aledax, bantların çıkarıldı mı dün?
nasılsın? foto ekleyecek misin:26:
Günaydın canım
Dün akşam itibariyle bant dikiş vs kalmadı.Temizledik ne varsa:)
Tabi şişlikler devam ediyor halıyle.Ben bile alışamadımÖnce kendım alışayım sonra foto eklerim.
Öff dip boyamda geldi.Hiç bitmiyor uğraşlar ogülüm yaa.
Sen nasılsın buralar ne alemde.Düştük burun derdine havadiste alamıyorum.Ekip nerelerde.
tüm fazlalıklardan kurtuldum diyorsun yanisenin alışamaman bana göre çok normal. Ben memeye bile alışamamıştım uzun süre. Kolay mı 35 yıl bedenim o halde, önümde kocaman iki çıkıntı varken, bir günde birden bambaşka bir bedene dönmesi benim çok tuhafıma gitmişti. İnsanın bedenindeki değişikliği bile kabul etmesi zorken, yüz hakikaten zaman ister. Ama sen alışmasan bile foto çekip koy, ben senin burnun ile "burun estetiği" konusuna merak salmış bulunuyorum:26: ve sürecini bu yüzden fotoğraflı görmeyi çok istiyorum
ekibi sormuşsun, ekibin üyelerinin büyük kısmı eğitime merak sardı desem yeridirdetayları bilahare konuşuruz
Merhaba Trek.
Sıralamayı ezberlemedin mi sen daha.Tampon..atel..bantlar.dikişler....bir aksılık yoksa aşağı yukarı işleyiş budur:)
Bundan sonraki hiç bir işlemde acı agrı yok.SADECE sabretmek beklmek var.Şişlerin inmesini ve burnun şekle girmesini bekleyeceğiz hep beraberce.
Burda senden çokkk var.Şişlerr gitsin diye bekleşen.Yalnız değilsin.Karış aralarına.:)
Resım eklersen sevnırız.Hastenen beylikdüzündemıydı..
Biz senı unutmadık.2 satır yazıp gidiyorsun.ANLat rahatla dinleyelim trekcim:)
Cnm ben kucukcekmecede oturuyorum ama ameliyat oldugum hastane Camlica Medicanada Anadolu yakasindaki Medicana da...izzet ikram mukemmeldi pek memnun kaldim. Simdi doktrum bi masaj verdi iki serce parmakla icleri hafif baski yapmaliymisim daha baslayamadim korkudan bugun baslicam. En kisa zamanda fotografta ekliyecegim cepten giriyorum pek konforlu olmuyor....buarada benm alciyla dikislerim ayni gun alinacakmis...
yaza kadar nası sabretcem diyorken ..aniden bi korku sardı beni ya
aledax arkadaşım sen de sigara içiyordun değil mi? ben günde 1 pakete yakın sigara içiyorum sayılır..narkozdan korkuyorum şu sıralar ..3 saat ameliyat ya uyanamazsam korkusu sardı beni ya
Ya arkadaslar birde merak ettigim bisey var..koku alamiyorum ameliyattan ciktigimdan beri bu normal dimi sanirim gecici bi durumdur..
ewet canım koku alma etkılenıyor.yavaş yavaş normale dönüyorsun ama.bol bol türk kahvesi kokla.iyi gelıyor.
Sen nasil her derde deva birisin oyle seni tanimak taniyip kocamann opmek istiyorum. .. Iyiki varsin valla
bugün 10. günüm son sargılarımda açıldı, bol su çek dedi dr biraz şişlik var ama enfes bi burun şimdiden, benimki değdi yani seninkide öyle olur umarım geçmiş olsun
Aynen cektigim herseye degdi iyikide olmusum sukur cok iyiyimmm bende sanada gecmiss olsun
trekcim sen kime ameliyat olmuştun? ben de günlerdir dr araştırmasındayım :sss
Canımsınızzzz,
tanışalım da öpücükle beni.Bende sizi tanımaktan çok mutluyum.
Araştırmayı ve okumayı severim.bildiklerimi paylaşmayı dahada çok severim.Paylaştıkça artıyor çünki.
Güzel haberlerini yaz bize.Birde önerdiğin masajı denemdim.sende yapta konuşalım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?