- Konu Sahibi Caulfield-
-
yaa aslında terazı ıcın dengelı bır burc derler ama sanırım alakasız
Dengeliyiz canım, bu yüzden adalete çok önem veririz. Dengeliden kasıt o aslında, adil davranmaya çalışırız. Doğruya doğru yanlışa yanlış deriz. Sadece kararsızlık çekeriz, hemen karar vermekte zorlanırızBir de venüsün kızları olduğumuz için süsümüze düşkünüz Bende senin gibi çok severim alışverişi. Bir yere gittiğim zaman 5 tl ye bile bişey alsam çok mutlu olurum. Beğendiğim birşeyi alamazsam da dediğin gibi rüyalarıma girer.
Al benden bitane daha.. sashamia annem bana ileride koca da begenmez diyodu nitekim doğru çıktı..
Şakası bir yana gelip geçici bunlar fazla takma kafana o zaman geçer sanırım. Benim de küçükken o kadar çok takıntım vardı ki kafamda bir model var mesela tshirt alıcam en basitinden, annemi dolaştırrdım saatlerce. Hatta günlerce.. Sonra ilk baktıklarıma begendim diye geri döndüğümde satılmış veya kalmamış olurdu.. O zaman yerdim zılgıtı:))
Sonra saçımı kestiremezdim çok kısa olcak diye..
Şimdi hepsi geçti, saçlarımı kestiriyorum sabah aldıgım kararla, boyatıyorum.. Ama bu da normal değil biliyorum ben de yıpratıcı bir ilişkiden çıktım belki onun tezahürüdür.
Ama izlemişsindir belki dövüş kulübü diye bir film var. Eşyanın seni ele geçirmesine izin verme. Biraz rahat bırak, hayat bunları takmak için çok kısa.
gecenlerde bır bluz aldım "s" beden .eve geldım , "m" beden almalıydım deyıp tekrar
magazaya gıttım .bu sefer eve gelınce "s" daha ıyıdı deyıp tekrar magazaya gıttım
"s" bedenı aldım .sonra tam avm'den cıkıyordum kı "m" sankı daha ıyıydı yaa deyıp
tekrar magazaya gıttım .tekrar "m" bedenı denedım .sonra tekrar "s" beden almaya
karar verdım :/ hani bır bluzu/elbıseyı bır kac gıymeden sonra sıkılırız yaa ,ben ıse
kabınde zıppırt degıstırıp durmaktan üründen coktan sıkılmıs oluyorum
Bu kararsızlık ya da seçicilik falan değil bedenini mi bilmiyorsun? Ben S giyemem mesela, illa XS olacak. Öbür türlü eğreti duruyor. S ve M arasında kararsız kalmak diye bir şey olamaz bence bedenini bilmiyorsun sen. Kendine küçük geleni alıp eve gelince beğenmeyip M ile değiştiriyorsun demek başka bir açıklaması olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?