- 6 Ocak 2016
- 293
- 167
- 18
- Konu Sahibi oceangirl21
-
aynen :/Olsun iyi ki konu açmışsınız, herkes aynı şeyi yazmış, böylece boşu boşuna kırgınlık/kızgınlık olmaz içinizde.
Sinir olmasi gereken siz değil eski elti ve eşi başsağlığı için eve gelen insan kapıdan geri cevrilmez içeri buyur edilir sitem etmekte çok haklılar ben de olsam onların yerine içeri davet edilmedigim bir eve 2.sefer gelmezdim.kızlar merhaba bu mesajımda size eltimden dert yanacağım..
benim c.tesi günü babannem vefat etti dünde kendisini toprağa verdik neyse ben eski eltime mesaj attım babannemin durumunu bildirmek için.(babannem hastanedeyken kendisi durumunu falan sormuştu,ilgilenmişti falan bende o yüzden durumu bildirmek amaçlı mesaj attım) neyse baş sağlığı mesajını eksik etmedi sağolsun cenazeyede çağırdım gelirler diye düşündüm gelmediler..(bu kısma ayrı bir kırıldım çünkü rahmetli babannem onların düğününe gitmişti en azından cenazeye gelmelerini bekledim açıkcası. neyse) ben annemle rahmetli babannemin evinde kalıyorum haliyle gelen giden oluyor onlarla ilgileniyoruz o yüzden evde değilim ama babamı göndermiştik eve. dün akşam eski eltim ve eşi baş sağlığına gelmişler ama babam biz evde olmadığımız için güzellikle onları geri çevirmiş biz eve gittiğimizde onların tekrar gelmelerini istemiş. (yani kırıcı konuşmamış babam) eski eltimin eşide anlayışla karşılamış ama gel gelelim eşi bugün bana mesaj attı verdi veriştirdi adeta. neymiş babam içeri buyur etmemiş yok onları kabul etmemiş biz görevimizi yaptık dahada gelmeyiz tarzında şeyler söyledi bana,ben genede tekrar onları davet ettim ama gelirler mi bilmiyorum.. gerçekten sinir oldum. (yani bunların kafası öyle bir çalışıyor ki suçsuz bir insanı bile suçlu konumuna sokuyorlar o derece tuhaflar) bunda tavır alınacak veya sorun yaratacak ne var arkadaşlar?
babam,biz olmadığımız için haliyle içeri alamamış ama biz olduğumuz zaman tekrar gelmelerini istemiş eski eltimde bunu sorun haline getirip kırıcı bir şekilde mesaj atması tüm gün canımı sıktı kızlar
bazı insanlara iyilik yaramıyor sanırım..
oyy oyy darlandım :/
sağolun..Geri çevrildiğim kapıya bir daha gitmem ama burada bu tavrı sergileyen siz değilsiniz ki babanız. Size parlaması pek olmamış hele ki acınız tazeyken. Başınız sağolsun ayrıca.
cenaze evi babannemin evinde,oraya gelen herkesi ağırlıyoruz tabiki ama sorun babamın kendi evimize gelen misafiri geri çevirmesiCenaze evine gelen herkes birbirini tanimaz ki. Es dost komsu gelir kimisini ilk defa görürsün ama iceri buyur edersin. Babanin yaptigi ayip sana patlamis. Eltin hakli algisinda da sorun yok
annemle ben yokuz diye buyur etmemiş..
babamda böyle değişik bir huyu var annemle ben olmayınca içeri misafir buyur etmiyor adamcağız :/
sağolun..İyi de bu babanızın problemi
Onun garip huylarının ceremesini neden eltin çeksin ki
Bence eltin ve eşin dibine kadar haklı
Başınız sağolsun bu arada
Babanin kapidan cevirmesi hic hos olmamis.. En azindan iceri buyur edebilirdi, zaten cok oturmazlardi diye dusunuyorum.. Bidaha gorusmemek filan abartili bi tepki olur ama eski eltin alinmakta hakli..kızlar merhaba bu mesajımda size eltimden dert yanacağım..
benim c.tesi günü babannem vefat etti dünde kendisini toprağa verdik neyse ben eski eltime mesaj attım babannemin durumunu bildirmek için.(babannem hastanedeyken kendisi durumunu falan sormuştu,ilgilenmişti falan bende o yüzden durumu bildirmek amaçlı mesaj attım) neyse baş sağlığı mesajını eksik etmedi sağolsun cenazeyede çağırdım gelirler diye düşündüm gelmediler..(bu kısma ayrı bir kırıldım çünkü rahmetli babannem onların düğününe gitmişti en azından cenazeye gelmelerini bekledim açıkcası. neyse) ben annemle rahmetli babannemin evinde kalıyorum haliyle gelen giden oluyor onlarla ilgileniyoruz o yüzden evde değilim ama babamı göndermiştik eve. dün akşam eski eltim ve eşi baş sağlığına gelmişler ama babam biz evde olmadığımız için güzellikle onları geri çevirmiş biz eve gittiğimizde onların tekrar gelmelerini istemiş. (yani kırıcı konuşmamış babam) eski eltimin eşide anlayışla karşılamış ama gel gelelim eşi bugün bana mesaj attı verdi veriştirdi adeta. neymiş babam içeri buyur etmemiş yok onları kabul etmemiş biz görevimizi yaptık dahada gelmeyiz tarzında şeyler söyledi bana,ben genede tekrar onları davet ettim ama gelirler mi bilmiyorum.. gerçekten sinir oldum. (yani bunların kafası öyle bir çalışıyor ki suçsuz bir insanı bile suçlu konumuna sokuyorlar o derece tuhaflar) bunda tavır alınacak veya sorun yaratacak ne var arkadaşlar?
babam,biz olmadığımız için haliyle içeri alamamış ama biz olduğumuz zaman tekrar gelmelerini istemiş eski eltimde bunu sorun haline getirip kırıcı bir şekilde mesaj atması tüm gün canımı sıktı kızlar
bazı insanlara iyilik yaramıyor sanırım..
oyy oyy darlandım :/
sağolun..
tekrar gelmezler mi diyosunuz şimdi?
eski eltim diyelim :)Bence sen eltinle konuş babanın huyunu anlat çağır kahveye :)
valla babanız da çok ayıp etmiş yani. İnsanlar baş sağlığına gelmiş böyle huy mu olurannemle ben yokuz diye buyur etmemiş..
babamda böyle değişik bir huyu var annemle ben olmayınca içeri misafir buyur etmiyor adamcağız :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?