lindsaylohan, Modaveben'i merakla bekledik ve sonunda mükemmel bir görüntü ile karşılaştık, senin fotoğraflarınıda merakla bekliyoruz.
bizi çok bekletme lütfen..
Sevgili Lebensfreude iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim.
Heyecan sevinç bir arada.Tüm duygu durumlarına hızla geçiş yapıyorum:)Duaların için sağolasın.Aynen bende senın ve herkes için gönlündekını diliyorum.
Doktoruma güveniyorum Allahın izniyle.Adı gibi Şahane birşeyler yapacaktır.
Şirin resmınede bayıldım.Aynen öyle yatıcam kalkıcam:
Konun hayırlı uğurlu olsun canımvar mı benden bi isteğin
bak bu başlık açtığın diğer başlık gibi yetim kalmayacaktakipteyim takipteyiz
Sevgiler saygılar
Ya çocuklar gibi yatcan kalcaaan herşey geçmiş olacak ondan sonra değmesinler mutluluğuna.Yanında kim kalacak var mı yakınlarından refakatçın?
Gulguler çok naziksin çok saol, senin ve diğerlerininde iyi sonuçlar alacağına inanıyorum Herkes Çooooooook Güzel Olsun
Sonunda kararımı verdim ve 9 Şubat a Muhammed Bey' e randevu aldım.
Muayeneyi bekleme sürecinde bile heyecanlanıyorum , ameliyat gününü nasıl beklerim bilmem.
Aledax iyiki bole bii sayfa olusturmussn muhammet dilberi 2 3 sene once bu sitede farkettim ve hasta fotolarini incelerken bu kadar dogal olup ayni zmanda estetik gorunen burunlarla gercekten hic karsilasmamistm o gun kafama koydm bu doktora amelyt olcagmi gittm iki sene sora gorustm o kadr sicak ve samimi geldiki kyamam ona ya canmmm valla nedense ck seviorm iykide ona oldm amelytmi daha atel ckmadi gerci nasl bi burn olcak blmiorm ama asla ktu olcagini duusunmuorm ne istedysem onu ypti bliorm tasarimimla ayni su alcili hali bile ne kavisi belli ne bi sey ama burnun ucunun sekli kisaligi herseyi ayni suan bikac seneye mhammet dilber patliycak bu iste zaten reklami bile olmamasina rgmen bu kdr duyuldu ve sevildi sdece isiyle degl kisilgyle bile bole mkemmel bi dktrrrr olamaz.
Konun hayırlı olsun cnm hayırlısıyla istediğin buruna kavuşursun inşallah.Bak bende merak ettim şimdi nasıl olacak eminim işin ehli doktorun sayesinde fıstık gibi olacaksın.
Sonunda kararımı verdim ve 9 Şubat a Muhammed Bey' e randevu aldım.
Muayeneyi bekleme sürecinde bile heyecanlanıyorum , ameliyat gününü nasıl beklerim bilmem.
aledaxcım,
konun da kararın da hayırlı olsun canım. güzel gelişmelerini takip ediyor olacağım.
sevgiler...
Hemen acilen düzeltmemi yapıp ismizi eklıyorum dilber ablam:)
Pıtık burun patentıde sende ya zaten.Arakladık kullanıyoruz.İzninizle:)Topiğimle geldim ama fındık pıtık burnumla giderim yada gidemem:))
Başatan beriki ilgine emeğine teşekkür ederim canışkom.
Ayrıca Lindimde çok alakadar oldu.Ona da bilhassa teşekkür.Geçmişler olsun tekrar.
Kısaca hepinize sevgiler M.D..imzalı dostlarım:)
aledax kararını vermişsin ne güzel bizde seninle birlikte güzel sonuçlerını bekliyoruz güle güle gir güle güle cık inş cnm :)))
aledax kararını vermişsin ne güzel bizde seninle birlikte güzel sonuçlerını bekliyoruz güle güle gir güle güle cık inş cnm :)))
Aledaxcım ne kadar güzel ve içten arkadaşların var ne kadar güzel samimi paylaşımlar yapıyorsunuz.Allah hepinizin muradını versin ve arkadaşlıklarınızı nazarlardan korusun.Tüm güzellikler sizinle olsun.
biz pıtıklara feda olsun...topic acılır, burun yapılır, burdan kaçış yooohhh öyleee...ilgi bekleyen potansıyel pıtıklar var:) M.D imzası etrafımızı sarmalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?