Aliceglass'ın Diyet Günlüğü

aliceglass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
11
0
36
Adana
Ben 18 yaşındayım, öğrenciyim ve anlayacağınız gibi kilo problemim var. 172 boyundayım ve 68 kiloyum. 60 kilo filan olmak istiyorum. Yarından itibaren diyete başlıyorum. Yani herhangi bir diyet değil sadece az yemeyi düşünüyorum, kalori hesabı ve egzersizler filan biliyorsunuz:)) Gerçekten tavsiyelere çok ihtiyacım var şu anda. Ne olur yeni olduğum için yalnız bırakmayın beni arkadaşlar :) İyi akşamlar diliyorum...

Son düzenleme:
Az önce egzersiz yaptım. Mekik, karın kaslarını çalıştırma hareketleri filan. 3-4 gündür internetten videolar açıp yapmaya çalışıyorum bunları. Çok yemek yemeye devam ediyordum ama yarından itibaren değişecek ve yeni başladığım için ağrılar var vücudumda ama zamanla geçeceğini düşünüyorum.

Bu arada günlükte yanlış bir şeyler yapıyorsam özür dilerim ve söylerseniz düzeltebilirim:) Çünkü başlık kısmında hata yaptım gibi geldi bana. VE şimdi gidip uyusam iyi olacak sabah erken kalkmak zorundayım.

Dün yazamadım çünkü staj defterim ve proje ödevimle uğraşıyordum. Kahve makinasını ve 2 kutu sigaramı alıp odama kapandım.

Bu arada evde kimse olmadığından acıkınca çıkıp pizza aldım. Orta boy pizza yedim ve yanında diyet kola içtim. Bu akşama doğruydu. Akşam olunca da TV izlerken meyve yedim.
Yani sonuç olarak diyete dün başlayamadım söylediğim gibi. Ama bugün başladım.

Sabah: Yarım kır pidesi (210 kal.), sade nescafe (0-2 kal.)
Öğlen: Dankek (70 kal.), diyet kola (0-4 kal.) - bu öğünün neden böyle olduğunu anlamadım.
Akşam: Mercimek çorbası (400 kal.), bir ince dilim ekmek (85 kal.)

Yani bugün toplamda 771 kalori almışım. Biraz sonra Tv izlerken 2 tane greyfurt yemeyi düşünüyorum. Sanırım ikisi 120 kalori olacak.
Ayrıca yatmadan önce de kendi kendime 3-4 gündür yaptığım basit egzersiz hareketlerinden yapıcam.

Evet bugün ilk gün ve zor geçmiyor.

Imm kendimden bir şeyler de yazmak istiyorum.:) Son sınıf öğrencisiyim. Sağlık meslek lisesinde okuduğum için staj sorunum var ve ayrıca üniversite sınavına hazırlanıyorum.

Of yazınca tekrar anladım baya sıkıcı bir dönem. Tabi son sınıfın eğlenceli yanları da var. Mesela okulu asıp, arkadaşlarımla birlikte bizim eve gelip, pizza ya da hamburger sipariş ediyoruz sonra hüzünlü şarkılar açıp sigara içiyoruz. Bazen de hareketli şarkılar, oryantal filan, sonra oynuyoruz.

Yorulunca oturup konuşuyoruz. Tamam aslında dedikodu yapıyoruz. :) Ama bunda yanlış bir şey yok dimi sonuçta. GG'nin de dediği gibi ''herkes dedikodu yapmaz ama yapmalılar.''

Tabi durumlar böyleyken ve sınav dönemi yenilen çikolatlar, abur cuburlar da eklenince 68 kilo oluyorsun.

Halbuki tam bu aralar daracık kotlar, üstüne siyah kazaklar giyme zamanı. Siyah kazak benim tercihim tabi ama dar kotlar şart işte. Çok geç sayılmaz sanırım, hiç bir zaman için geç sayılmaz. Örneğin benim açımdan bakarsak, üniversiteye başlarken giyebilirim dar kotları ve saçlarımı da kısacık kestirmeyi düşünüyorum bu arada. Ah Alice Glass gibi olmak istiyorum üniversiteye giderken.

Benim lise hayatım çok kötü geçti, ben biraz bunalım bir tipim sanırım ve liseye ilk başladığımda yani ergenliğin yoğun yaşandığı dönemler doktora gitmek zorunda kaldım, antidepresanlar kullandım filan. Ama herkes bilir lisedeki dar kafalı, iki yüzlü idiotları. Onlarla arkadaşlık kuramazdım. Ahh kimsenin beni anlamadığını sandığım dönemleri anlatıyorum sanırım Sıkıcı bunlar. Sonuç olarak bazılarını tanıdıkça sevdim hatta çok yakınız şu anda. Her neyse çok uzattım üniversite yeni bir başlangıç olacak ve ben de yeni bir ben, kulağa ne kadar bayat gelse de. :) Şimdilik bu kadar gidip tv izlicem ve greyfurtlarımı yicem.

