- Konu Sahibi akgUvercin
-
canim zaten hangi hastasiyla konustuysam hep ayni ilaclar ayni tedaviler farkli bisey yok....
Dr da gerek yok hsg ye sadece tup yapmadan once istiyoruz dedi prosedur geregi sanirim....ama bana cok sacma geldi eger tuplerimde bi sorun varsa ki ins bisey yoktur simdiye kadar uygulamam tedaviler asilama bosuna yani hic bi anlami yok tedavinin en basinda istemeliydi benim mantigima gore....ama cekilcem yaa kafami kemirio bu durum ne kadar korksamda cekilmeliyim...
Bide randevu almak telde konusmak cok zor ya 3gun aradigimi bilirim...fatma hanimda sinir oluyorum ayrics ortam cok hijyenik degil.kac.kisi calisio her yeri pislik goturuo duzenli bi yer yok valla sadece tecrubeli die gidiyorum ben ..ayyy ne kadar dolmusuuuum
Rapor geçmiyor ozaman Selçuklu hastanesinde, ben geçiyor diye biliyordum... Ozaman sadece ilaç raporu çıkartıyorlar hastaneden,çünkü raporlu 3000 bile çok... Şimdi normalde rapor alırken 2 rapor çıkıyor bir ilaç raporu birde tüp bebek raporu.. Yani siz rapor alırken aile hekimliğine gidip bir suru tahlil yaptırmadınız değil mi??? İlaç raporu 1 günde çıkıyor diğer tüp bebek raporu 2 haftayı bulabiliyor işte aile hekimi tahlil vs istiyor onlar çıkıyor falan yani sizin 2 devlet hakkınız duruyor budurumda
en buyuk sorunlardan biride saatlerce bekletmesi.....saat 3te muayene oluyorsun bekle allah bekle 7-8 gibi gorusmeye girdigimiz oluo belli bi duzen yok guya birde ozel devlette bu kadar bekletmiyorlar.....her yerin pis olmasida cabasi pooof........ama ne yapcan konyada dogru duzgun jinekolog yok ki bir iki var ali acar gibi onlarda yasadigimiz uzere anamizi aglatiolar....cok yerden yere vurdum dr ama ne yapim on aydir birikti ben on aydir tedavi goruyorum bir asilama oldum ikinci asilamadan sonra tup diyo cok erken degil mi dahaa pko luyum tek sorun bu sukur artik yumoslarimda olusuo catlio nie hemen tup yasim daha 22 kafam cok karisik cokk....
en buyuk sorunlardan biride saatlerce bekletmesi.....saat 3te muayene oluyorsun bekle allah bekle 7-8 gibi gorusmeye girdigimiz oluo belli bi duzen yok guya birde ozel devlette bu kadar bekletmiyorlar.....her yerin pis olmasida cabasi pooof........ama ne yapcan konyada dogru duzgun jinekolog yok ki bir iki var ali acar gibi onlarda yasadigimiz uzere anamizi aglatiolar....cok yerden yere vurdum dr ama ne yapim on aydir birikti ben on aydir tedavi goruyorum bir asilama oldum ikinci asilamadan sonra tup diyo cok erken degil mi dahaa pko luyum tek sorun bu sukur artik yumoslarimda olusuo catlio nie hemen tup yasim daha 22 kafam cok karisik cokk....
Bu rapor isi eger senin dedigin gibiyse cok sacma canim ya rapor hakkin bitmis oluyor resmen ozelde yaptirdigin halde var mi boyle bisey yaaa ilerde ne olacagimizi allah bilir devlette olmak zorunda kalabiliriz gucumuzun bittigi yerde ilk denemede olacak die bi garanti yok ki devlet hakkimizi kullanalim offf allahim ne zor yaaa bu islerrr
rabbim bizi evlat kokusuyla sinamasin canim en kisa zamana gondersin meleklerimizi.....
rabbim bizi evlat kokusuyla sinamasin canim en kisa zamana gondersin meleklerimizi.....
Aynen bende oyle canim tum gunumu dr ayiriyorum birde ilceden gelip gidiyorum gunun 3-4saati yolda geciyor ne yapalim bizde bununla sinaniyoruz canim...
