Aldığım her nefestesin yavrum

Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı canım.
Doğumda filan mı yoksa doğduktan sonra mı kaybettin kızını.
Yaranı deşmek istemem aslında ama merak ettim.
amiiin cnm yasatmasın rabbim yaa..doğacağı güne 2 gün vardı sancılandım giitm ve karnımda öldüğünü öğrendim cnm.ölü doğm yaptım yani

amiiin cnm yasatmasın rabbim yaa..doğacağı güne 2 gün vardı sancılandım giitm ve karnımda öldüğünü öğrendim cnm.ölü doğm yaptım yani

Ne heyecanla bekliyordun şimdi doğumu
Rabbim yeniden hayırlı sağlıklı ahlaklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Resimde ki kzınız mı

sevgili EMA Allah yardımcın olsun inşaallah.... ben de 13 mayısta kürtaj olmak zorunda kaldım... benim bebeğim çok ufaktı, 6 hafta... onu hissetmedim, ultrason görüntüm olmadı ama onu çok sevdim:)))) onu görmeden, hissetmeden, ona dokunmadan onu çok sevdim ve buna ben bile şaştım... nasip olmadı... elbette siz karnınızda onu gün be gün takip ettiniz, hissettiniz, hazırlık yaptınız... aaahhh düşünmesi ble ne güzel...

ama n'olur artık toparlanmaya çalışın... gerçi ben bile bu ay yani neredeyse 3 ay sonra kendime geldim gibi... -ki hala aklıma geliyor elbette gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor ve evet eşime göre çok saçma çoktan unutmuş olmam lazım her şeyi... çok dağıttım konuyu ama sevgili EMA beni lütfen yanlış anlama ama ben kardeşim gibi gördüm seni.. duygularını bize açmışsın madem benim naçizane tavsiyem psikolojik destek alman... o süreç benim için de çok sancılıydı ben randevu almıştım bir psikiyatristten ama aksi gibi o ara yoğun çalıştığım için gidemedim.. şimdi çok şükür o ilk zamanki buhranlarımı azalarak yaşıyorum... belki de almışsınızdır psikolojik destek benim elbette haddim değil... dediğim gibi gönlüm senin kendimi yıpratmana razı olmadı...

ben 13 mayıstan beri "Rabbim kimseye evlat acısı verme" diye dua ediyorum... "evlat acısı çekenlere sabır ver Rabbim" diyorum.. her şey O'ndan geliyor...

herkese sağlıklı günler.. iyi bayramlar...

İlk önce beni kardeş gibi görüp tavsiyede bulunduğun için çok teşekkür ederim.
6 hafta 6 ay 9 ay...Süre ne kadar olursa olsun hiç farketmiyor aslında.Canından can kopuyor insanın.
Seninde başın sağolsun ve Rabbim bir daha yaşatmasın canım.
İlk günler psikolojik destek aldım sonra dedim ki kendi kendime ema Rabbimden gelene hamd et.
Hamdolsun dualarla atlattım o zor günleri.
Yüce Mevlam sana tüm isteyenlere ve bana yeniden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah.

anladım canım... güzel dualarına amin diyorum... bebeğin sana cennette şefaatçi olsun inşaallah... sevgiler..

O aciyi o kadar iyi biliyorumkii.. iki hafta once kaybettim bende 40 haftalik bebegimi doguma gittigim gun ogrendim karnmda oldugunu, sonrasnda normal dogum.... cooookk buyuk bi aci Rabbim sabir versin bizlere ve en kisa zamanda yeni mutluluklar nasip etsin

aralık 2012 de 9 haftalık bebeğimi kaybettim........ ilk zamanlar öyle canım yandı ki anlatmam mümkün değil ama Rabbime hep şükür ettim önceleri hemen bebeğim olsun istemiyordum hatta sanırım hamile kalmak korkusu sarıyordu beni ama atlattım,, beraber atlattık eşimlebenden çok o dedi melek olan bebeğimizin kardeşi olmalı diye.......... ve nisan ayında yeniden hamile olduğumu öğrendim şimdi 19. haftadayız Rabbim inşallah evladımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder tek duam bu.............. senin yaşadığın çok acı çok hüzünlü dilerim ki artık daha fazla beklemeden meleğinizin kardeşini dünyaya getirmeye karar verirsiniz... özellikle eşin bu konuda inşallah senin yanında olur.... Rabbim de size de sağlıklı hayırlı evlat hatta evlatlar nasip eder....

