Aledax'ın burun estetiği.Dr.Muhammed Dilber

lindsaylohan, Modaveben'i merakla bekledik ve sonunda mükemmel bir görüntü ile karşılaştık, senin fotoğraflarınıda merakla bekliyoruz.
bizi çok bekletme lütfen..

Gülgüler amelıyat bitsin görmek için en çok ben canatacağım:)

Moda zaten 12 günde modern ve fıstık oldu

Lindyyyy uzmanım benım onunda açılsın gerçi şimdiden hoş duruyor

Sıra benım.Alçı açılana kadar sabredebilirsem yapıştıracam resımleri.Burbey gibi sedyede eklerim belkıde:)

Sağolasınız.İyiki varsınız.

Konun hayırlı uğurlu olsun canım var mı benden bi isteğin

bak bu başlık açtığın diğer başlık gibi yetim kalmayacak takipteyim takipteyiz

Sevgiler saygılar

Ya çocuklar gibi yatcan kalcaaan herşey geçmiş olacak ondan sonra değmesinler mutluluğuna.Yanında kim kalacak var mı yakınlarından refakatçın?

Konun hayırlı uğurlu olsun canım var mı benden bi isteğin

bak bu başlık açtığın diğer başlık gibi yetim kalmayacak takipteyim takipteyiz

Sevgiler saygılar

Hoş geldin konuma:Topiğime:)

İstediğim sağlık afiyet mutluluk.Ha birde şahane burun ve karın.senın için:)

Çıraklık bitti.Kalfalığı da bitireyim editörlüğe zıplarım ordanda:) Eskı konuma dokunma onu nasıl ayaklandıracağım.Zamanı var.burun kulak karışınca kaynadı arada.Olgunlaşıyor yattığı yerde.Full+full paket olarak uyandırırız.:)

Sanada Sevgiler Jelesecim.

Ya çocuklar gibi yatcan kalcaaan herşey geçmiş olacak ondan sonra değmesinler mutluluğuna.Yanında kim kalacak var mı yakınlarından refakatçın?

Aynen öyle yatcaz kalkcaz.Alıştık nasılsa:)

Eşim başucumda her zaman sağolsun.Onuda alıştırdım amelyathane kapılarında beklemeye:)Hayırlısıyla girer çıkarız aslanlar gibi.

Sağlık olsun öncelıkle.

Konun hayırlı olsun cnm hayırlısıyla istediğin buruna kavuşursun inşallah.Bak bende merak ettim şimdi nasıl olacak eminim işin ehli doktorun sayesinde fıstık gibi olacaksın.

Aledax iyiki bole bii sayfa olusturmussn muhammet dilberi 2 3 sene once bu sitede farkettim ve hasta fotolarini incelerken bu kadar dogal olup ayni zmanda estetik gorunen burunlarla gercekten hic karsilasmamistm o gun kafama koydm bu doktora amelyt olcagmi gittm iki sene sora gorustm o kadr sicak ve samimi geldiki kyamam ona ya canmmm valla nedense ck seviorm iykide ona oldm amelytmi daha atel ckmadi gerci nasl bi burn olcak blmiorm ama asla ktu olcagini duusunmuorm ne istedysem onu ypti bliorm tasarimimla ayni su alcili hali bile ne kavisi belli ne bi sey ama burnun ucunun sekli kisaligi herseyi ayni suan bikac seneye mhammet dilber patliycak bu iste zaten reklami bile olmamasina rgmen bu kdr duyuldu ve sevildi sdece isiyle degl kisilgyle bile bole mkemmel bi dktrrrr olamaz.

aledaxcım,
konun da kararın da hayırlı olsun canım. güzel gelişmelerini takip ediyor olacağım.
sevgiler...

Gulguler çok naziksin çok saol, senin ve diğerlerininde iyi sonuçlar alacağına inanıyorum Herkes Çooooooook Güzel Olsun

Sonunda kararımı verdim ve 9 Şubat a Muhammed Bey' e randevu aldım.

