- Konu Sahibi akgUvercin
-
mrb arrrrciiimmm...sen ereglide miydinnn merkezdesin die aklimda kalmis bu sekilde daha zor oluoo gunun buyuk bolumu dr beklemekle diger yarisi yolda geciooo
monarossacim canim benim tekrar tebrik ederim saglikla al.kucagina yawrunu seviyle kucakliyorum seni.....
monarossacim canim benim tekrar tebrik ederim saglikla al.kucagina yawrunu seviyle kucakliyorum seni.....
geçmiş olsun canım benim bence sen bi ali acara git. Doktor sana ne yapacağını muayeneden sonra söyleyecektir. Doktoru ilk görmende zaten ilgisini bilgisini göreceksin. Ama ali acarın muayenehanesinde çok sabretmen gerekiyor. Bazen 5 bazen 7 8 saat bekletebiliyor. Randevüsüz zaten bakmıyor.slm arkadaşlar bende pkos hastasıyım yumurtalar 15mm de kalıyorsonra hemen çatlıyor e2 coook yükseliyor iki defa gebelik gecirdim bıri boş biride 7 haftalık kürtai cooook bunaldım kendimi coook kötü hisssetim şimdi ali acarı okudum ne olur ona gideyımmi benim yumurta galişmeden catlıyor bunun icin bir ilac falan varmı kı cooook caresizim bana bir yol gösterirseniz coooom seviniırm bende eurofertil hakında iiii şeyler duymadım şaşırpp kaldınm konyadayım ankaraya bile gitmeyi düşündüm ama nerese bilmiyorum cvp verenlere tşk ederim
slm arkadaşlar bende pkos hastasıyım yumurtalar 15mm de kalıyorsonra hemen çatlıyor e2 coook yükseliyor iki defa gebelik gecirdim bıri boş biride 7 haftalık kürtai cooook bunaldım kendimi coook kötü hisssetim şimdi ali acarı okudum ne olur ona gideyımmi benim yumurta galişmeden catlıyor bunun icin bir ilac falan varmı kı cooook caresizim bana bir yol gösterirseniz coooom seviniırm bende eurofertil hakında iiii şeyler duymadım şaşırpp kaldınm konyadayım ankaraya bile gitmeyi düşündüm ama nerese bilmiyorum cvp verenlere tşk ederim
geçmiş olsun canım benim bence sen bi ali acara git. Doktor sana ne yapacağını muayeneden sonra söyleyecektir. Doktoru ilk görmende zaten ilgisini bilgisini göreceksin. Ama ali acarın muayenehanesinde çok sabretmen gerekiyor. Bazen 5 bazen 7 8 saat bekletebiliyor. Randevüsüz zaten bakmıyor.
teşekkür ederim canım darısı başına. Evet ali acara tedavi oldum bende prolaktin sorunu yumurtlama sorunu eşimde de kalitesiz sperm vardı. Ben tüp bebek istedim. Fakat ali acar erken olduğunu normal yolla aşlabileceğini söyledi. Yaklaşık 6 ay önce tedaviye başladık. Eşimi de arkadaşına yönlendirdi. Yumurtlama tedavisini doktorun söylediği zaman değil eşim tedavi olurken yapmışım o da boşuna bir tedavi oldu. Ardından kist oldu ve onu atmak için 2 ay bekliycez sonra iğne tedavisine geçicez 2 ay sonra adetinde gel dedi o arada da umreye gitmiştim . Geldim adetimi bekledim olmadı meğer hamileymişim.canım bebeğin hayırlı olsun ali acaramı gidiyosun?tedaviylemi oldu ve nasıl bi tedavi yaptı..çok sordum ama
Ben de ali acardan çok memnun kaldım. Gerçekten bir doktora bu kadar güvenebileceğimi düşünmezdim. Tüp bebek istedim beklemek istemiyordum fakat ilk olarak ilaçla başlayalım dedi aşılamaya geçecektik iki ay ara verdik. Bu arada ben umreye gittim dödüğüm de ise hamile olduğumu öğrendim. Diğer özel hastaneler bana çok paracı gibi geliyor fakat ali acar gerçekten gidince anlayacaksınız derdi karşıdakini mutlu etmek
ayyy inşallah canım yaa çok stresliyim ama doktorum çarşamba gel dedi. Ozamana kadar da yiyip bitiriryorum kendimi. Bugün bi de kasık ağrım çıktı bacakla kasık arası kasılma. Neden bilmiyorum... Rabbim şifamızı versin inşallahhayırlı olsun canım çok sevindimsenin olayın aynı benimkne benzemiş.bende oğlumdan önce gitmiştim ali hocaya 4 ay serophone verdi acele etme olur dedi sonra ilaç bitti biir ay bekleyelim dedi ve o ay hamile kaldım aslanım şimdi 7 yaşında inş.sende büyüdüğü günlerini görürsün:13:
teşekkür ederim canım darısı başına. Evet ali acara tedavi oldum bende prolaktin sorunu yumurtlama sorunu eşimde de kalitesiz sperm vardı. Ben tüp bebek istedim. Fakat ali acar erken olduğunu normal yolla aşlabileceğini söyledi. Yaklaşık 6 ay önce tedaviye başladık. Eşimi de arkadaşına yönlendirdi. Yumurtlama tedavisini doktorun söylediği zaman değil eşim tedavi olurken yapmışım o da boşuna bir tedavi oldu. Ardından kist oldu ve onu atmak için 2 ay bekliycez sonra iğne tedavisine geçicez 2 ay sonra adetinde gel dedi o arada da umreye gitmiştim . Geldim adetimi bekledim olmadı meğer hamileymişim.
