- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi oceangirl21
-
Öyle deme şapşik.benim de annem babam ayrı. Dedem vefat ettiğinde (annemin babası) ilk gelenlerden biri babamdı. Dedemi mezara babam koydu,toprağıyla en çok o uğraştı vs. Babaannem,Amcam,halalarım her gün taziye evine geldiler,bizimle birlikte ağladılar,yemekler getirdiler.Eski eltin derken esinden bosandigindan dolayimi?
Amaan derim ben.
O aileden herkesten uzak olurdum ben.
Kafa rahat olurdu.
Al sana firsat.
Eski esimden ne hayir gordumki o ailenin fertlerinden gorem?
Öyle deme şapşik. Dedem vefat ettiğinde (annemin babası) ilk gelenlerden biri babamdı. Dedemi mezara babam koydu,toprağıyla en çok o uğraştı vs. Babaannem,Amcam,halalarım her gün taziye evine geldiler,bizimle birlikte ağladılar,yemekler getirdiler.
Hala aklıma geldikçe duygulanırım. Ölüm olunca her şey bir yana bırakıldı. İnsanı duygular,merhamet,vefa ön plana çıktı. İyi ki de oldu. Gurur duydum ailemle.
oceangirl21 bu arada kusura bakma başsağlığı dilemeyi unutmuşum bir önceki mesajımda. Allah rahmet eylesin. Başınız Sağolsun.
annemle ben yokuz diye buyur etmemiş..
babamda böyle değişik bir huyu var annemle ben olmayınca içeri misafir buyur etmiyor adamcağız :/
Evet sen de haklısın :) sağolasın Canım. Allah tim ölmüşlerimize rahmet eylesin.Haklisn canim haklisinda, bu ailedir, candir. Birinizin acisi hepinize aci olur boyle bu durumda, cunku ölen deden hepinizin biseyiydi. Tabi bazi ailelerde hersey farkli oluyor, ama olmasi gerekn budur.
Ama eski esimin, abisinin karisindan ayni duyarliligi beklemek yuksek beklentiye girer. Isminin uzerine bi cizik cizerdim ben olsam.
Bende unutmusum ayip ettim; basin sag olsun konu sahibi,insallah nur icinde yatar babaannen.
Seninde basin sagolsun srpcnrdnz, insallah dedende nur icinde yatiyordur.
Baban ayip etmis, oylesine misafirlige gelen degil ki bunlar bas sagligina geliyorlar, geri cevrilmemelilerdi bana goreannemle ben yokuz diye buyur etmemiş..
babamda böyle değişik bir huyu var annemle ben olmayınca içeri misafir buyur etmiyor adamcağız :/
eski nisanlimin abisinin esi :)Eski eltin derken esinden bosandigindan dolayimi?
Amaan derim ben.
O aileden herkesten uzak olurdum ben.
Kafa rahat olurdu.
Al sana firsat.
Eski esimden ne hayir gordumki o ailenin fertlerinden gorem?
babam,babannemin evine geliyor zaten sadece yatmak icin eve gidiyor.Bizim adetimiz de cenaze ve düğünde kapı kapatilmiyor açık bırakılıyor bildiğiniz sonuna kadar açık kalıyor kapı..Babanızın içeri almaması hiç olmamış.Babanızın tek başına eve gitmesi hiç doğru deyil sonuçta annesi evinde kalıp taziyeleri kabul etmesi gerekirdi aile büyükleri amcalarinizla.Başınız sağolsun..Benim babaannemin cenazesinin de bir hafta cenaze evinden ayrılmadık.
Hahaha ozaman elti demicen kız eltimsi gibi bişey oeski nisanlimin abisinin esi :)
Asıl suçlu baban bence. Ben de olsam ben de kırılırdım.kızlar merhaba bu mesajımda size eltimden dert yanacağım..
benim c.tesi günü babannem vefat etti dünde kendisini toprağa verdik neyse ben eski eltime mesaj attım babannemin durumunu bildirmek için.(babannem hastanedeyken kendisi durumunu falan sormuştu,ilgilenmişti falan bende o yüzden durumu bildirmek amaçlı mesaj attım) neyse baş sağlığı mesajını eksik etmedi sağolsun cenazeyede çağırdım gelirler diye düşündüm gelmediler..(bu kısma ayrı bir kırıldım çünkü rahmetli babannem onların düğününe gitmişti en azından cenazeye gelmelerini bekledim açıkcası. neyse) ben annemle rahmetli babannemin evinde kalıyorum haliyle gelen giden oluyor onlarla ilgileniyoruz o yüzden evde değilim ama babamı göndermiştik eve. dün akşam eski eltim ve eşi baş sağlığına gelmişler ama babam biz evde olmadığımız için güzellikle onları geri çevirmiş biz eve gittiğimizde onların tekrar gelmelerini istemiş. (yani kırıcı konuşmamış babam) eski eltimin eşide anlayışla karşılamış ama gel gelelim eşi bugün bana mesaj attı verdi veriştirdi adeta. neymiş babam içeri buyur etmemiş yok onları kabul etmemiş biz görevimizi yaptık dahada gelmeyiz tarzında şeyler söyledi bana,ben genede tekrar onları davet ettim ama gelirler mi bilmiyorum.. gerçekten sinir oldum. (yani bunların kafası öyle bir çalışıyor ki suçsuz bir insanı bile suçlu konumuna sokuyorlar o derece tuhaflar) bunda tavır alınacak veya sorun yaratacak ne var arkadaşlar?
babam,biz olmadığımız için haliyle içeri alamamış ama biz olduğumuz zaman tekrar gelmelerini istemiş eski eltimde bunu sorun haline getirip kırıcı bir şekilde mesaj atması tüm gün canımı sıktı kızlar
bazı insanlara iyilik yaramıyor sanırım..
oyy oyy darlandım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?