Tüp Bebek Merkezleri ali acar

cnm aynı durumlardan bende şikayetçiyim malesefki bütün hastaları şikayetçi genelde, filmi başta istememesi saçma olmuş gerçektende benden tedaviye başlamadan film istedi normal tedavi süreci hep aynı değişik bir şey yok bu benimde aklımı karıştırmıyor değil bide dediğin gibi hijyen konusuna takığım o muane şekline ama bende senin gibi tecrübesi için gidiyorum ben bu hallere dr hatası yüzünden geldim en azından başıma öyle işler gelmez diyorum
birde ben tüp bebek tedavisinden memnun kaldım diyebilirim benim ilk tedavimde ne e2 ye bakıldı ne bişey öle hemen yumurta topladılar hastanede yarım saat yatırdılar 5. güne gidecek embriyomu 3. gün transfer ettiler falan gen artta olmuştum...
burda akşama kadar yatırmaları falan güzel tek sıkıntı benim için narkoz vermemeleri bende panikatak var muanede bile çok zorlanıyorum onun için narkozlu olmasını istiyorum onada aldıkları para yetmiyor gibi ayrıca para istiyorlar...
ben konyada tedavi olmaya karar verdiğimde eurofertilemi gitsem diye çok düşündüm ama ordanda pek olumlu şeyler duymadım

cnm aslında bakarsan 2 raporda çıkıyor aile hekimliğinden bütün o tahliller yapılıyor 1 haftada çıkıyor ama onu belirtmek lazım boşuna gidiyor rapor benim bu şekilde 2 rapor hakkım boşa gitti birini gazide çıkardık dr dişardan diye kabul etmediler diğerini burda çıkardılar aslında onu belirtmek lazım sadece ilaç raporu çıkarmaları mümkünse o şekilde çıkarmaları daha mantıklı Selçukluda rapor falan geçmiyor birde narkoza ayrı para alıyorlar hatta tahlile bile para alıyorlar gerçekten fazla ama denize düştük yılana sarıldık sonumuz hayır olsun

en buyuk sorunlardan biride saatlerce bekletmesi.....saat 3te muayene oluyorsun bekle allah bekle 7-8 gibi gorusmeye girdigimiz oluo belli bi duzen yok guya birde ozel devlette bu kadar bekletmiyorlar.....her yerin pis olmasida cabasi pooof........ama ne yapcan konyada dogru duzgun jinekolog yok ki bir iki var ali acar gibi onlarda yasadigimiz uzere anamizi aglatiolar....cok yerden yere vurdum dr ama ne yapim on aydir birikti ben on aydir tedavi goruyorum bir asilama oldum ikinci asilamadan sonra tup diyo cok erken degil mi dahaa pko luyum tek sorun bu sukur artik yumoslarimda olusuo catlio nie hemen tup yasim daha 22 kafam cok karisik cokk....

Bu rapor isi eger senin dedigin gibiyse cok sacma canim ya rapor hakkin bitmis oluyor resmen ozelde yaptirdigin halde var mi boyle bisey yaaa ilerde ne olacagimizi allah bilir devlette olmak zorunda kalabiliriz gucumuzun bittigi yerde ilk denemede olacak die bi garanti yok ki devlet hakkimizi kullanalim offf allahim ne zor yaaa bu islerrr

aynen cnm yaaa bende buna çok geç ayıktım ama iş işten geçti vallahi bu konu zaten beni öle bir bunaltıyorki inan bazen çok yorgun hissediyorum kendimi ama işte ALLAH bir güç veriyor demekki hala mücadele etmeye çalışıyorum
gerçekten orda beklemek kabus gibi resmen bütün günün ölüyor ben dr a gideceğimde başka bi plan yapmıyorum bütün gün ordayım nasılsa diye maalesef sıkıntıları var yok değil ama yapacak bişey yok ben bulamadım daha iisini dr olarak memnunum ben ali acardan
sen eğer erken olduğunu düşünüyorsan yapma bekle biraz kaç yıllık evlisin

rabbim bizi evlat kokusuyla sinamasin canim en kisa zamana gondersin meleklerimizi.....

Aynen bende oyle canim tum gunumu dr ayiriyorum birde ilceden gelip gidiyorum gunun 3-4saati yolda geciyor ne yapalim bizde bununla sinaniyoruz canim...

Ben evleneli 2ay sonra iki yil bitecek bir yildir bebek dusunuyoruz.... Sen kac yasindasin ne kadarlik evlisin

cnm sen yolun başındasın inş çok aramadan meleğine kavuşursun
ben 28 yaşındayım 7 yıl bitcek 1 ay sonra

uzdum seni kusura bakma canim yarabbim seni ikiz ikiz mukafatlandirsin canim....