İlk önce meleğinin cennette sana şefaatçi olmasını diliyorum Rabbimden.
Yüce Mevlam bir daha evlat acısı yaşatmasın ne sana ne de bir başkasına inşallah.
Bebişini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
Ben çok istiyorum meleğimin kardeşi olmasını ama eşim çok uzak bu fikre.
Bebek diye yanıyor içim gördüğüm bebeklere sarılıp avutuyorum kendimi.İnşallah bende anne olup sarılırım yavruma.
Dualarında unutma canım.

amin canım inşallah çok sağol..Konunu okur okumaz dua ettim canım inan bundan sonrada dualarımdasın............. eşin niye bu kadar uzak bilmiyorum ama seni çok üzdüğü belli bu durumun... eşinle bu konuyu uzun uzun konuşup aşabilirsiniz umarım... Rabbim yardımcın olsun..

Allah razı olsun canım Rabbim bütün dualarını kabul etsin hayırlısıyla.
Eşimle bu konuyu konuşamıyorum bile ama hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.

Dün akşam ilk defa dedim ki kendi kendime iyi ki gelmemişsin bu pis dünyaya

Allah razı olsun canım Rabbim bütün dualarını kabul etsin hayırlısıyla.
Eşimle bu konuyu konuşamıyorum bile ama hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.

ema canım çok üzgünüm.allah sana hayırlı nice evlatlar nasip etsin inşallah.
ama aynı acıyı yaşamış biri olarak biliyorumki ilkgöz ağrının yeri hiç dolmayacak tek tesellli şefaatçi meleklerimiz onlar

benim eşimde aynı senin eşin gibi çocuk sahibi olmayı çok istiyor ama çocuk sahibi olmaya hiç yanaşmıyor.korkuyorrrr haklı anlıyorum sadece ben konuşuyorum o dinliyor ama benim kadar senin kadar da korkuyorlarmı onu bilmiyorum???

Kızımın yeri hep başka olacak canım ne kadar evladım olursa olsun meleğimin yeri dolmayacak.
Rabbim sana da aynı acıyı bir daha yaşatmasın canım.Evlat hasreti çektirmesin inşallah.
Benim eşimin istememe nedeni biraz farklı.
Sorunlarımız var onları çözmeden kafamız rahatlamayacak.
Ama öyle bir işledi ki evlat sevgisi içime ne sorunlarımız umrumda ne de korkularım.
Mantıklı düşünemez oldum.
Bende eşime hak veriyorum ama içimde ki evlat aşkına dur diyemiyorum

Rabbim senin tüm isteyenlerin ve benim kucağımı boş bırakmasın inşallah.

ema yüzünü görmemişsinya yavrunun iyiki görmemişsin
banada göstermemişlerdi ama memlekete mezarlığa götürürken dayanamadım kucağıma aldım o kaskatı melek gibi hali gözümden hiç gitmiyor ve tam herşeye tevekkül ederken içimde isyanlara sebep oluyor.o yüzden kendini üzme bırak hayallerinde kalsın.

amin inşallah
seni anlayabiliyorum.bizimde sorunlarımız var ama inan benim dünya umrumda değil ve kendime şaşıyorum.eşimden habersiz korunmayı bıraktım o yüzden içim huzursuz ama umut işte
güya diyorumki eğer bu ay olmazsa bidaha hiç çocuk lafı açmıcam ve kendini sadece kpssye şartlandırıcam.

Ben hastanedeyken götürdüler meleğimi ama bende gitmiş olsaydım senin gibi dayanamazdım bakardım doya doya meleğime.
Sende bu kadar yıpratma kendini Rabbim bizi seviyor ki cennetine aldı meleklerimizi.
Herkese nasip olmaz hamdolsun Rabbime.

İşte benim de umrumda değil bende hayret ediyorum kendime ama sanki anne olursam yüreğimin yangını sönecek.
İnşallah meleğin şu an seninledir canım.

öyle canım benim inşallah rabbimin sevgili kullarındanız.
inşallah verdiği acıya sabreden kullardan oluruz rabbim bizi daha güzeliyle mükafatlandırır.
aynen aynen duygularıma tercüman olmuşsun sanıyorumki bebeğim olunca tüm sıkıntılar bitecek.
kendimi şuan psikolojik olarak hamile hissediyorum ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı.

İnşallah dostum.
Senin bat ne zaman belki erken yapmışsındır testi canım.

İnşallah dostum.
Senin bat ne zaman belki erken yapmışsındır testi canım.
25 ağustos canım ama hapı adetle birlikte 8 gün kullanıp öyle bıraktım bıraktıktan sonra lekelenmem oldu eğer o adet döngüsünü etkilerse eylüle sarkar ama 6 aydır hiç bir adet belirtisi yaşamayan ben 3-4 gündür göğüslerim şiş ve sızlıyor diye umutlanıyorum

Son düzenleme:

Çok erken yapmışsın testi canımcım.
Belki de bebişin seninle ve boş yere stres yapıyosun.
Hadi bakalım canım hayırlı haber ver bize inşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…