Lebensfreduciğim sende onlardan birisin:)
Samimiyet çok önemli nerede olursak olalım.Allahım hepimizi nazarlardan kötü enerjilerden korusun inşallah.Güzellikler hepimizin olsun.
Açalım kollarımızı aksın iyilik sevgi:)
Sonunda kararımı verdim ve 9 Şubat a Muhammed Bey' e randevu aldım.
Muayeneyi bekleme sürecinde bile heyecanlanıyorum , ameliyat gününü nasıl beklerim bilmem.
biz pıtıklara feda olsun...topic acılır, burun yapılır, burdan kaçış yooohhh öyleee...ilgi bekleyen potansıyel pıtıklar var:) M.D imzası etrafımızı sarmalı:)
Annem opeym derken burnuma kafa atti ins bi sey olmamistr .s alci cksnda hemen bakym yamulmaz dmi ya
aleeedaxxxxxxx heycan var mı ?
Lindin selam.Nasılsın.sen kurtuldun.
Heyecan bu tarafa geldi.Bir kaç gündür siteyde giremedim.Aklımda ameliyatta.Sorma yani:)
Arnıca ya başlamam lazımmış.Sen ne kadar kala başladın.Son halın ne durumda. resimlerden fıstık gibi duruyor.
Birde tampon ne zaman çıkıyor..atel..alçı.Bunlarıda bana yazarsan sevınıırm.
arnıcaya amelyttan 3 4 gun once basladm canımcım. amelyttan cıktgm andan ıtıbarende dakka bası sürdüm.. buzda uygula patateste koy gozlerıne. biberiye yagıda ıyıymıs morluga. tamponum 5.gün alındı benım. alcımda ondan 2 gün sonra alındı = ) her şey gayet mukemmel dışarda herkes doktorumun ısmını soruo
Süper görünüyorsun zaten.Sevindim senın adına.Bende kreme başlayayım yarın.
Diğer dediklerini aynen yaparım .Patates kapama olur:)Bir olsun bitsinde inşallah.
seninki bizden kolay olacak merak etme bızm kadar morarmazsn bıle.
İnşallah öyle olur.Morarsakta normale geçiş yaparız.Onu çok sorun etmiyorum.
Sıkıntılıyım biraz ben.Tampon alçı...Bantlara geçene kadar ki süre hızlı geçmeli:)
Annem opeym derken burnuma kafa atti ins bi sey olmamistr .s alci cksnda hemen bakym yamulmaz dmi ya
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de burun estetik ameliyetı olacagım fakat hala bi doktor bulamadım güvenemiyorum ya kötü olursa diye resimlerinizi gördüm gercekten cok hoş olmus. Aca ameliyetınızı ne kadara oldunuz öğrenebilme imkanım var mı?
aledax sen daha olmadınmı ben seni oldun biliyorum:))hadi hayırlısyla sende ol gel buralara:)
Son 2 gün simlaya çığım.Bu cuma inşallah.Bende oldum geldim demek için beklemedeyim.
Teşekkur ederim.Hayırla gidip gelmek benımde arzum.
Son 2 gün simlaya çığım.Bu cuma inşallah.Bende oldum geldim demek için beklemedeyim.
Teşekkur ederim.Hayırla gidip gelmek benımde arzum.
ayın 8.i gelmiş nasıl gidiyor hazırlıklar? Son 1.hadi bakalım hızlı geçti zaman
aledax benim amelıyatım yarın ikimiz içinde güzel sonuçlar olur inş doktorumuza güvenimiz tam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?