Ben evleneli 2ay sonra iki yil bitecek bir yildir bebek dusunuyoruz.... Sen kac yasindasin ne kadarlik evlisin
ayyy tatlimmm sabirlar diliyorum sana dayanmak cok zor biliyorum rabbim bekletmesin daha fazla
ayyy tatlimmm sabirlar diliyorum sana dayanmak cok zor biliyorum rabbim bekletmesin daha fazla
aminnnnn....canim sen hangi tedavileri gordun
aminnnnn....canim sen hangi tedavileri gordun
uzdum seni kusura bakma canim ya
uzdum seni kusura bakma canim yarabbim seni ikiz ikiz mukafatlandirsin canim....
Eurofertil hakkinda ne dusunuyorsun canim
yok cnm est. neden üzüleceğim her saniye aklımda bunlar zaten merak ettiğin herşeyi sorabilirsin
ben hiç gitmedim eurofertile çünkü benim için dr önemliydi o yüzden ali acarı seçtim aslında tüp bebeği burda yaptırmayı hiç düşünmemiştim bile ankara da timur gürgandan randevumu bile almıştım o arada ali acara normal tedavi görüyorudum film çekindikten sonra 3 ay denedik normal olmayınca tüpe geçelim dedi eşiminde işi dolayısıyla ankara sıkıntı olacaktı o yüzden bi şansımı deneyim dedim tedavi sırasında baya tüp bebek yapanla tanışmıştım
o şekilde başladık anlıycan geçenlerde medicanaya gittim baya reklam yaptılar metin çapara uyuz oldum adama arkama bakmadan çıktım ordan adam işi ticarete dökmüş
aynen cnm yaaa bende buna çok geç ayıktım ama iş işten geçti vallahi bu konu zaten beni öle bir bunaltıyorki inan bazen çok yorgun hissediyorum kendimi ama işte ALLAH bir güç veriyor demekki hala mücadele etmeye çalışıyorum
gerçekten orda beklemek kabus gibi resmen bütün günün ölüyor ben dr a gideceğimde başka bi plan yapmıyorum bütün gün ordayım nasılsa diye maalesef sıkıntıları var yok değil ama yapacak bişey yok ben bulamadım daha iisini dr olarak memnunum ben ali acardan
sen eğer erken olduğunu düşünüyorsan yapma bekle biraz kaç yıllık evlisin
cnm aynı durumlardan bende şikayetçiyim malesefki bütün hastaları şikayetçi genelde, filmi başta istememesi saçma olmuş gerçektende benden tedaviye başlamadan film istedi normal tedavi süreci hep aynı değişik bir şey yok bu benimde aklımı karıştırmıyor değil bide dediğin gibi hijyen konusuna takığım o muane şekline ama bende senin gibi tecrübesi için gidiyorum ben bu hallere dr hatası yüzünden geldim en azından başıma öyle işler gelmez diyorum
birde ben tüp bebek tedavisinden memnun kaldım diyebilirim benim ilk tedavimde ne e2 ye bakıldı ne bişey öle hemen yumurta topladılar hastanede yarım saat yatırdılar 5. güne gidecek embriyomu 3. gün transfer ettiler falan gen artta olmuştum...
burda akşama kadar yatırmaları falan güzel tek sıkıntı benim için narkoz vermemeleri bende panikatak var muanede bile çok zorlanıyorum onun için narkozlu olmasını istiyorum onada aldıkları para yetmiyor gibi ayrıca para istiyorlar...
ben konyada tedavi olmaya karar verdiğimde eurofertilemi gitsem diye çok düşündüm ama ordanda pek olumlu şeyler duymadım
cnm aslında bakarsan 2 raporda çıkıyor aile hekimliğinden bütün o tahliller yapılıyor 1 haftada çıkıyor ama onu belirtmek lazım boşuna gidiyor rapor benim bu şekilde 2 rapor hakkım boşa gitti birini gazide çıkardık dr dişardan diye kabul etmediler diğerini burda çıkardılar aslında onu belirtmek lazım sadece ilaç raporu çıkarmaları mümkünse o şekilde çıkarmaları daha mantıklı Selçukluda rapor falan geçmiyor birde narkoza ayrı para alıyorlar hatta tahlile bile para alıyorlar gerçekten fazla ama denize düştük yılana sarıldık sonumuz hayır olsun
anladim canım hakkinda hayirlisi olsun......dr insan kisilik olarak çok iyi sadece biraz daha ilgili olsa hastalarla( gerci bu cok zor cok hastasi var) muhtesem bisey olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?