Aldıktan sonra yaşadığım pişmanlık

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103

Sizce bu haşema nasıl aldım kendime uzak bir yerden pazardan aldım değiştirme şamsım çok yok. 22 yaşındaki genç bir kıza uyucak bir haşema mı. Hep alırım pişman olırum sizcee? Hanımlar bunla değiştirdim haşemamı nasıl sizce

Son düzenleme:
Bende internetten bi tane beğendim aldım, ıslanınca içini olduğu gibi belli etti. Az parada vermedim. İade zamanı geçtiği için elimde kaldı, aman dikkat edin etiketini falan çıkarmadan kontrol edin, sizin de başınıza gelmesin.Ayrıca konu sahibi benim kadar pişman olamazsın

Son düzenleme:
Deseni güzel bence sadece biraz boyu uzun tunigin denizde çok rahat olur mu bilemedim

Konuyla alakasız olacak ama güneşin altında ıslak ıslak vücuda yapışınca yakmıyor mu kumaşı? Hep merak etmişimdir.
Konuya gelince alınmış şey denizde çirkin olsa nolacak, güzel olsa nolacak. Denizde kendime bakarım ben, balıklara bakarım, boğulmamakta bakarım, keyfime bakarım.
(Ben her halükarda bikiniden daha çok dikkat çektiğini düşünüyorum.)
Güle güle kullanın

deseni onemsiz bence. kullanisina bakin. markasi ne. bunlar kullanisli oluyor. cok icinize sinmediyse ve vaktiniz varsa degistirin. benim de icime sinmemisti vakit bulamadim degistirmeye. ama sonradan icime sindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…