Dün hızlı bir gündü, ben de hazır yedim tabi. Sabah geç uyandım 11:30 gibi. Kahvemi içicem, duş alıcam filan derken 12:30 oldu. Dolayısıyla kahvaltım ve öğle yemeğim bir oldu.

Öğlen: Sade kahve (0-2 kal.), Simit (280-300 kal.), 2 Bardak ayran (170 kal.)
Akşam: Tavuk dönerli dürüm (500 kal.) - bunun kesin bir kalori değerini bulamadım, Ayran (85 kal.)
Gece: İki elma (120 kal.)

Bu kadar, 1175 kal. fena değil ama bugün doğru düzgün yemekler yemeye çalışıcam.

Ah ya ah sabahtan beri pasta, börek yiyorum. Hesaplamaya çalıştım 1000 kal. sadece aklımda kalanlar. Şu saatten sonra bişe yemicem yarına kadar, bol bol kahve ve çay içerim. Ama çok kınıyorum kendimi.

canım yediğimiz o pasta böreklerin bize tek bir faydasını söyler misin? ben sana binlerce zarar sayarım bunun yanında lütfen bana tek bir fayda söyle.. YOK arkadaşım maalesef, dış görünüşü geçtim sağlığımıza zarar, ha tabi nefis var bir yerde yemek lazım ama bir lokma yediğinde de aynı sinyali alıyor beyin aynı tat, 10 dilim yesen de.. buna dikkat et tadımlık ye bunları oda arada.. birde aç internetten zayıf kız resimlerine bak birde öncesi sonrası albümlerine lütfen.. ha birde sana bir spor tavsiyem olacak youtube a leslie walking yazıp ilk çıkana tıkla bunu 15 gün süresince hemen arkasından mekik vb sıkılaşma hareketleriyle destekle daha sonra part 2 ye 3 e geçersin, nasıl zevkli birşey anlatamam ve çok faydalı olduguna inanıyorum.. yemek için değil yaşamak için yediğimiz günler dilerimm hepimize :))

canım birde burada yaş sınırı biraz fazla :) ben sana en yakınım galiba 21 yaşındayım üniversite 2.sınıfım seni çok iyi anlarım, yakın geçmişimi anlattın.. herkesin böyle dönemleri olur inş. üniversitede ortamın çok iyi olur .. seni tanımayan ve seni senin kendini tanıttıgın gibi sıfırdan başlayabileceğin tertemiz bir sayfa acacağın bir yer , bir dönem olacak umarım harika vücudunla girersin o ortama da

öss dönemi çok sitreslidir bilirim sürekli kahveler abur cuburlar... ama sen yinede kendine bu kötülüğü yapma. üniversitede pişman olabilirsin. tarzımız uyuyor sanırım alice glass hayranı olduguna göre :) bende üniversitede okuyorum valla istediğim kadar siyah seveyim yinede 1 yıldır göbegimi saklayamaz oldum :) kilo ve boy bakımından aynı gibiyiz. boy eşit ama kilo olarak 1 2 kilo fazla olabilirim. üniversiteye ilk geldigimde herkes benden bahsediyordu bayada peşimde cocuk vardı cnku zayıftım göbeğim yoktu şimdi inanırmısın erkek arkadaşım bana "dana" diyor hemde kendisi benim 2 katım olmasına ragmen şu hayatta ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz. bende geçen sene bunalıma girdim antidepresanlar yataktan dısarı adım atmamalar süreki çikolata yemeler felan en az bi 15 kilo almışım. tabi bunun önceside var. simdi gardolabımdaki hiçbir kıyafete sığmıyorum. alışverişe gidip "38 40" beden demekten utandıgım için de alışverişte yapmıyorum. tartılamıyorum bile kilomla yüzleşemiyorum. kaldıramıycagımdan korkuyorum bu gerçegi o tartıda 70 i görürsem kesin yine depresyona girerim :/ cok iğrenc bi hayatım oldu yani. zayıflamak şart o yuzden o hamburgerler dönerler pastalar börekler bi müddet hayatımızdan cıkcak.
hayatımdan bölümler anlatmaya çalıştım örnek olsun diye.
umarım faydam dokunmuştur.
sigarayı bende cok içiyorum. 2 gun öncesine kadar cay kahve kola ile içiyordum cnku bogazım kuruyordu artık suyla içiyorum.
kolay gelsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…