsun Rabbime

Canim benim,basin sagolsun.bu ne buyuk bir aci yarabbim..insan hayati bu kadar ucuz iste,,lanet olsun boyle sorumsuz doktorlara,,of ya okurken icim parcalandi..bende bir anneyim cunku ve babacigimi kaybedeli daha 2 ay bile olmadi,,halen icim yaniyor babama,yemin ederim okurken agliyarak okudum...melegin seni cennetin enguzel kosesinde bekleyecek annesi.,,kendini harap etme ne olur diyecem ama cok sacma bir teselli olacak biliyorum....kib

Allah sabir versin kardesim insaallah tez zamanda bir bebegin olur yaran azcik olsada hafifler inşallah

Amin inşallah Allah razı olsun canım

Canım babayı kaybetmekte ne kadar acıdır Allah sabır versin düşüncesi bile içimizi bu denli yakarken seni düşünemiyorum bile.
Allah geride kalanlarınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Evladını da size bağışlasın acısını göstermesin Mevlam.
O doktoru Allah'a havale ettim
Kızıma kavuşacak olmak en büyük tesellim.İnşallah cennette bekler anne babasını.

ağlattın beni, bende aynı şeyleri yaşamak üzereydim (640 gr.doğdu bebeğim) insan o zaman daha kötü oluyor. ben şanslıydım hem sorunu farkedip beni başka hastaneye gönderen özel doktoruma hem doğumdan önce kalıp doğumumu yaptırıp ölü doğan bebeğimi geri döndüren doktorlara sonrasındada 3 ay küvezde kalan bebeğime mis gibi bakan doktorlarına çok şey borçluyum. kızım evimde, geçen sene haziran sonunda yaptım doğumumu ve 3 ay hergün hastaneye gittim geldim, geçen seneki yazlıklarımı bile giyemiyorum, hala hergün ya bebeğime bişey olursa korkusu var.

başka bebeğiniz varmı bir tane daha yapın acınızı dindirmez ama belki yaranız kabuk bağlar.

Yüce Mevlam minik kızınızı size bağışlasın Acısını göstermesin Rabbim.
Başka bebeğim yok.Rabbimin takdiri olur inşallah.
Bebeğinize şimdi benim için sarılıp doya doya öpün olur mu.
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin size de kızınıza da inşallah

teşekkürler Allah'ım seninde kucağını doldursun

canım ya bende kızımı kaybedeli 11 ay oldu. aysenazım canım halan yanıyor.
kac tane evladımız olursa olsun onları asla unutamayız unutmayalımda zaten.
onlar bizim meleklerimiz.bize bayram yok.
önümüz bayram.herkes bayramda ne yapacagını düşünüyor soruyor.
gelip bize sorduklarında kuru kuru cevaplar veriyorum.
oysa yavrumun bosluguyla gececek bayram.bize bayrammı var?
şimdi kızım 1 yasında olacaktı el öpmeye gidecektik.

Başın sağolsun canım.
Haklısın bize bayram mı geliyor.
Hiç tadı yok bayramların yalnız sessiz ve ruh gibi ev.
Yaşayan bir ev olsun içinden çocuk sesleri gelsin istiyorum.
Dışarda ki çocukların sesleriyle oyalanıyorum huzur buluyorum onların sesini duydukça.
Meleklerimiz cennette ne kadar mutlular şimdi düşünsene.
Şimdi yine hamilesin maşallah
Rabbim bu yavruna uzun ömürler versin.Hayırlısıyla sağlıkla büyüt evladını inşallah.

amin cnm bnm amin.Rabbim inş en yakın zamanda eşinin fikrini değiştirip yeniden anne olmayı nasip etsin sanada.
malesef erkekler bizlerden daha farklılar.benim eşimde yanasmamıstı bu duruma.
COK ZOR bizim için.seni çok iyi anlıyorum.benim hersey üstüste olmustu.
önce babamı kaybettim.5 ay sonra melegimi...evlat bambaska.
dogumdan sonrada saglık problemlerim ortaya cıkınca eşim hiç yanasmamıstı.
bana kalsa hemen istiyordum.ama şimdiki aklım olsa önce checkup yaptırırdım.
şimdide riskimiz var ama Allahım inş bu defa tatlılıkla sonlandırır.

Ah canım hem baban hem evladın ham sağlığın gerçekten herşey üstüste gelmiş.
Mevlam bütün sıkıntılardan hastalıklardan dertlerden uzak etsin seni ve evladını inşallah.
Bizim de çok problemlerimiz var bu yüzden istemiyor eşim.
O kadar problemin içinde ben hala anne olmak istiyorum ya şaşıyorum kendime
Güzel haberlerini alırız inşallah canım

hepimizin güzel haberlerini alalım inş canım.
Rabbimin izniyle alacagızda inş.
her karanlık tünelin sonunda aydınlık bir cıkıs yolu vardır muhakkak.
bize sadece sabır etmek ve Rabbime tevekkül etmek düşüyor su an.
anne olmak istemen en dogal istek canım.
Rabbim inş bu istegini kabul etsin.

Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim.
Allah razı olsun derdime ortak oldunuz.
Dualarımdasın canım.

EMA cım rabbim sabır versin aynı acıyı bende yasıyorm ve biçok yaşayan arkadaşımız var benimde 1 ay vr yani 11 ay oldü kızım melek olalı tek sıgınagımız rabbim veren o alan o

EMA cım rabbim sabır versin aynı acıyı bende yasıyorm ve biçok yaşayan arkadaşımız var benimde 1 ay vr yani 11 ay oldü kızım melek olalı tek sıgınagımız rabbim veren o alan o

Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı canım.
Doğumda filan mı yoksa doğduktan sonra mı kaybettin kızını.
Yaranı deşmek istemem aslında ama merak ettim.

Canim cok uzuldum aglyrk okudum...benimde iki tane dusugum var iyice kotu oldum artk.toparlayamiyrm kendimi..rabbim su mubarek gunlerde hayirli saglikli evlatlar nasp etsn bize.

Canim cok uzuldum aglyrk okudum...benimde iki tane dusugum var iyice kotu oldum artk.toparlayamiyrm kendimi..rabbim su mubarek gunlerde hayirli saglikli evlatlar nasp etsn bize.

Amin canımmm.
Sende kendini toparlamalısın hayat devam ediyor.
İki meleğinde cennette seni bekliyor inşallah.
Hayırlısıyla anne olduğumuz günleri göstersin Yüce Mevlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…