Alerjik, kuru ve hassas bir cilde sahibim yardım edin ? :(

sinirliminnie

Seviyorsak Ölümüne Siliyorsak Cehenneme Kadar ;)
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
41
5
16
20 yaşındayım alerjik çabuk kuruyan ve hassas bir cildim var stres olduğumda ve regli olduğum zamanlarda hemen sivilcelerim çıkıyor. Ayrıca erkek arkadaşımla ilişkiye girdikten sonra da sivilce çıkıyor yüzümde ne yapmalıyım maske krem tavsiyelerinizi bekliyorum. roc, roche,diadermine,garnier,nivea markalar hiç işime yaramıyor. ayrıca fondöten gibi cildimi kapatan ürünlerde kullanmıyorum. :KK57::KK43::mad::cry:

20 yaşındayım alerjik çabuk kuruyan ve hassas bir cildim var stres olduğumda ve regli olduğum zamanlarda hemen sivilcelerim çıkıyor. Ayrıca erkek arkadaşımla ilişkiye girdikten sonra da sivilce çıkıyor yüzümde ne yapmalıyım maske krem tavsiyelerinizi bekliyorum. roc, roche,diadermine,garnier,nivea markalar hiç işime yaramıyor. ayrıca fondöten gibi cildimi kapatan ürünlerde kullanmıyorum. :KK57::KK43::mad::cry:
size lr ürünü öneririm aloveralı bitkisel ürünler

Dermokozmetik ürünlere bakacaksınız, saydıklarınız zaten aman aman markalar değil. Hemen google yardımıyla dermokozmetik cilt bakım ürünleri aratın, kesenize, cildinize uygun olanı bulursunuz.

Dermokozmetik ürünlere bakacaksınız, saydıklarınız zaten aman aman markalar değil. Hemen google yardımıyla dermokozmetik cilt bakım ürünleri aratın, kesenize, cildinize uygun olanı bulursunuz.
teşekkür ederim. ayrıca la roche posay de kullandım ama pek bir faydasını göremedim. özellikle su bazlı ürünler kullanmam gerekiyormuş ama yine alerji tarzı şeyler oluyor onlarda da :( dermotolaga gideceğim ama pahalı şeyler verecek diye gitmiyorum :/

teşekkür ederim. ayrıca la roche posay de kullandım ama pek bir faydasını göremedim. özellikle su bazlı ürünler kullanmam gerekiyormuş ama yine alerji tarzı şeyler oluyor onlarda da :KK43: dermotolaga gideceğim ama pahalı şeyler verecek diye gitmiyorum :/
La roshe bi arkadasima cok iyi geldi onunda hassas cildi..Saf zeytinyagi kullan kuruluk icin..

teşekkür ederim. ayrıca la roche posay de kullandım ama pek bir faydasını göremedim. özellikle su bazlı ürünler kullanmam gerekiyormuş ama yine alerji tarzı şeyler oluyor onlarda da :KK43: dermotolaga gideceğim ama pahalı şeyler verecek diye gitmiyorum :/
Yoo, gidin ama çok pahalı ürünler alamam, lütfen makul fiyatlı olsun dersiniz.
Zeytinyağı da kullanmayın, bazı ciltlerde kıllanma yapıyor. Zaten sivilce şikayetiniz varmış, üstüne bir de yağ sürmek bilemedim.

Ph değeri önemli olan bebekken
pH değeri 5.5 iken buyuyudukce bu oran artar bazı ciltlerde ise artmaz buda ciltte hassasiyeti arttırır.alerji döküntü ve egzamaya yol açar.bir doktora görünün derim

Yoo, gidin ama çok pahalı ürünler alamam, lütfen makul fiyatlı olsun dersiniz.
Zeytinyağı da kullanmayın, bazı ciltlerde kıllanma yapıyor. Zaten sivilce şikayetiniz varmış, üstüne bir de yağ sürmek bilemedim.
teşekkür ederim :) zeytinyağı gibi şeyler yüzüme kesinlikle kullanmıyorum. çünkü yağ bazlı değil su bazlı ürünler kullanmam gerektiğini biliyorum alerjik yüzüm olduğu için. :eek::eek::eek:

Ph değeri önemli olan bebekken
pH değeri 5.5 iken buyuyudukce bu oran artar bazı ciltlerde ise artmaz buda ciltte hassasiyeti arttırır.alerji döküntü ve egzamaya yol açar.bir doktora görünün derim
hmmmm çok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim madem öyle, bilgilendirme için teşekkür ederimmm:KK17::eek:

La roshe bi arkadasima cok iyi geldi onunda hassas cildi..Saf zeytinyagi kullan kuruluk icin..
la roche bana pek etki etmedi açıkçası aksine yüzüm iyice kurudu maalesef. ayrıca alerjik ve sivilceye yatkın bir yüzüm olduğu için de yağ tarzı şeyleri yüzüme kullanamıyorum. saf zeytinyağını kendimiz de üretiyoruz ama saçım dışında hiçbir bakım ürünü olarak kullanmıyorum zeytinyağını :KK1::KK20::KK64:

Bir de makyaj malzemeleriniz kalitesiz olmamalı. Maybelline olsun, ne bileyim o tarz markalardan uzak durun. Az olsun öz olsun misali.
yok zaten maybelline kullanmıyorum. golden rose velvet matte serisinden mat rujları kullanıyorum ve göz makyajım için alterra ve essence marka ürünleri kullanıyorum. o da sadece mat doğal görünümlü far eyeliner ve likit :)

yok zaten maybelline kullanmıyorum. golden rose velvet matte serisinden mat rujları kullanıyorum ve göz makyajım için alterra ve essence marka ürünleri kullanıyorum. o da sadece mat doğal görünümlü far eyeliner ve likit :)
Tamam, cildinize de bir şey sürmeyin ki hava alsın (nemlendirici vs değil, kapatıcıymış, BB kremmiş o tür şeylerden bahsediyorum)

Back
X