Hadi bakalım pıtık burunlu kızlar,
Muhammed dilber imzanızı attırırken neler yaşadınız anlatınızda faydalanalım.
Son derece güven duyarak güle oynaya girdim ameliyata ve aynı şekilde çıktım. Güzelliğinin yanı sıra en önemli işlevi burnun rahat nefes almak. Şükürki hem doyasıya nefes alıp hemde güzel bi burna sahip oldum. Sonsuz teşekkürler Muhammet Dilber
Darısı başıma inşallah:)
Zaman yaklaştıkça heyecan basıyor.Acıdı acıyacak:)
Sonucu güzel olsunda gerisi nasılsa geçici.Güle güle kullan modacım..Bol oksijenli günler diliyorum.
Annem opeym derken burnuma kafa atti ins bi sey olmamistr .s alci cksnda hemen bakym yamulmaz dmi ya
Annem opeym derken burnuma kafa atti ins bi sey olmamistr .s alci cksnda hemen bakym yamulmaz dmi ya
Sevgili K.k. kızları,
Son 10 yıldır burun operasyonum için doktor aradım durdum.Yaklaşık 12 yıl önce burnumdan küçük bir operasyon geçirdim.İstediğim gibi olmadı.Ve ben bununla yaşamaya alıştım sanıyordum.
Her gün aynanın karşısında burun ucumu elımle kaldırmış olarak yakaladım kendimi:)Ama cesaret edipte hiç bir hekime evet diyemedim.Bir çok görüşmem oldu fikir aldım ama kalbime inandıramadım.
Taki Muhammed Dilber'in hasta fotolarını görünceye dek.Herkes çok memnundu.Ve son derece başarı burunlardı.Kızlardaki Muhteşem değişim iştahımı kabarttı ve randevu alıp doktor görüşmesine gittim.
Karşılaştığım tabloyu yazsam sayfalar yetmez.
Kişisel izlenimlerim şöyle.Doktor bey oldukça nazik,ilgili ve işinin ehli.Bunu hissettiriyor.Olabilecekleri halk diline indirgeyerek anlatıyor izah ediyor.Bu güne dek yaptığı her operasyonun arkasında duruyor.Ve işine aşık biri.
Durum böyle oluncada ikna olup el sıkışmak kaldı banada.Bunca zamandan sonra yüzümün tamda ortasındaki organımı teslim edecek bir doktor bulmanın keyfiyle ve güveniyle günümü aldım çıktım.
8 şubatta ameliyatım var.Tüm sürecimi ve gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim.
aledax ,az kalmış ameliyatına .
heyecan var mı? yıllardır beklemişsin.umarım herşey istediğin gibi olur..nasıl anlattın burnunu nasıl tarif ettin?
doktor neler dedi?
selam arkadaşlar benimde 16.sında ameliyatım var Muhammet beye..Linds geçmiş olsun...
hatuna bak yaa topicigle geldı hey maşallah yuru beee yavruum:):) az benım adımıda sıkıştıraydın ordan burdan muhteşem ıkılı olarak yer alsaydı keşkem:):9
inşallah canım ya şimdiden çok heyecanlıyım.Aledax artık tecrübelerini paylaşırsın bizimle :)
Hadi bakalım pıtık burunlu kızlar,
Muhammed dilber imzanızı attırırken neler yaşadınız anlatınızda faydalanalım.
lindsaylohan, Modaveben'i merakla bekledik ve sonunda mükemmel bir görüntü ile karşılaştık, senin fotoğraflarınıda merakla bekliyoruz.
bizi çok bekletme lütfen..
Sevgili Aledaxım açtığın topiğin hayırlı uğurlu olsun inan ki bu konuya ilgi büyük olur nede olsa Doktorun hüneri ve başarısı kısaca gayet açık ve net ortada.Ameliyat ön hazılıklarında sana soğukkanlı olman için dua edeceğim,ve evvel Allah her şey dilediğin gibi olur,korkma temiz kalpli inançlı insanların işleri herzaman rast gider.Ben Muhammet'beyin hastası değilim ama doğruya doğru demek lazım,öptüm seni düşünmüyorum sanma aklım sende Allaha emanet ol canım arkadaşım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?