Muayeneyi bekleme sürecinde bile heyecanlanıyorum , ameliyat gününü nasıl beklerim bilmem.

Muayeneyi bekleme sürecinde bile heyecanlanıyorum , ameliyat gününü nasıl beklerim bilmem.

en zor olan karar verebılmek işallah hayrlısı olur

Lindi cim o kadar güze anlatmışsınki.Ellerine sağlık arkadaşım.Bende sizler sayesinde buldum doktorumuzu.Tanımadan ısınmıştım.

Tanıdıktan sonra karakter kalıtesınıde gördükten sonra aynen senın gibi düşünüyorum.Alanında başarılı ve buna mütevazi insacıl yanıda eklenince katmerleniyor duygular düşünceler.

Operayon başarısına yaklaşım ve tarzıda eşlik edince dahada başarılı olması elbet olası durum.İlerde sıraya girip gün alamamakta vardı.Neysekı elimizi çabuk tuttuk.
Bu iş sanat gibi.Doğuştan yetenek.Tamamen doktorun el becerisi.Allah yolunu açık etsin.

Alçın açılsada bir ohhhh çeksek beraberce.

Konun hayırlı olsun cnm hayırlısıyla istediğin buruna kavuşursun inşallah.Bak bende merak ettim şimdi nasıl olacak eminim işin ehli doktorun sayesinde fıstık gibi olacaksın.

Lioncum çok teşekkür ederim.İnşallah güzel bir sonuç alacağız.Fıstık fınfık pıtık hangisi olursa artık.

Gül güler çok sevındım senın adına.Güzel bir görüşme ve karar diliyorum sana.

Eminim asansöre gülümseyerk bineceksin.Karar verdimi gerisi daha kolay.9 şubatta bizdende çok selam götür.Ben hastaneden dönmüş olurum inşallah.Bekleriz sendende güzel haberler.

aledaxcım,
konun da kararın da hayırlı olsun canım. güzel gelişmelerini takip ediyor olacağım.
sevgiler...

ogltknem.yada kısaca ogülüm.Teşekkur ederim arkadaşım.İnşallah en güzel gelişmelerde takıplerini takıpteyım:Sevgiler.

Çok çok geçmişler sana ve hastalarına.

biz pıtıklara feda olsun...topic acılır, burun yapılır, burdan kaçış yooohhh öyleee...ilgi bekleyen potansıyel pıtıklar var:) M.D imzası etrafımızı sarmalı:)

aledax kararını vermişsin ne güzel bizde seninle birlikte güzel sonuçlerını bekliyoruz güle güle gir güle güle cık inş cnm :)))

aledax kararını vermişsin ne güzel bizde seninle birlikte güzel sonuçlerını bekliyoruz güle güle gir güle güle cık inş cnm :)))

Teşekkur ederim ebge.Verdik kararımızı hayırlısıyla.İnşallah olduda bitti diyeceğiz.Geri sayım başladı.

Aledaxcım ne kadar güzel ve içten arkadaşların var ne kadar güzel samimi paylaşımlar yapıyorsunuz.Allah hepinizin muradını versin ve arkadaşlıklarınızı nazarlardan korusun.Tüm güzellikler sizinle olsun.

Eklentiler

• $engel_0114.gif
    23,1 KB · Görüntüleme: 167

Lebensfreduciğim sende onlardan birisin:)

Samimiyet çok önemli nerede olursak olalım.Allahım hepimizi nazarlardan kötü enerjilerden korusun inşallah.Güzellikler hepimizin olsun.

Açalım kollarımızı aksın iyilik sevgi:)

biz pıtıklara feda olsun...topic acılır, burun yapılır, burdan kaçış yooohhh öyleee...ilgi bekleyen potansıyel pıtıklar var:) M.D imzası etrafımızı sarmalı:)

M. D.liiiii sasortikaliii.Nasılsın tatlım.Şu tampon çıkma alçı alınma atel vs..Sıralamayı bana bir yazsan.takvım programı yapacağımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…