Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani canım.S giyiyorum XL mi istiimBiraz geç ulaşıyor ama ulaşıyor ben sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Bir de kıyafet alacaksanız, bedenler hafiften sıkıntı olabiliyor, türkiyeden en büyük bedende alışveriş yaptığınız marka hangisiyse ona göre sipariş verin.
Nasıl yani canım.S giyiyorum XL mi istiim
Hayır yani mesela ben bazı markalarda m bazılarında l bazılarında da xl giyiyorum. Kalıptan kalıba çok değişiyor. Sipariş verirken xl veririm. Sana bazı markalarda s dar geliyorsa arada m ürün aldığın oluyorsa m sipariş ver, daha ufak tefeksen hep xs-s arası giyiyorsan s sipariş ver.Nasıl yani canım.S giyiyorum XL mi istiim
Anladım canımHayır yani mesela ben bazı markalarda m bazılarında l bazılarında da xl giyiyorum. Kalıptan kalıba çok değişiyor. Sipariş verirken xl veririm. Sana bazı markalarda s dar geliyorsa arada m ürün aldığın oluyorsa m sipariş ver, daha ufak tefeksen hep xs-s arası giyiyorsan s sipariş ver.
Haha düşünsene 1 yıl sonra" değişiminiz gerçekleşmiştir" diyorlarBen aktif olarak kullanıyorum o siteyi. Ama acil ya da önemli olan bir şeyi hiç almadım. Siparişi verip unutuyorum. Gelmezse kaybolursa uzulecegim şeyleri almıyorum. Ortalama 1 ayda geliyor. Tek avantaji ucuz olmasi. Değişim vs hic düşünmedim, kim gonderecek burdan çin e, 1 yılı bulur artık.kıyafet alınmaz bence. Tr sitelerinden bile denemeden almak riskliyken Çin çok riskli.
Cok cok begendigin kesinlikle almalıyım dediğin bir şey varsa al. İade de sıkıntı çıkarmıyor cinliler, dürüst adamlar.Haha düşünsene 1 yıl sonra" değişiminiz gerçekleşmiştir" diyorlar
Evet bana da çok riskli geliyor aslında
Beğendim tarzı türkiyedeki sitelerde arıyorum şuan.Bulursam ordan vazgeçeceğim![]()
Teşekkür ederim canım önerin için.Bakayım ben hemenÇin size'ları küçük olduğundan arkadaşlara katılıyorum normal M giyiyorsan L sipariş etmelisin.
Sana bir tavsiyem de yakın zamanda bir site üzerinden yapmış olduğum deneyimi paylaşabilirim. aradığım ürün sitede olmamasına rağmen özel istek bölümünden formu pekte ümidim olmadan doldurdum. ertesi gün ürün fiyatı ve teslimat süresi ile ilgili bana dönüş yaptılar çok şaşırdım. ürünü sipariş verdim ve 15 günde bana ulaştırdılar. denemek istersen.
adresine bakabilirsin. Türkiye adresi ve telefonları var.
Paypal kalktı nasıl alış veriş yaoiyorsunuzÇin size'ları küçük olduğundan arkadaşlara katılıyorum normal M giyiyorsan L sipariş etmelisin.
Sana bir tavsiyem de yakın zamanda bir site üzerinden yapmış olduğum deneyimi paylaşabilirim. aradığım ürün sitede olmamasına rağmen özel istek bölümünden formu pekte ümidim olmadan doldurdum. ertesi gün ürün fiyatı ve teslimat süresi ile ilgili bana dönüş yaptılar çok şaşırdım. ürünü sipariş verdim ve 15 günde bana ulaştırdılar. denemek istersen.
adresine bakabilirsin. Türkiye adresi ve telefonları var.