Aldığım hiç birşeyden memnun kalmıyorum :(

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
Kızlar çok dert sayılmaz ama size danışmak istedim . Konu başlığından da anlaşıldığı gibi aldığım hiçbir şeyden memnun kalmıyorum Şöyle anlatayım ; Mağazada görüp beğenip alıyorum , ama eve gelince içime sinmiyor geri götürüyorum . Modeli beğensem bile bedenden tatmin olmuyorum . Acaba diğer bedenini mi alsaydın deyıip tekrar mağazaya gidiyorum Bu sadece kılık kıyafette değil , ayakkabıdan tutun takıya tokaya kadar durum aynen böyle .

Geçenlerde bir bluz aldım "S" beden . Eve geldim , "M" beden almalıydım deyip tekrar mağazaya gittim . Bu sefer eve gelınce "S" daha iyidi deyip tekrar mapazaya gittim "S" bedeni aldım . Sonra tam avm'den çıkıyordum kı "M" sanki daha iyiydi yaa deyip tekrar mağgazaya gittim .Tekrar "M" bedeni denedim .sonra tekrar "S" beden almaya karar verdım :/ hani bır bluzu/elbıseyi bir kaç giymeden sonra sıkılırız yaa , ben ise kabinde zıppırt değiştirip durmaktan üründen çoktan sıkılmış oluyorum

zımbalı biker bot almak ıstıyordum . Neyse annem babam yılbaşı hediyesi olarak zımbalı biker bot almışlar sağ olsunlar . ılk denemek ıcın giydim beğendim . iki üç kere deneyişten sonra yine başladım ; "anne ben bunu beğenmedim siz en iyisi geri verin bunu " demeye annem bozuldu tribe girdi tabı :/

Kızlar ben eskiden de böyleydim . Bir şey alacağım zaman çok araştırır sorardım , herkesin üzerinde olan şeyi giymeyi sevmezdim
eskiden de bir şey alırken kararsız kalırdım , ama bu kadar seçici beğenmez değildim . Son 3-4 aydır bir garip oldum , bir şey almaya korkar oldum . Sizde mı böylesiniz ? yoksa bu psikolojık bir durum mu ?

Şöyle bir sorunum da var benim , onu da aktarayım ; Bir şeyi vitrinde görüp çok beğenip eğer almazsam uyuyamıyorum , rüyalarıma gürecek kadar oluyor . Sabahın ilk saatlerinde hemen gider alırım . Neyse arkadaşlar çok uzattım . Sizde mi böylesiniz yoksa benim yaşadığım psikolojık mi ?

Son düzenleme:
Senin ki zor seçicilik değil,kararsızlık ..

Alışverişe kimle gidiyorsun ? Önce beğenip,sonra beğenmeme durumlarına kendin karar veremiyorsun görünen o.

Yanında biriyle git,açıksözlü fikirleri doğru olan. Yakıştığında yakıştı,yakışmadığında bu sana olmadı diyen biriyle git.

Belki değişir..

benden daha kararsizlar varmis

ben baktimki isin icinden cikamiyorum iki bedenide aliyorum birini goturuyorum. hatta bazen oluyorki ikiside icime sinmiyor ve ikisinide geri veriyorum

tekde gıttıgım oluyor arkadaslarımla aılemle gıttıgımde oluyor .
sorup danısıp alıyorum .ama her ne kadar sorsamda danıssamda
eve gelınce bır garıp oluyorum ıcıme sınmıyor resmen :/

Çok kararsız görünüyorsun....

Bir de hevesin çabuk geçiyor anladığım kadarıyla........

Canım nasıl ifade etsem bilemedim ama istediğin herşeye çabuk mu sahip oluyorsun acaba ?? :26: Belki o yüzden çabuk sıkılıyor olabilirsin....

tekde gıttıgım oluyor arkadaslarımla aılemle gıttıgımde oluyor .
sorup danısıp alıyorum .ama her ne kadar sorsamda danıssamda
eve gelınce bır garıp oluyorum ıcıme sınmıyor resmen :/

Aslında tek gitmek kadar güzel bir şey yok.İçine sinen kıyafeti alıyorsun ve çıkıyorsun .

Eve geldiğinde falan , olumsuz tepkilerle mi karşılaşıyorsun acaba dedim ? Hani sana fikrini biri mi söylüyor''kızım olmuş hımmm güzelmiş bir beden büyüğü sanki üstünde daha iyi durur''gibilerinden yorumda bulunan birilerimi oluyorda,fikrin değişiyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kararsız birisin sanırım .bence görüp almaktansa dolabına bakıp kombin edebileceğin şeyi almak daha mantıklı .mesela kahve bir eteğin var bunu üzerine ne giyebilirim diye düşünebilirsin .yada birşey gördün beğendin bunu neyle kombin ederim kahve çantamla mı yada işte siyahla mı .yani bilinçli olman gerek .az ama öz olsun dolabın .ben öyle yaparım marka illa olucak demem ama kaliteli almaya özen gösteririm .varsın on tane olmasın iki tane olsun ama kullanışlı ve kaliteli olsun .bende mantık bu .yoksa herşeye saldırıp alırsam sonra giyemiyorum kalıyor dolapta .beden olayına gelince bedena takılma .üstünde hangisi güzel durursa o bedeni al .çünkü bedenler ve kalıplar çok değişiyor .

