kızlar merhaba eşi alevi olup da evliliğinde bu konuda sıkıntı yaşayan var mı? Evlenene kadar bu konu bize sorun gibi görünmese de ilerisi için durum ne olur merak ediyorum
Ne sikinti olucak? Sen mukemmel bi sekilde namaz kilip ibadetini yapiyo musun? Hayir. Oda bir musluman iste. Ne olacak?kızlar merhaba eşi alevi olup da evliliğinde bu konuda sıkıntı yaşayan var mı? Evlenene kadar bu konu bize sorun gibi görünmese de ilerisi için durum ne olur merak ediyorum
kızlar merhaba eşi alevi olup da evliliğinde bu konuda sıkıntı yaşayan var mı? Evlenene kadar bu konu bize sorun gibi görünmese de ilerisi için durum ne olur merak ediyorum
Siz evleniyorsunuz aileleriniz degil. Siz birbirinize saygi duyduktan sonra ne sorun olabilir? Surekli namaz kilan, ibadet eden birisi degilseniz esinize de bak hadi namaz kil oruc tut demezseniz hic bi sorun olmaz.Benim için zaten hiç sıkıntı değil ki kızlar ama bilemiyorum evlilikte özellikle aileler arasında sorun olur mu acaba diyorum
Benim için zaten hiç sıkıntı değil ki kızlar ama bilemiyorum evlilikte özellikle aileler arasında sorun olur mu acaba diyorum
Ezilen biziz onlar hep magdur ve ofkeli.. yil olmus 2016 adam mum sondu diyor ne anlatabilirsin :))Bu konunun akibeti bellialevilerden nefref edenler gelir birazdan az bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?