Aledax'ın burun estetiği.Dr.Muhammed Dilber

Canım şimdi gördüm resimlerini,vallahi şimdiden çok hoş gözüküyor.Zaten güzelmişssin daha da güzel olucaksın inşallah:) Paylaşımların için teşekkürler

okudum canım bir kısmını yaptıklarının faydası oluyorsa bende yapabilirim çünkü iş dönüşü anlaşılsın istemiyorum.yani muhakkak anlaşılır ama yüzümde morluklar yada sararmalar rahatsız eder beni.herkeslere açıklama yap işin yoksa:) birde sen sarışın olduğun halde ben daha fazla bekliyordum morarma ama şaştım ve sevindim bende kumralım ve tenim çok hassas umarım senin gibi fazla morarmam:) teşekkürler aledax

aledax yüzün ne durumda morarma çok fazla olmadı gördüğüm kadarıyla.ve hemen hemen kaç güne bütün izler geçiyor? 15 günlük bir izin yeterlimi işe dönmek için canım?
Muhammet bey bana 1 hafta izin al yeter dedi. Zaten 2 hafta izin almam mümkün değildi. Cumartesi gününe denk getirdim ameliyat günümü toplam 9 günde en azından korkunç halimden kurtulmam lazım zamanım sınırlı

Kızlar amelıya öncesi Arnıca kreme mutlaka başlayın.Diğer yazdığım kremde gene başka doktordan onaylı morarmada çok etkili.

Şişlikler için ödem çayı.buz masajı.şart.İyi bakmak lazımki hemencik geçsin.

Youtubede bir profösörün masaj tarıfı var.Lenfleri uyararak yapılan.Onuda izleyin .Kantoron yağıyla şişliklere yapın masaj.Hızlandırıyor etkili oluyor.

Riley 9 güne toparlarsın merak etme.7. günüm sadece bantlar var. birde dikişler.Sende de hepsi hızla gider.Yaptıklarımı deneyın derim.

İlk gün uyandığımda gözlerim kapalıydı resmen.kendimden korktum.Ama geçiyor endişe etmeyin.

1 hafta izin yeterli ise süper riley:) o korkunç haller zaten burada gördüğümüz kadarıyla ilk 4-5 günde gidiyor.inş. sende bende çabuk iyileşenlerden oluruz canım:)

1 hafta izin yeterli ise süper riley:) o korkunç haller zaten burada gördüğümüz kadarıyla ilk 4-5 günde gidiyor.inş. sende bende çabuk iyileşenlerden oluruz canım:)

Valla dr bey bana yeter 9. günde hiç bant falan kalmaz burnunda,şişliklerin olur onu da seni çok tanımayan anlamaz dedi. Bakalım inşallah dediği gibi olur.Amin canım inşallah hemencik iyileşiriz:) Keşke vaktimiz çok olsa da rahat rahat dinlenip iyileşip öyle çıksak insan içine ama şartlar böyle napalım:))

aynen tam tamına oturana kadar keşke rahat rahat dinlenip iyileşsek.ama olduğu kadar artık bu kadarcık izinde yeter diye düşünüyorum inş bakalım:)

Şişşşt aşağıdakı yabancılar

Herkes kendi türbünine geçsin bakalım.Tarafınız seçin.

Tik tik ben geldim gecmis olsuna aledax adinda bir hatun varmis, zaten guzelmis guzelligine minik burun operasyonuyla guzellik katmis pek de iyi yapmis
Tatlim umarim cok iyisindir kendine iyi bak, gule gule saglikla kullan insallah Keyifli havali gunler dilerim

Bende duydum bu haberi.Hatta burnuda kalkmış diyorlar.İyice havalanmış:)

Hoş sefa gelsin hem genç, hem memeli, hemde mutlu ,hemde yakışıklı doktoru olan, kadın:)
İyiyim canım.İyileşme sürecini beklıyorum.SEn nasılsın yenı bombalarla..Uuzun saçlarınıda sal üstüne.havası sevelım bizde:)

Daha iyi olursun insallah atarsin havani kiskananlar catlasin
Ben nasil olayim iste nasil anlatayim; tilkiye sormuslar tavuk sever misin diye agzimin suyu aktigindan soyleyemiyorum ki demis Anam ne guzelmis memeli kadin olmak

sende burun ucu düşüklüğü yaşıyodun dimi, bendende bikaç gün önce oldun anlaşılan güle güle kullannn:)))

tamponlar nie 4 gün sonra alındı. ya ben 2gün kriz geçirdim yaa

Canım şimdiden cok gecmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz.

Sevgili trek.Şu anda amelıyathanedesın sanırım.

O güzel burnuna kavuşmak üzeresın.Beklıyoruz güzel haberlerini.Çıkta yaz bize.

Sevgiler tatlım

Cnm ameliyatim zor gecti baya..hic halim yok tampon rahatsiz ediyor birazda burnum sizliyor yuzum baya alci ve sargi kapli...insallah cok guzel olmustur ve cektigim acilara sislere deger.. Gelismeleri yasacagim opuyorum cook

Cnm ameliyatim zor gecti baya..hic halim yok tampon rahatsiz ediyor birazda burnum sizliyor yuzum baya alci ve sargi kapli...insallah cok guzel olmustur ve cektigim acilara sislere deger.. Gelismeleri yasacagim opuyorum cook

geçmiş olsun canım.Sabır biraz.Tamponlar çıksın çok rahatlayacaksın.İnşalah değecektir çekilenlere.

Çok çok geçmiş olsun trek arkadaşım, inşallah bütün bu sıkıntılarından çabuk kurtulursun canım.Yeni burun şeklin hayırlı olsun.:)

geçmiş olsun trek inş senı çok mutlu edecek bır sekılde sonuçlanır herşey :)
Benımde sızlamalarım çok olmustu burnum ve dişlerim de özellıkle 4.gun tamamen geçıyor hepsı :)
tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…