- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
aleviler şehadet getirmiyor muymuş
bilmiyordum..
ben de bilmiyordum ama çocuklar bu kadar tepki gösterdiklerine göre, psikolojik bir baskı var, önemli olan o
kıss getiriyorlarmış sonradan açıkladı alevi arkadaşlar ehehebende bilmiyordumm
Nokta:) Rahatsız olan kulaklarını kapatır bu kadar basit, çoğunluk önemli olmalı, azınlıklar da kaderine razı olmalı.Kimliğimde dinimin yazmasından ve Okullarda Din dersi verelmesinden gurur duyuyorum ! Burası Türkiye! Burası müslüman bir devlet! Burası İSLAM ülkesi! (benim fikrimm kimse eleştiremezde yorumda yapamaz!)
Nokta:) Rahatsız olan kulaklarını kapatır bu kadar basit, çoğunluk önemli olmalı, azınlıklar da kaderine razı olmalı.
Nokta:) Rahatsız olan kulaklarını kapatır bu kadar basit, çoğunluk önemli olmalı, azınlıklar da kaderine razı olmalı.
din dersi zorunlu olsa ne olur olmasa ne olurkafa yormaya değmez..emekliye işçiye 30 ar tl zamn yaptıklarından üstünü kapatmaya çalışıyorlar bunlarla yemezler.:))sorun orda işte dini İslam olduğundan dersi almak zorunda ama din dersi sünniler için diğer mezhepten olanlar o yüzden zorunlu din dersini istemiyor haklı olarak
ironi falan değil gerçek..rte kadın kolları zihniyeti..İroni yapıyorsunuzdur umarım !
İroni yapıyorsunuzdur umarım !
Razı olmak ayak uydurmak çok fark yok gibi. Ama şu da var, ben Amerika da okusam ve onların zorunlu din dersi olsa, ne demeye hakkım var ki.Razı olmak demeyelimde uyum sağlamak zorundalar herkes yaşamını sürdürmek için fedakarlıklar yapıyor onlarında sınavı buymuş demekki...
Seni ilgilendirir mi peki? Senin görüşünde beni bağlamaz. Herkez işine baksınİroni yapıyorsunuzdur umarım !
Gum gelir herhangi birmecliste azinlik kalinca karsilarina gecip umarim biri de boyle bir cumleyi bu zihniyetteki insana soyler.Bunu icten diliyorum.
Çok komiksiniz gerçekten. Nerden vardınız bu kanıya? Din diyince neden aklınıza hemen RTE geliyor. Ben ona oy vermedim hiç, hoş bunu sana açıklamak zorunda da değilim ya neyse bilmiş ol.ironi falan değil gerçek..rte kadın kolları zihniyeti..
Gum gelir herhangi birmecliste azinlik kalinca karsilarina gecip umarim biri de boyle bir cumleyi bu zihniyetteki insana soyler.Bunu icten diliyorum.
Din ve devlet işlerini karıştırmayalım hele hele burda binlerce görüş vardır benim yaptığım gibi görüşünüzü yazın ve herkese saygı duyun. Ayrıca Rte zihniyeti demişiniz :) Ben Kemalist bir gencim ve ona uygun davranmaya çalışıyorum sevgilerdin dersi zorunlu olsa ne olur olmasa ne olurkafa yormaya değmez..emekliye işçiye 30 ar tl zamn yaptıklarından üstünü kapatmaya çalışıyorlar bunlarla yemezler.:))
burada şeriat isteyenlerde var siz neden bahsediyorsunuz daha şu yazdığınız yazıyı ben yazamadım kaç yıldır:)Din ve devlet işlerini karıştırmayalım hele hele burda binlerce görüş vardır benim yaptığım gibi görüşünüzü yazın ve herkese saygı duyun. Ayrıca Rte zihniyeti demişiniz :) Ben Kemalist bir gencim ve ona uygun davranmaya çalışıyorum sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?