• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alerijisi olan Eylül Anneleri..

idilecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
4
0
36
Antalya
merhaba arkadaşlar. bende eylül annesiyim. bende alerjik rinit var. bahar aylarım kabus gibi. şimdi de sabahtan akşama kadar hapşırıyorum. ilaç ta kullanamıyorum. buna bir çözüm bilen var mı? benimle aynı durumda olan var mı?

selam arkadaşım hamile değilim ama bu yıl alerjik rinitle çoook can sıkıcı bir tanışmam oldu ilaçlar işe yaramadı keçi boynuzu kürünü duydum ve şu an çok iyiyim mutlakaaa doktoruna danışarakdene istersen geçmiş olsun ne çektiğini tahmin edebiliyorum:((

merhaba .ben de eylül annesıyım..bende de alerik rinit var ve aynı şekilde ilaç ta kullanamıyorum..selpak medille dolaşmaktan sıkıldım..kefir'in aleriye iyi geldiğini bir doktor tanıdıgım söylemişti..şuan ilaç kullanamadığım için ben onu içiyorum..ziraatten alınıyormus bana da annem verdi her gün sütle mayalayıp ertesi gun içiyorum bakalım faydası olacak mı?

arkadaşlar bende de alerjik rinit tehşisi kondu.. burnum kaşınıyor, sabahları hapşırıyorum, gün içinde ara ara burun akıntısı sonrasında da burun tıkanıklığı oluyor.. siz kurtulabildiniz mi?
kbb doktoru bana zyrtec verdi.. kadın doğum doktorum kullanabilirsin dedi.. ama çok da kullanmak istemiyorum.. sizlerde geçti ise neler yaptınız.. öneriniz var mı?
eylülün ilk haftasında benim beklenen doğumum.. bir kaç haftaya geçer mi acaba...

arkadaşlar okuyacak olan varmı bilmiyorum ama yinede yazayım. benim ağrı kesicilere alerjim var.sezeryan falan olursa ağrı kesici kullanamadığım içi,n korkuyorum.aranızda benim gibi olan varmı?

merhaba arkadaşlar. bende eylül annesiyim. bende alerjik rinit var. bahar aylarım kabus gibi. şimdi de sabahtan akşama kadar hapşırıyorum. ilaç ta kullanamıyorum. buna bir çözüm bilen var mı? benimle aynı durumda olan var mı?

Merhaba bende de çoğu yiyecek ve ev tozuna karşı ve mevsimsel alerji var aynı şekilde ardarda hapşırık su gibi burun akıntısı hatta genizde ve kulak içlerine kadar kaşıntı, göz yaşarması yaşıyorum gece uykudan hapşırark uyanıyorum artık hamilelikten dolayı ilaçlarımı alamıyorum. Keçi boynuzu yiyorum bol bol hem hamilelikte faydasıda var alerjiyede çok iyi geliyor tavsiye ederim ancak ne yaparsak yapalım havalar düzelmeden bu geçmiyor malesef sadece şiddetini azaltabiliyoruz :(

Öncelikle geçmiş olsun.Senin rahatsızlığın hakkında bilgim yok ama bende de alerji oluştu 20 gün kadar çektim.2 cilt doktoruna+ kendi doktoruma gittim.Bir sürü iğne+ilaç+krem+losyon verdiler.3 günde hafifledi ve geçti çok şükür.İşinin uzmanı bi cildiyeye gidersen doktoruna danışarak ilaç kullandırabiliyorlar.3 ayı doldurduysan daha rahat veriyorlar ilacı drlar.Bitkisel ürünleri de sakın sormadan içme.Çünkü hepsi çok kuvvetlidir ve düşüğe sebep olanlar olabilir.Allah korusun..

Back
X