ben de bilmiyordum ama çocuklar bu kadar tepki gösterdiklerine göre, psikolojik bir baskı var, önemli olan oaleviler şehadet getirmiyor muymuş
bilmiyordum..
hmm aman herkes de kendi düşüncesini dayatmaya çalışıyor ben anlamıyorum bu dünyayıben de bilmiyordum ama çocuklar bu kadar tepki gösterdiklerine göre, psikolojik bir baskı var, önemli olan o
hayır canım toplumda yalnış bir bilgi var bende Aleviyim her Alevi bilir bunu. ancak o hocanın yaptığı çok yanlış sanki Alewviler bunu bilmiyormuş gibi bir bağnaz düşüncesi varmış. yoksa haklı olsa neden görevden alınsınaleviler şehadet getirmiyor muymuş
bilmiyordum..
haklı demedim ben olayı anlamaya çalışıyorumhayır canım toplumda yalnış bir bilgi var bende Aleviyim her Alevi bilir bunu. ancak o hocanın yaptığı çok yanlış sanki Alewviler bunu bilmiyormuş gibi bir bağnaz düşüncesi varmış. yoksa haklı olsa neden görevden alınsın
Din kültürü dersi seçmeli değilmi yavÖğretmen misyoner miş galiba öğrencilerde pek hassas. İçine kapanmalar felan.
evet canım demekki öyle düşünüyormuş. sizin tanıdığınız hiç mi Alevi yok etrafınızda. Aleviler Elhamdüllillah müslümanlar. öcü gibi görmesin kimse bizlerihaklı demedim ben olayı anlamaya çalışıyorum
normalde aleviler de şehadet getiriyor o zaman tabi
ama hoca sanki onlar getirmiyor gibi mi öyle yapmış??
Çok yok gerçekten varsa da biz din konuşmuyoruz ki genelde açıkçasıevet canım demekki öyle düşünüyormuş. sizin tanıdığınız hiç mi Alevi yok etrafınızda. Aleviler Elhamdüllillah müslümanlar. öcü gibi görmesin kimse bizleri
anladım canım. benimde demek istediğim böyle haberleri okuyupta aaa Aleviler şahadet getiremiyo muymuş demeyin Vallahi üzülüyorumÇok yok gerçekten varsa da biz din konuşmuyoruz ki genelde açıkçası
öcülükten değil yav
olabilir kuralları vardır başka türlüdür bence olabilir gerçekten
ama ben de müslümanlığın içinde olduğunu bildiğim için şaşırmıştım
Ne saçma bir uygulama. Bu durumda Müslüman olmayan öğrenciler nolacakvalla günlerdir bu tartışılıyor burda seçmeli değil zorunlu, şimdi artık ilkokul 1. sıınıftan itibaren zorunlu olacak
başka dinden olanlar zaten dersi almıyor bildiğim kadarıyla ama başka mezhepten olanlar için sıkıntılı bir durum çünkü din dersi sünnilere uygun yapılmışNe saçma bir uygulama. Bu durumda Müslüman olmayan öğrenciler nolacak
sorun orda işte dini İslam olduğundan dersi almak zorunda ama din dersi sünniler için diğer mezhepten olanlar o yüzden zorunlu din dersini istemiyor haklı olarakBir dakika yaaa Aleviler müslüman değil mi zaten? Ben mi yanlış biliyorum, sadece ibadetleri oruçları farklı oluyor.
Kelime-i şahadet getiriyorlar, bunlar ortalığı karıştırma çabaları ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?