- 19 Aralık 2015
- 41
- 5
- 16
- Konu Sahibi sinirliminnie
-
size lr ürünü öneririm aloveralı bitkisel ürünler20 yaşındayım alerjik çabuk kuruyan ve hassas bir cildim var stres olduğumda ve regli olduğum zamanlarda hemen sivilcelerim çıkıyor. Ayrıca erkek arkadaşımla ilişkiye girdikten sonra da sivilce çıkıyor yüzümde ne yapmalıyım maske krem tavsiyelerinizi bekliyorum. roc, roche,diadermine,garnier,nivea markalar hiç işime yaramıyor. ayrıca fondöten gibi cildimi kapatan ürünlerde kullanmıyorum.
ben %99 aloe vera içerikli yurtdışından gelen bir markayı kullanıyorum onun sayesinde zaten insan içinde dolabilişiyorum ama tam istediğim pürüzsüzlükte değil yüzümsize lr ürünü öneririm aloveralı bitkisel ürünler
teşekkür ederim. ayrıca la roche posay de kullandım ama pek bir faydasını göremedim. özellikle su bazlı ürünler kullanmam gerekiyormuş ama yine alerji tarzı şeyler oluyor onlarda daDermokozmetik ürünlere bakacaksınız, saydıklarınız zaten aman aman markalar değil. Hemen google yardımıyla dermokozmetik cilt bakım ürünleri aratın, kesenize, cildinize uygun olanı bulursunuz.
La roshe bi arkadasima cok iyi geldi onunda hassas cildi..Saf zeytinyagi kullan kuruluk icin..teşekkür ederim. ayrıca la roche posay de kullandım ama pek bir faydasını göremedim. özellikle su bazlı ürünler kullanmam gerekiyormuş ama yine alerji tarzı şeyler oluyor onlarda dadermotolaga gideceğim ama pahalı şeyler verecek diye gitmiyorum :/
Yoo, gidin ama çok pahalı ürünler alamam, lütfen makul fiyatlı olsun dersiniz.teşekkür ederim. ayrıca la roche posay de kullandım ama pek bir faydasını göremedim. özellikle su bazlı ürünler kullanmam gerekiyormuş ama yine alerji tarzı şeyler oluyor onlarda dadermotolaga gideceğim ama pahalı şeyler verecek diye gitmiyorum :/
teşekkür ederim :) zeytinyağı gibi şeyler yüzüme kesinlikle kullanmıyorum. çünkü yağ bazlı değil su bazlı ürünler kullanmam gerektiğini biliyorum alerjik yüzüm olduğu için.Yoo, gidin ama çok pahalı ürünler alamam, lütfen makul fiyatlı olsun dersiniz.
Zeytinyağı da kullanmayın, bazı ciltlerde kıllanma yapıyor. Zaten sivilce şikayetiniz varmış, üstüne bir de yağ sürmek bilemedim.
hmmmm çok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim madem öyle, bilgilendirme için teşekkür ederimmmPh değeri önemli olan bebekken
pH değeri 5.5 iken buyuyudukce bu oran artar bazı ciltlerde ise artmaz buda ciltte hassasiyeti arttırır.alerji döküntü ve egzamaya yol açar.bir doktora görünün derim
la roche bana pek etki etmedi açıkçası aksine yüzüm iyice kurudu maalesef. ayrıca alerjik ve sivilceye yatkın bir yüzüm olduğu için de yağ tarzı şeyleri yüzüme kullanamıyorum. saf zeytinyağını kendimiz de üretiyoruz ama saçım dışında hiçbir bakım ürünü olarak kullanmıyorum zeytinyağınıLa roshe bi arkadasima cok iyi geldi onunda hassas cildi..Saf zeytinyagi kullan kuruluk icin..
Rica ederimhmmmm çok teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğim madem öyle, bilgilendirme için teşekkür ederimmm
yok zaten maybelline kullanmıyorum. golden rose velvet matte serisinden mat rujları kullanıyorum ve göz makyajım için alterra ve essence marka ürünleri kullanıyorum. o da sadece mat doğal görünümlü far eyeliner ve likit :)Bir de makyaj malzemeleriniz kalitesiz olmamalı. Maybelline olsun, ne bileyim o tarz markalardan uzak durun. Az olsun öz olsun misali.
Tamam, cildinize de bir şey sürmeyin ki hava alsın (nemlendirici vs değil, kapatıcıymış, BB kremmiş o tür şeylerden bahsediyorum)yok zaten maybelline kullanmıyorum. golden rose velvet matte serisinden mat rujları kullanıyorum ve göz makyajım için alterra ve essence marka ürünleri kullanıyorum. o da sadece mat doğal görünümlü far eyeliner ve likit :)
Tamam, cildinize de bir şey sürmeyin ki hava alsın (nemlendirici vs değil, kapatıcıymış, BB kremmiş o tür şeylerden bahsediyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?