evet uzunn araştırmalarım sonucu en sonunda fakir JAWS buharlı temizlik makinemin sparişini bugün verdim..
elime geçer geçmez kullanacağım vede sonuçları sizinle paylaşacağm kızlar.
inşallah memnun kalırım..
mrb bende fakir jaws buharlı temizleyici almak istiyorum..rica etsem avantajlarını ve dezavantajlarını yazarmısınız.. 1 buçuk yaşında kızım var hijyen için istiyorum ve o yüzden acele ediyorum.. cevaplarsanız çok sevinirim
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır alf multi kullanıyorum
evde ki eski havluları 4'e böldüm yer silme aparatının havlusunu kirlendikçe yönünü değiştirerek yerleri tertemiz siliyorum
ben normalde duvar silemem ama bu yer silme aparatıyla hem çok rahat hem de temiz sildim tabiki başlığın giremeyeceği yerleri elimle yaptım
çok kirli yerleri, atıyorum banyoyu sadece yumuşatıyor sonrasında herhangi bir yüzey temizleyicisiyle fazla zorlanmadan temizliyorum
ben çok memnun kaldım özellikle yer duvar silmek için kullanışlı
hepinize tavsiye ederim
arkadaşlar merhaba
bende bu ürünü bayramdan sonra almak istiyorum
yalnız öncesinde evde uzmanları tarafından tanıtımını yaptırmak istiyorum
nasıl ulaşabilirim?bu arada izmirde ikamet ediyorum
merhaba siz buharlı makine aldınız mı.aldıysanız ne aldınız memnun musunuz. cevap verirseniz çok sevinirim . ben alf multi ve fakir jaws arasında kaldım.
hayır üzgünüm henüz almadım
ama ben yorumlar sonucunda multide kanaat kıldım
Merhabalar ,
2 kez kullanmış olduğum Alf Multi buharlı temizleyici satıyorum bebeğim için almıştım öksürüyordu alerji dendi ama çok şükür değilmiş şuanda kullanmıyorum ilgilenen olursa görüşelim Teşekkürler
merhaba ben de almak için alf multiyi araştırıyordum makineden memnun kaldınız mı ve kaça satıyorsunuz. bu konuya eşimle bi görüşelim ondan sonra sizinle tekrar haberleşiriz hayırlı günler
merhaba geç yazdım kusura bakmayın bebekle anca fırsat oluyor
makine bence güzel buharı güçlü,halıda deri koltukta ve yerlerde denedim sadece diğer aparatlarını denemedim.ben normal sildiğim halde makineyle bezler biraz kirlendi düşünün artık,parlaklık veriyor bezleri yetersiz ama başka bez kullanma avantajı var. dezenfaktan sıvısını çok az kullandım büyük boy epey gider zaten.çocuğunuz varsa oyuncakları dezenfekte içinde kullanabilirsiniz.
hangi şehirdesiniz acaba ?
ben bartın da oturuyorum. bi şikayet sitesin de alf multi nin tutma sapının kısa oluğunu şikayet eden bayan 1.65 boyu olmasına rağmen eğilerek kullanmak zorunda kaldığını söylemişti. siz böyle bir sıkıntı yaşadınız mı. birde ciddi mahiyette memnun kalmazsam??
merhaba geç yazdım kusura bakmayın bebekle anca fırsat oluyor
makine bence güzel buharı güçlü,halıda deri koltukta ve yerlerde denedim sadece diğer aparatlarını denemedim.ben normal sildiğim halde makineyle bezler biraz kirlendi düşünün artık,parlaklık veriyor bezleri yetersiz ama başka bez kullanma avantajı var. dezenfaktan sıvısını çok az kullandım büyük boy epey gider zaten.çocuğunuz varsa oyuncakları dezenfekte içinde kullanabilirsiniz.
hangi şehirdesiniz acaba ?
benim koltuklarımın kenarları ve sandalyelerim beyaz deri ve malum çok çabuk kirleniyor küçük çocuk olunca. leke çıkarma gibi özelliği var mı yoksa sadece dezenfekte amaçlı mı kullanılıyor bir de duvarlarda denediniz mi. burda kalorifer kömürlü ve bundan dolayı çok kötü is oluyor her taraf. yer kapı cam vs. sürekli temizlemek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?