Canım şimdi gördüm resimlerini,vallahi şimdiden çok hoş gözüküyor.Zaten güzelmişssin daha da güzel olucaksın inşallah:) Paylaşımların için teşekkürlerRiley cim atel tampon çarşamba akşamı çıktı.Pıt diye aldı.Ağrı acı kesınlıkle yok.Anlamıyorsun bile.Ama müthiş bir rahatlama oluyor.OHH kurtulduk duygusu sarıyor her yanı:)
Evet biraz şiş lik var burumda.Zamanla inecek.Pazartesıde dikişlerim alınacak.6.gün resım ekledım bakarsın:)Herşey yolunda.
teşekkur ederim.
Sende ol paylaşırız herşeyiSevgiler
Muhammet bey bana 1 hafta izin al yeter dedi. Zaten 2 hafta izin almam mümkün değildi. Cumartesi gününe denk getirdim ameliyat günümü toplam 9 günde en azından korkunç halimden kurtulmam lazım zamanım sınırlıaledax yüzün ne durumda morarma çok fazla olmadı gördüğüm kadarıyla.ve hemen hemen kaç güne bütün izler geçiyor? 15 günlük bir izin yeterlimi işe dönmek için canım?
Muhammet bey bana 1 hafta izin al yeter dedi. Zaten 2 hafta izin almam mümkün değildi. Cumartesi gününe denk getirdim ameliyat günümü toplam 9 günde en azından korkunç halimden kurtulmam lazım zamanım sınırlı
Muhammet bey bana 1 hafta izin al yeter dedi. Zaten 2 hafta izin almam mümkün değildi. Cumartesi gününe denk getirdim ameliyat günümü toplam 9 günde en azından korkunç halimden kurtulmam lazım zamanım sınırlı
1 hafta izin yeterli ise süper riley:) o korkunç haller zaten burada gördüğümüz kadarıyla ilk 4-5 günde gidiyor.inş. sende bende çabuk iyileşenlerden oluruz canım:)
Valla dr bey bana yeter 9. günde hiç bant falan kalmaz burnunda,şişliklerin olur onu da seni çok tanımayan anlamaz dedi. Bakalım inşallah dediği gibi olur.Amin canım inşallah hemencik iyileşiriz:) Keşke vaktimiz çok olsa da rahat rahat dinlenip iyileşip öyle çıksak insan içine ama şartlar böyle napalım:))
Şişşşt aşağıdakı yabancılar
Herkes kendi türbünine geçsin bakalım.Tarafınız seçin.
Tik tik ben geldim gecmis olsunaaledax adinda bir hatun varmis, zaten guzelmis guzelligine minik burun operasyonuyla guzellik katmis pek de iyi yapmis
Tatlim umarim cok iyisindir kendine iyi bak, gule gule saglikla kullan insallahKeyifli havali gunler dilerim
Bende duydum bu haberi.Hatta burnuda kalkmış diyorlar.İyice havalanmış:)
Hoş sefa gelsin hem genç, hem memeli, hemde mutlu ,hemde yakışıklı doktoru olan, kadın:)
İyiyim canım.İyileşme sürecini beklıyorum.SEn nasılsın yenı bombalarla..Uuzun saçlarınıda sal üstüne.havası sevelım bizde:)
Merhaba Clementine...
İyiyim canım yarın tamponlar ve atel alınacak iyice rahatlayacağım.Diğerleri malum.şişlikler iniyor çıkıyor ama azalıyor.şimdilik herşey yolunda.
Senınde günün yaklaşt.Hadi hayırlısı olsun.
Canım şimdiden cok gecmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz.
Sevgili trek.Şu anda amelıyathanedesın sanırım.
O güzel burnuna kavuşmak üzeresın.Beklıyoruz güzel haberlerini.Çıkta yaz bize.
Sevgiler tatlım
Trek cok gecmiss olsun tatlim umarim hersey gonlunce olur
Cnm ameliyatim zor gecti baya..hic halim yok tampon rahatsiz ediyor birazda burnum sizliyor yuzum baya alci ve sargi kapli...insallah cok guzel olmustur ve cektigim acilara sislere deger.. Gelismeleri yasacagim opuyorum cook
Cnm ameliyatim zor gecti baya..hic halim yok tampon rahatsiz ediyor birazda burnum sizliyor yuzum baya alci ve sargi kapli...insallah cok guzel olmustur ve cektigim acilara sislere deger.. Gelismeleri yasacagim opuyorum cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?