benden daha kararsizlar varmis

ben baktimki isin icinden cikamiyorum iki bedenide aliyorum birini goturuyorum. hatta bazen oluyorki ikiside icime sinmiyor ve ikisinide geri veriyorum

hahaha aynı urunun iki bedenını almak daha da kötü yaa
bak sımdı annemler gıtmısler kafalarına gore o botu almıslar .
tamam bır hafta oncesıne kadar begenıyordum ama sımdı
begenmıyorum .sank huyumu bılmıyorlarmıs gıbı sormadan danısmadan
alıyorlar .geri verın dıyorum vermıyorlarda .off ıstemedıgım bırseyı
gıymekde ıstemıyorum ama anlatamıyorum .o botları gordukce ıcım
daralıyor resmen yaa

bende öyleyimdirrrr...encok annemi bıktırdım bu konuda.sonra o bana hiç yorum yapmamaya karışmamaya başladı sonrası daha fena oldu.her aldıgım mutlaka tekrar magazaya gidiodu.kararsızlık bndede cook var.alırım parasını öderken bile acaba almasam mı diye düşünürüm.elimi kolumu doldurur kasaya gidene kadr boşaltırım hiç bişey içime sinmez artık alıp degiştrmektn korktugum için almamaya başladım buda başka sorun tabi.. psikolojik mi bilmiyorum tabiki eger öyleyse baya sorunlu var aramızda

Çok mu alışveriş yapıyorsun?
Elinden çok çabuk sıkılman hatta istediğin bot hediye edilmişken geri verilmesini istemen???
Yerinde olsam bir süre alışveriş yapmam.
Çok istesem de almam,acil bir ihtiyaç değilse yani...
Sabahın köründe alışverişe koşmak da pek iyi değil,kendini frenlemeyi öğrenmelisin.

demekki ya yeterine begenmiyorsun, ya da nasil giyecegini bilmiyorsun..kendine yakistirmiyorsun aldiktan sonra???
uzun bir muddet birsey alma bakalim, belki o zamana kadar huyun azicik degisir

evet kararsızlıkda var ,cabuk sıkılmada var .eskıdende bu boyleydı ama
bu denlı degıldı .en azından daha ürünü giymeden sıkılmazdım .dıyorum yaa
kabınde gıyıp cıkarmaktan ben coktan urunden sıkılıyorum .
aslında oyle herseye cabuk sahip olan bırıde degılım .yanı sımarıklıktan degıl bu.
ozellıkle son 3-4 aydır yogunlastı benım bu kararsızlıklarım .eskıden bu denli degıldım .

yaa annem oldum olası karısırdı zaten .her aldıgıma kup bulurdı .ama eskıden hıc takmazdım bıle .
ama sımdı etkılenıyorum .evet onunda payı var sanırım .

ben de ıste herseye saldırma huyu var sanırım .aldıgım bır cok sey dolabımda etıketıyle
durur oylece .ılk goruste begenıp alıyorum ,sonra begenmıyorum dolabın bı kosesıne atıyoum

aynen benı anlatıyorsun cnm .aynen boyleyım ıste cnm .
bunun psıkolojık olup olmadıgını gercekten cok merak edıyorum .
alısverıse gıttıgım herkes sıkıntıdan patlıyor kararsızlıgım yuzunden
kabine gırdım mı cıkmak bılmıyorum .uzerıme 4-5 kısı gırıp cıkmıs oluyor
ama ben hala kabinin ıcındeyımdır artık kapılara vururlar bırsey mı
oldu acaba dıyerek :/ arkadaslarımla gıttıgımde kabının kapısında
onlar yıne bekler benı ,ama annem babam sıkıntıdan patlıyıp kapıya
cıkarlar .sonra da onları aramakla ugrasırım

demekki ya yeterine begenmiyorsun, ya da nasil giyecegini bilmiyorsun..kendine yakistirmiyorsun aldiktan sonra???
uzun bir muddet birsey alma bakalim, belki o zamana kadar huyun azicik degisir

ınsallah degısır cnm .son 3-4 aydır bu kararsızlıgım yogunlasınca acaba psıkolojık mı
demeye basladım .bılemıyorum artık,bıraz ara vermek sanırım ıyı gelıcek .

herzaman degil cnm. ama bendede cogunlukla oyle oluyor
ben mi cok mizmiz'im anlamadim..

ama sen elbiselerden bahsediyorsun galiba. bende elbiselerde degilde daha cok makyaj felan. magazadaki isiklardan dolayi. disarda cok degisik gozukuyor renkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…