- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Caulfield-
-
yaa annem oldum olası karısırdı zaten .her aldıgıma kup bulurdı .ama eskıden hıc takmazdım bıle .
ama sımdı etkılenıyorum .evet onunda payı var sanırım .
Çok mu alışveriş yapıyorsun?
Elinden çok çabuk sıkılman hatta istediğin bot hediye edilmişken geri verilmesini istemen???
Yerinde olsam bir süre alışveriş yapmam.
Çok istesem de almam,acil bir ihtiyaç değilse yani...
Sabahın köründe alışverişe koşmak da pek iyi değil,kendini frenlemeyi öğrenmelisin.
ama sen elbiselerden bahsediyorsun galiba. bende elbiselerde degilde daha cok makyaj felan. magazadaki isiklardan dolayi. disarda cok degisik gozukuyor renkler
Tamam işte sorunun ne olduğunu anladık.
ben de ıste herseye saldırma huyu var sanırım .aldıgım bır cok sey dolabımda etıketıyle
durur oylece .ılk goruste begenıp alıyorum ,sonra begenmıyorum dolabın bı kosesıne atıyoum
Ben sanırım bu konuda senin tam tersinim.....:44:
Öyle kolay kolay beğenmem..Beğendiğim zamanlar kafama koyup ta gidip aldığım zamanlar değil,tesadüf eseri vitrinde gördüğümde eğer o anki maddi durumum müsaitse almışımdır....Biraz erkek gibiyim bu konuda..Saatlerce vitrin falan gezemem...Hele soyunma kabininde soy çıkar en nefret ettiğim şeydir..Çok ama çok beğendiysem denerim ya da denemeden alırım...Soyunma kabinlerinde alalacele kıyafet denemek zor geliyor...Evde denerim...Olmazsa değiştireceğimi söylerim...Tamam derler :)
Aldığım şeyi de muhakkak giyerim..Ha şu var bir zaman sonra insanların zevkleri de değişebilir tabi...Giymekten vazgeçtiklerimi eğer herhangi bir yırtık pırtık yoksa ihtiyaç sahibi olduğunu düşündüğüm kişilere ulaştırmaya çalışırım..
işte bunun nedeni düşünmeden alman .bende bi ara öyleydim ve aldıklarımın hiçbirini giymedim öle durdu sonra verdim birilerine .bilinçli yaparsan alışverişini hem paran gerçekten ihtiyacın olan şeylere gider hemde kendini daha iyi hissedersin .
Canim burcun ne ikizler m bende ayni senin gibiyimde :)
Bu durum senin oturmus bir stilin ve zevkin olmamasiyla alakali..benimde suan kurtuldugum amabir zamanlar gorustugum bir arkadasim vardi bir turlu stili oturmamisti bir emo olurdu bir rock ci bir benim gibi giyinmeye calisirdi ama hersey ustunde egreti duruyor insanin bir tarzi olmayinca o da ayni senin gibi aldigi hicbirseyden memnun kalmazdi benden ogrendigi birkac pahali markadan aldigi bikac parca esyasi disinda birsey giymiyodu son zamanlarda zaten kendindeki celiskiyi farketmis olsa gerek
Bende de şöyle bir şey var. Çok beğendiğim bir ürünün mesela bu kazak ise, 3 değişik rengini birden alırım. ben de s ya da xs giyiyorum. bir daha beden ya da rengi bulamam diye böyle davranıyorum. pantolonda ve gömlekte de böyle yapıyorum. eşime 1 tane kendime 3 tane alırım :)
gecenlerde bır bluz aldım "s" beden .eve geldım , "m" beden almalıydım deyıp tekrar
magazaya gıttım .bu sefer eve gelınce "s" daha ıyıdı deyıp tekrar magazaya gıttım
"s" bedenı aldım .sonra tam avm'den cıkıyordum kı "m" sankı daha ıyıydı yaa deyıp
tekrar magazaya gıttım .tekrar "m" bedenı denedım .sonra tekrar "s" beden almaya
karar verdım :/ hani bır bluzu/elbıseyı bır kac gıymeden sonra sıkılırız yaa ,ben ıse
kabınde zıppırt degıstırıp durmaktan üründen coktan sıkılmıs oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?