Daha önce konu açmıştım.. 7 Yılımı verdiğim adamdan bir tartışma sonrası ağza alınmayacak küfürler yedim. Zamanında beni aldatmıstı 2 kere aynı kızla.. Biz Tartısınca da benim canımın yanacağını bildiği icin gitti o kıza yazdı.. Arkamdan iftiralar küfürler sabaha kadar sürdü.. Ve benim eski sevgilim de bu konusmaları attı bana. Ben cevap vermeyince de kalkıp sen de canımı yaktın cevap ver dedi.. Ben sana yazmıcam artık ama sen köpek gibi yazarsın bana diye biseyler zırvaladı. 3 gün oldu olaylar olalı ister istemez bakıyorum birlikte mi çevrimiçi olup olmadıklarına cünkü bu kadar s...siz olabileceği de aklıma gelmezdi. Baktım kız da bugün profiline kalp koymus...Kızla cıkıyorlar , çıkmasa kız böyle bisey yapmazdı... Öyle canım yanıyor ki.Ahımı aldılar. Bunlar mutlu mu olur simdi ? Ahımı öyle bir aldılar ki onlardan çıkar mı bunlar. Ben atlatabilecek miyim bu zor günleri . Yaşayan var mı böyle seyler ve atlatan.
Benim tek zoruma giden, beni aldattığı kıza gitmesi. Cünkü bana cok kötülük yaptı o..Kurtulmuşsun bence iki de göbek at ikide sevin kız
Siz cevap falan vermediniz inşallah.
Merak etmeyin siz yazmadikca o daha çok çıldıracak. Bir süre sonra da kesin demiyorum ama büyük ihtimal o size yazacak.Hayır yazmadım
Aman o veya başkası ne farkeder sonuç ta gitmiş mi gitmiş inan hiç bir erkek için ne bu kadar üzülmeye değer ne de düşünmeye boşuna kafanı yorma önüne bakBenim tek zoruma giden, beni aldattığı kıza gitmesi. Cünkü bana cok kötülük yaptı o..baskası olsa zoruma gitmezdi ama onla çıktığı icin cok üzülüyorum
İnsallahBaşlığa cevaben kesinlikle bulur !!
Aman o veya başkası ne farkeder sonuç ta gitmiş mi gitmiş inan hiç bir erkek için ne bu kadar üzülmeye değer ne de düşünmeye boşuna kafanı yorma önüne bak
Merak etmeyin siz yazmadikca o daha çok çıldıracak. Bir süre sonra da kesin demiyorum ama büyük ihtimal o size yazacak.
Aynı kızla seni iki defa aldatmış napacaktı demek süregelen devam eden bir ilişki vardı ortada sen de buna göz yumdun sineye çektin taki adam sana küfürler saydırana kadar adamın istediği Zaten seni bırakmaktı bıraktı acı ama gerçek bu ahın yerde kalırmı kalmaz fakat takip etmek nedir onlamı değilmi bırak cehennemin dibine kadar yolu var de sil hayatından bırak takibi bak hayatına güçlü olmaya bak sızlanıp durma modundan çık o kıza gittiği zoruna gitmiş niye başkası olsa ne değişecek kızın suçu ne belki onada ne yalanlar söyledi ne sinemalar yaptı ha o kız ha başka kız senin adamın adam değilDaha önce konu açmıştım.. 7 Yılımı verdiğim adamdan bir tartışma sonrası ağza alınmayacak küfürler yedim. Zamanında beni aldatmıstı 2 kere aynı kızla.. Biz Tartısınca da benim canımın yanacağını bildiği icin gitti o kıza yazdı.. Arkamdan iftiralar küfürler sabaha kadar sürdü.. Ve benim eski sevgilim de bu konusmaları attı bana. Ben cevap vermeyince de kalkıp sen de canımı yaktın cevap ver dedi.. Ben sana yazmıcam artık ama sen köpek gibi yazarsın bana diye biseyler zırvaladı. 3 gün oldu olaylar olalı ister istemez bakıyorum birlikte mi çevrimiçi olup olmadıklarına cünkü bu kadar s...siz olabileceği de aklıma gelmezdi. Baktım kız da bugün profiline kalp koymus...Kızla cıkıyorlar , çıkmasa kız böyle bisey yapmazdı... Öyle canım yanıyor ki.Ahımı aldılar. Bunlar mutlu mu olur simdi ? Ahımı öyle bir aldılar ki onlardan çıkar mı bunlar. Ben atlatabilecek miyim bu zor günleri . Yaşayan var mı böyle seyler ve atlatan.
Zamaninda zaten bu kisi 2 kere sizi aldatmis. Bu durum olmasaydi ne olacakti ben onu merak ettim?
Haklısınız. Daha fazla ne olabilir ki
Aynı kızla seni iki defa aldatmış napacaktı demek süregelen devam eden bir ilişki vardı ortada sen de buna göz yumdun sineye çektin taki adam sana küfürler saydırana kadar adamın istediği Zaten seni bırakmaktı bıraktı acı ama gerçek bu ahın yerde kalırmı kalmaz fakat takip etmek nedir onlamı değilmi bırak cehennemin dibine kadar yolu var de sil hayatından bırak takibi bak hayatına güçlü olmaya bak sızlanıp durma modundan çık o kıza gittiği zoruna gitmiş niye başkası olsa ne değişecek kızın suçu ne belki onada ne yalanlar söyledi ne sinemalar yaptı ha o kız ha başka kız senin adamın adam değil
O kızla ben zamanında dertleştim. Saflığımdan. Benim eski sevgilimle de ayrıydık.. İste geçen gün benim dert yandığım her şeyi anlatmıs sırf beni kötülemek icin. Zaten benim eski sevgilimi bi kenara bıraktım.. O kız da benim ahımı aldıAynı kızla seni iki defa aldatmış napacaktı demek süregelen devam eden bir ilişki vardı ortada sen de buna göz yumdun sineye çektin taki adam sana küfürler saydırana kadar adamın istediği Zaten seni bırakmaktı bıraktı acı ama gerçek bu ahın yerde kalırmı kalmaz fakat takip etmek nedir onlamı değilmi bırak cehennemin dibine kadar yolu var de sil hayatından bırak takibi bak hayatına güçlü olmaya bak sızlanıp durma modundan çık o kıza gittiği zoruna gitmiş niye başkası olsa ne değişecek kızın suçu ne belki onada ne yalanlar söyledi ne sinemalar yaptı ha o kız ha başka kız senin adamın adam değil
Hayir yani bunu size kizdigi icin yapmamis adam bunu bir kavrayin. Adamin mayasi bu. Ayse olmaz fatma olur zaten yapacakmis.
Yok birleşin diye demiyorum. Erkekler can acitmak için yaparlar böyle şeyler ama sonunda baktı karşıdan tepki yok kendileri yelkenleri suya indirip iletişime geçmek isterler.Ben ölsem de yazmam. Hayatımdan çıktı defoldu gitti
Baktıktan sonra sildim..O dengesizi takip etme artık...saçma sapan Türkçesiyle kalmış aklımda. Tencere yuvarlanmış yerini bulmuş...bundan büyük ah mı olur...kurtuldun kızım sen....sevinmelisin. 8- 9 yıl da olabilirdi 7 yilin hesabını yapıp üzme kendini. Engelle hatta sil numarasını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?