Imm kendimden bir şeyler de yazmak istiyorum.:) Son sınıf öğrencisiyim. Sağlık meslek lisesinde okuduğum için staj sorunum var ve ayrıca üniversite sınavına hazırlanıyorum.
Of yazınca tekrar anladım baya sıkıcı bir dönem. Tabi son sınıfın eğlenceli yanları da var. Mesela okulu asıp, arkadaşlarımla birlikte bizim eve gelip, pizza ya da hamburger sipariş ediyoruz sonra hüzünlü şarkılar açıp sigara içiyoruz. Bazen de hareketli şarkılar, oryantal filan, sonra oynuyoruz.
Yorulunca oturup konuşuyoruz. Tamam aslında dedikodu yapıyoruz. :) Ama bunda yanlış bir şey yok dimi sonuçta. GG'nin de dediği gibi ''herkes dedikodu yapmaz ama yapmalılar.''
Tabi durumlar böyleyken ve sınav dönemi yenilen çikolatlar, abur cuburlar da eklenince 68 kilo oluyorsun.
Halbuki tam bu aralar daracık kotlar, üstüne siyah kazaklar giyme zamanı. Siyah kazak benim tercihim tabi ama dar kotlar şart işte.
Çok geç sayılmaz sanırım, hiç bir zaman için geç sayılmaz. Örneğin benim açımdan bakarsak, üniversiteye başlarken giyebilirim dar kotları ve saçlarımı da kısacık kestirmeyi düşünüyorum bu arada. Ah Alice Glass gibi olmak istiyorum üniversiteye giderken.
Benim lise hayatım çok kötü geçti, ben biraz bunalım bir tipim sanırım ve liseye ilk başladığımda yani ergenliğin yoğun yaşandığı dönemler doktora gitmek zorunda kaldım, antidepresanlar kullandım filan. Ama herkes bilir lisedeki dar kafalı, iki yüzlü idiotları. Onlarla arkadaşlık kuramazdım. Ahh kimsenin beni anlamadığını sandığım dönemleri anlatıyorum sanırım
Sıkıcı bunlar. Sonuç olarak bazılarını tanıdıkça sevdim hatta çok yakınız şu anda. Her neyse çok uzattım üniversite yeni bir başlangıç olacak ve ben de yeni bir ben, kulağa ne kadar bayat gelse de. :) Şimdilik bu kadar gidip tv izlicem ve greyfurtlarımı yicem.