Aledax'ın burun estetiği.Dr.Muhammed Dilber

Ne mutlu bana sizler gibi ruhu güzel kendileri'de güzel insanlarla tanıştım,Allahıma bin kere şükürler olsun.Benide bu Sevgi kervanına aldığın için çok çok sağ ol.Amin diyorum güzel dilek ve duaların kabul olsun inşallah.Emin ol 08.01. 2013 önemli tarihi zihnimde o gün bütün dualarım sana olacak.:)Öptüm hepinize güzel bir gün diliyorum....:)

Aledax umarım istediğin gibi olur burnun, takipteyim ben de:)

Sonunda kararımı verdim ve 9 Şubat a Muhammed Bey' e randevu aldım.

Muayeneyi bekleme sürecinde bile heyecanlanıyorum , ameliyat gününü nasıl beklerim bilmem.

Ben de 9'unda ilk görüşmemi yapacağım. Sizin saat kaçta?

biz pıtıklara feda olsun...topic acılır, burun yapılır, burdan kaçış yooohhh öyleee...ilgi bekleyen potansıyel pıtıklar var:) M.D imzası etrafımızı sarmalı:)

Evet kesinlikle burda ilgi bekleyen birileri var :)

aleeedaxxxxxxx heycan var mı ?

Lindin selam.Nasılsın.sen kurtuldun.

Heyecan bu tarafa geldi.Bir kaç gündür siteyde giremedim.Aklımda ameliyatta.Sorma yani:)

Arnıca ya başlamam lazımmış.Sen ne kadar kala başladın.Son halın ne durumda. resimlerden fıstık gibi duruyor.

Birde tampon ne zaman çıkıyor..atel..alçı.Bunlarıda bana yazarsan sevınıırm.

arnıcaya amelyttan 3 4 gun once basladm canımcım. amelyttan cıktgm andan ıtıbarende dakka bası sürdüm.. buzda uygula patateste koy gozlerıne. biberiye yagıda ıyıymıs morluga. tamponum 5.gün alındı benım. alcımda ondan 2 gün sonra alındı = ) her şey gayet mukemmel dışarda herkes doktorumun ısmını soruo

Süper görünüyorsun zaten.Sevindim senın adına.Bende kreme başlayayım yarın.

Diğer dediklerini aynen yaparım .Patates kapama olur:)Bir olsun bitsinde inşallah.

Süper görünüyorsun zaten.Sevindim senın adına.Bende kreme başlayayım yarın.

Diğer dediklerini aynen yaparım .Patates kapama olur:)Bir olsun bitsinde inşallah.

seninki bizden kolay olacak merak etme bızm kadar morarmazsn bıle.

İnşallah öyle olur.Morarsakta normale geçiş yaparız.Onu çok sorun etmiyorum.

Sıkıntılıyım biraz ben.Tampon alçı...Bantlara geçene kadar ki süre hızlı geçmeli:)

tampon alınırken anlık bı acı oluo o kadar benım alcım alınırken cok acıdı nedense o kadar =)

Annem opeym derken burnuma kafa atti ins bi sey olmamistr .s alci cksnda hemen bakym yamulmaz dmi ya

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de burun estetik ameliyetı olacagım fakat hala bi doktor bulamadım güvenemiyorum ya kötü olursa diye resimlerinizi gördüm gercekten cok hoş olmus. Aca ameliyetınızı ne kadara oldunuz öğrenebilme imkanım var mı?

Canım Lind görmemiş mesjaı ben cevap yazayım.

Doktor Muhammed Dilbere ameliyat oldu.Fiyat hastaneye göre değişiyor.5500 ile 8500 arası..

Benımde bu Cuma ameliyatım.Araştır sende.Doktorumuzu kesınlıkle tavsiye ederim.Her açıdan.

ayın 8.i gelmiş nasıl gidiyor hazırlıklar? Son 1.hadi bakalım hızlı geçti zaman

Son 2 gün simlaya çığım.Bu cuma inşallah.Bende oldum geldim demek için beklemedeyim.

Teşekkur ederim.Hayırla gidip gelmek benımde arzum.

aledax benim amelıyatım yarın ikimiz içinde güzel sonuçlar olur inş doktorumuza güvenimiz tam :)

aledax benim amelıyatım yarın ikimiz içinde güzel sonuçlar olur inş doktorumuza güvenimiz tam :)

Sanıım sen şu anda amelıyattasın.Canım benım.Hadi en güzel burunla çıkta gel.Gönlünce olsun.

Doktor beyin gözüne eline kuvvaet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…