- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
Senin ki zor seçicilik değil,kararsızlık ..
Alışverişe kimle gidiyorsun ? Önce beğenip,sonra beğenmeme durumlarına kendin karar veremiyorsun görünen o.
Yanında biriyle git,açıksözlü fikirleri doğru olan. Yakıştığında yakıştı,yakışmadığında bu sana olmadı diyen biriyle git.
Belki değişir..
tekde gıttıgım oluyor arkadaslarımla aılemle gıttıgımde oluyor .
sorup danısıp alıyorum .ama her ne kadar sorsamda danıssamda
eve gelınce bır garıp oluyorum ıcıme sınmıyor resmen :/
benden daha kararsizlar varmis
ben baktimki isin icinden cikamiyorum iki bedenide aliyorum birini goturuyorum. hatta bazen oluyorki ikiside icime sinmiyor ve ikisinide geri veriyorum
hahaha aynı urunun iki bedenını almak daha da kötü yaa
bak sımdı annemler gıtmısler kafalarına gore o botu almıslar .
tamam bır hafta oncesıne kadar begenıyordum ama sımdı
begenmıyorum .sank huyumu bılmıyorlarmıs gıbı sormadan danısmadan
alıyorlar .geri verın dıyorum vermıyorlarda .off ıstemedıgım bırseyı
gıymekde ıstemıyorum ama anlatamıyorum .o botları gordukce ıcım
daralıyor resmen yaa
Çok kararsız görünüyorsun....
Bir de hevesin çabuk geçiyor anladığım kadarıyla........
Canım nasıl ifade etsem bilemedim ama istediğin herşeye çabuk mu sahip oluyorsun acaba ?? :26: Belki o yüzden çabuk sıkılıyor olabilirsin....
Aslında tek gitmek kadar güzel bir şey yok.İçine sinen kıyafeti alıyorsun ve çıkıyorsun .
Eve geldiğinde falan , olumsuz tepkilerle mi karşılaşıyorsun acaba dedim ? Hani sana fikrini biri mi söylüyor''kızım olmuş hımmm güzelmiş bir beden büyüğü sanki üstünde daha iyi durur''gibilerinden yorumda bulunan birilerimi oluyorda,fikrin değişiyor ?
kararsız birisin sanırım .bence görüp almaktansa dolabına bakıp kombin edebileceğin şeyi almak daha mantıklı .mesela kahve bir eteğin var bunu üzerine ne giyebilirim diye düşünebilirsin .yada birşey gördün beğendin bunu neyle kombin ederim kahve çantamla mı yada işte siyahla mı .yani bilinçli olman gerek .az ama öz olsun dolabın .ben öyle yaparım marka illa olucak demem ama kaliteli almaya özen gösteririm .varsın on tane olmasın iki tane olsun ama kullanışlı ve kaliteli olsun .bende mantık bu .yoksa herşeye saldırıp alırsam sonra giyemiyorum kalıyor dolapta .beden olayına gelince bedena takılma .üstünde hangisi güzel durursa o bedeni al .çünkü bedenler ve kalıplar çok değişiyor .
bende öyleyimdirrrr...encok annemi bıktırdım bu konuda.sonra o bana hiç yorum yapmamaya karışmamaya başladı sonrası daha fena oldu.her aldıgım mutlaka tekrar magazaya gidiodu.kararsızlık bndede cook var.alırım parasını öderken bile acaba almasam mı diye düşünürüm.elimi kolumu doldurur kasaya gidene kadr boşaltırım hiç bişey içime sinmezartık alıp degiştrmektn korktugum için almamaya başladım buda başka sorun tabi.. psikolojik mi bilmiyorum tabiki eger öyleyse baya sorunlu var aramızda
demekki ya yeterine begenmiyorsun, ya da nasil giyecegini bilmiyorsun..kendine yakistirmiyorsun aldiktan sonra???
uzun bir muddet birsey alma bakalim, belki o zamana kadar huyun azicik degisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?