Eurofertil hakkinda ne dusunuyorsun canim

yok cnm est. neden üzüleceğim her saniye aklımda bunlar zaten merak ettiğin herşeyi sorabilirsin

ben hiç gitmedim eurofertile çünkü benim için dr önemliydi o yüzden ali acarı seçtim aslında tüp bebeği burda yaptırmayı hiç düşünmemiştim bile ankara da timur gürgandan randevumu bile almıştım o arada ali acara normal tedavi görüyorudum film çekindikten sonra 3 ay denedik normal olmayınca tüpe geçelim dedi eşiminde işi dolayısıyla ankara sıkıntı olacaktı o yüzden bi şansımı deneyim dedim tedavi sırasında baya tüp bebek yapanla tanışmıştım

o şekilde başladık anlıycan geçenlerde medicanaya gittim baya reklam yaptılar metin çapara uyuz oldum adama arkama bakmadan çıktım ordan adam işi ticarete dökmüş

iyiki açmışsınız bu topici.ali acar benim 8 yıl önceki dr umdur çok memnundum oğluma hamile kalmadan tanıştım oğlum tedaviyle olmasada dr u çok sevmiştik.( ozamanlar doç.ti.prof.değildi) şimdi 2.bebeğim olmuyor yine başlamayı düşünüyorumo metin çaparla ilgili kötü şeyler duydum tavsiye etmiyor kimse

canım çok haklsın hicranım merhaba canımbu konuda bende çok muzdaribimannem geçen hafta ameliyat oldu ali hoca yaptı,kaç kez geldik akşama kadar bekledik hiç sormayınbende başlamak istiyorum ama eşim 1 çocuğumuz olduğu için istemiyor dr a gitmeyi bi tane olmuş yine olur diyorikna etmek çok zor ama bu sfer dedim ben gidecem ister gel ister gelmetabi kızıyor ne anlıyorsun dr agitmekten işte sorun yok diyolar vs vs...tabi biz bide ereğliden gelince çok daha zor 2 saatlik yol....akguvercin sen konyada nerdesin:26:

merhabalar arkadaslar.. ali acara hic gitmedim fakat.. bende kizilayda jule esene asilama yaptirdim cok sukur tuttu.. tecrubeli bi doktor.. gercekten oneririm.. hastayla alakali .. ..rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin..

Ben de ali acardan çok memnun kaldım. Gerçekten bir doktora bu kadar güvenebileceğimi düşünmezdim. Tüp bebek istedim beklemek istemiyordum fakat ilk olarak ilaçla başlayalım dedi aşılamaya geçecektik iki ay ara verdik. Bu arada ben umreye gittim dödüğüm de ise hamile olduğumu öğrendim. Diğer özel hastaneler bana çok paracı gibi geliyor fakat ali acar gerçekten gidince anlayacaksınız derdi karşıdakini mutlu etmek

valla arkadaşlar ben ali acara gittim evet doktor cok iyi bilgisi cok güzel ama muayene 11 deydi tam akşam 5 gibi çıktık ortam insanı sinir eidyor bekle allah bekle. tüp bebektede önemli olan bence stres doktora gittik gene bu doktor olsun dedik neyse bana ilaç yazdı rapor cıkartacaz dedi ilaç raporu orda naciye diye bir hanım var ilaçları anlattırmak icin dil döktüm. neymiş dokto anlatacakmıs doktora gittim öğrencilerine ders veriyormus doktor naciye hanım anlatsın dedi eşimde biz paramızla rezil olacaz dedi. ordan eurofertile gittik bilmiyorum ben cok memnun kaldım herseyi orda yapıyorlar beklemek yok telefonla ulaşıyorsun dün 22,30 da catlatma iğnemi vuruldum yarında 10 da yumurta toplamam var diyeceğim su evet doktor cok iyi ama doktora ulaşmak sıkıntı orda beklemek ayrı bir sıkıntı allahım hakkımızda hayırlsıını versin inşallah ali acar bana 3,500 dedi euroetil 3750 dedi kan tahlilleri ultrasyon sperm tahlilleri hersye icinde . bende yazmak istedim arakadaslar inşallah hepimizin sonucu olumlu olur ...

Ha bu arada metin çapar için ticarete dökmüş demişsiniz de bence çok yanlış. Az bile denmiş yani metin çapar resmen ameliyat hastası. Bana dedi ki senin tüplerini açmak lazım kapalı. Hem de bunu hsgyle değil yüzüme bakarak söyledi. Ben de nerdeyse olacaktım ki bi arkadaş ali acara da git öyle ol dedi. Ali acar hsg çekti her iki tüpün de açıkmış dedi. Elhamdülillah ali acarı tanıdım. Değilse boşuna aeliyat olacaktım 4 000 tl da cabası olacaktı

Cnm bana garip geldi şimdi madem rapor geçmiyor neden milletin rapor hakkını yakıyorlar, benim bir arkadaşım ilaç raporu çıkardı 1 günde çıkmış yani ben anlamadım bu işi sen genede sor çiğdem hanıma en azından bilgi al yarın ne olur ne olmaz ,ben rapor alırken hocaların hastalarıda aynı raporu alıyordu ilginç, sen merkeze tüp bebek raporu vermedin değil mi???

Arkadaşlar Medicana'da tüp bebek yapan Necati Özçimen diye bir doktor var. Daha önce de Konya'da çalışıyormuş. Hiç bilginiz var mı? Ne yaacağımı şaşırdım. İstanbul'a gitmek istiyorum ama öğretmenim ben okul açlılıyır dönem arasında gidemem yaz tatilini beklemem lazım. yaza kadar da beklemek istemiyorum. Bir akıl verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…