ayyy inşallah canım yaa çok stresliyim ama doktorum çarşamba gel dedi. Ozamana kadar da yiyip bitiriryorum kendimi. Bugün bi de kasık ağrım çıktı bacakla kasık arası kasılma. Neden bilmiyorum... Rabbim şifamızı versin inşallah
ya aslında zamanı değil demekki allah bi bahane veriyor yaratmıyor. Ben de geçen yıl hamile kaldım aslında ama 3 ay sonra kürtaj oldum ozaman nil hanıma gidiyordum. O yüzden hala gerginim doğacak mı bebek iyi mi sürekli tedirginimişte canım birazda psikolojik yine sizde farklı sorunlar varmış benim hiç sorun yoktu düşük olmuştu sonrasında sebepsiz 1 buçuk yıl olmadı sonra öyle dr un deyimiyle tatil bebeği oldu aynı seninki gibibide sen o mübarek yerleri görmüşsün pskolojin tamamen rahatlayınca oluyor böyle:13:ama ben şimdide 2.yi bkliyorum yine olmuyor başlıyacam ali hocaya bayram sonu
mrb arrrrciiimmm...sen ereglide miydinnn merkezdesin die aklimda kalmis bu sekilde daha zor oluoo gunun buyuk bolumu dr beklemekle diger yarisi yolda geciooo
ya aslında zamanı değil demekki allah bi bahane veriyor yaratmıyor. Ben de geçen yıl hamile kaldım aslında ama 3 ay sonra kürtaj oldum ozaman nil hanıma gidiyordum. O yüzden hala gerginim doğacak mı bebek iyi mi sürekli tedirginim
amaaaaan nil hanım hakkında konuşmak dahi istemiyorum. Hastaları çok bu yüzden iyidir diye kandım ona bilgi vermez benim ilk gebeliğimdi. Dişçiye gidiyim mi diye sordm git bi şey olmaz dedi. Gittim bebek öldü dişçiden olur mu dedim ondan olmuştur tabi niye gittin dedi. Ilgisiz yani. Neyse nil hanım bahane oldu işte. Ali acar sebep oldu. Kısmet nasip meselesi özetleaaa bi ortak dr dahabende gittim bu kış nil hanıma aşılama yaptı hatta ama tutmadı malesef onuda dr olarak sevmiştim ama burdan araştırdıkça anladım hiç bilgi vermemiş bana ne yumurtlatın çapını ne kaç tane olduğnu bende tabi ilk kez yaptırdım tecrübesizdim sormadım öyle işte aşılama sonrasındada bi türlü ulaşamadım dr a
bende pkoluyum canim madem konyadasin bi git ali acari tecrubesi kimsede yok emin ol...rabbim acil sifalar versin
unutmusum canim
monarossacim canim stres yapma rabbimin izniyle kucagina alcan yawrunu saglikli bi sekilde...
unutmusum canim
Canim eger imkanin varsa esin olmadan git ali hoca baska biliyorsun....bana dr bur ay ara demisti ben iki ay ara vermus oldum bi daha ki reglden sonra hsg gektircem dr ile konusup temiZ cikarsa iki ay daha ara vercem yine olmazsa ikinci asilamayida dusuncen simdilik planlarim boyle
canim kiminin cok agrili oluyomus allahtan seninki rahat gecmis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?