Alevi öğrenciye kelime-i şahadet getirten öğretmen görevden alındı

Kimliğimde dinimin yazmasından ve Okullarda Din dersi verelmesinden gurur duyuyorum ! Burası Türkiye! Burası müslüman bir devlet! Burası İSLAM ülkesi! (benim fikrimm kimse eleştiremezde yorumda yapamaz!)
Nokta:) Rahatsız olan kulaklarını kapatır bu kadar basit, çoğunluk önemli olmalı, azınlıklar da kaderine razı olmalı.

okullarda sıkıcı din derslerini versinler çocuklar oturur sorun yok hiç değilse bir öğretmen ailenin karnı doyar:))

Nokta:) Rahatsız olan kulaklarını kapatır bu kadar basit, çoğunluk önemli olmalı, azınlıklar da kaderine razı olmalı.

Razı olmak demeyelimde uyum sağlamak zorundalar herkes yaşamını sürdürmek için fedakarlıklar yapıyor onlarında sınavı buymuş demekki...

sorun orda işte dini İslam olduğundan dersi almak zorunda ama din dersi sünniler için diğer mezhepten olanlar o yüzden zorunlu din dersini istemiyor haklı olarak
din dersi zorunlu olsa ne olur olmasa ne olurkafa yormaya değmez..emekliye işçiye 30 ar tl zamn yaptıklarından üstünü kapatmaya çalışıyorlar bunlarla yemezler.:))

Razı olmak demeyelimde uyum sağlamak zorundalar herkes yaşamını sürdürmek için fedakarlıklar yapıyor onlarında sınavı buymuş demekki...
Razı olmak ayak uydurmak çok fark yok gibi. Ama şu da var, ben Amerika da okusam ve onların zorunlu din dersi olsa, ne demeye hakkım var ki.
Ben inanmıyorum ama bir şekilde ayak uydurmam gerek.
Ki hristiyanlar falan ibadet konusunda gayet anlayışlılar, bizim toplum da islam dini alerjisi var.

Kelime-i şehadet getirdiler diye mi ? Neden onlar getirmiyorlar mıymış ?

ironi falan değil gerçek..rte kadın kolları zihniyeti..
Çok komiksiniz gerçekten. Nerden vardınız bu kanıya? Din diyince neden aklınıza hemen RTE geliyor. Ben ona oy vermedim hiç, hoş bunu sana açıklamak zorunda da değilim ya neyse bilmiş ol.
Ben Din dersinde sakınca olmadığını aksediyorum.
Din benim için öenmli senin için değilse banane

din dersi zorunlu olsa ne olur olmasa ne olurkafa yormaya değmez..emekliye işçiye 30 ar tl zamn yaptıklarından üstünü kapatmaya çalışıyorlar bunlarla yemezler.:))
Din ve devlet işlerini karıştırmayalım hele hele burda binlerce görüş vardır benim yaptığım gibi görüşünüzü yazın ve herkese saygı duyun. Ayrıca Rte zihniyeti demişiniz :) Ben Kemalist bir gencim ve ona uygun davranmaya çalışıyorum sevgiler

sen işine bak angry aklın ermez bunlara

burada şeriat isteyenlerde var siz neden bahsediyorsunuz daha şu yazdığınız yazıyı ben yazamadım kaç yıldır:)

Hanımlar,
sakin lütfen, her inanca saygı duymak fikrini benimsemeniz gerekirken bakıyorumda vakit bu vakittir deyip herkes sesinin yükseleceği zamanı bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…