Alevilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
120
103
kızlar merhaba eşi alevi olup da evliliğinde bu konuda sıkıntı yaşayan var mı? Evlenene kadar bu konu bize sorun gibi görünmese de ilerisi için durum ne olur merak ediyorum

kızlar merhaba eşi alevi olup da evliliğinde bu konuda sıkıntı yaşayan var mı? Evlenene kadar bu konu bize sorun gibi görünmese de ilerisi için durum ne olur merak ediyorum

dini konular yasak. bu da dini konu diye geçer diye düşünüyorum.

farklı ülkelerden insanlar evleniyo. neyi paylaşamıyosunuz. ya da aileler. sorun olcaksada ailelere olur. başetmesi size.
şimdiden ileriyi görüp ona göre mi yön vereceksiniz

Ne sikinti olucak? Sen mukemmel bi sekilde namaz kilip ibadetini yapiyo musun? Hayir. Oda bir musluman iste. Ne olacak?

Mezhepleri ayni olan bi suru insan evlendiginde sorun cikiyor ve bosanmalar gerceklesiyorsa ; evlilikte cikacak sorunlari da farkli mezheplere baglamamak gerekiyor bence.

Son düzenleme:
İnsan olmadıktan sonra ne olduğu önemli değil bak işidçiler elhamdülillah Müslüman ben daha çok Sünni ile evli olan ve mutsuz olan kız arkadaşları tanıyorum

En başında bu konuda birbirinize saygı sınırlarınızı çizdiyseniz sorun yaşamazsınız

Benim için zaten hiç sıkıntı değil ki kızlar ama bilemiyorum evlilikte özellikle aileler arasında sorun olur mu acaba diyorum

Benim için zaten hiç sıkıntı değil ki kızlar ama bilemiyorum evlilikte özellikle aileler arasında sorun olur mu acaba diyorum
Siz evleniyorsunuz aileleriniz degil. Siz birbirinize saygi duyduktan sonra ne sorun olabilir? Surekli namaz kilan, ibadet eden birisi degilseniz esinize de bak hadi namaz kil oruc tut demezseniz hic bi sorun olmaz.

Aile sözüyle evlilik yürütecekseniz hiç evlenmeyin. Ötenin berinin ağzına bakarak, onlar konuştuğunda etkilenerek yaşayan bir tipseniz zaten evlenme olgunluğunda değilsinizdir.

Evliliklerini bilmem ama komşulukları harika

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…