Alınan ahlar yerini bulur mu?

ben senin daha önceki paylaşımlarını hatırlıyorum sevgilin iğrenç biriydi zaten ve sana da çok kötü davranıyordu defalarca aldattığı halde de affetmiştin . kusura bakma da o yine gelse sana sen koşa koşa gidersin yine. bu kızlar akıllanmaz

seni kıskandırmak için birlikte plan yaptıklarını mı düşünüyorsun yoksa :) çok safsın cnm ya adam hırbo kız kezban daha ne olacağdı salla gitsin

Biliyorum bile isteye ona gitti

Zaten siz bu durumu kabullenmişsiniz aynı kızla iki defa aldatmasına rağmen birlikte olmaya devam etmişsiniz kusura bakmayın ama bu saflık değil bana göre.

So
run yedi yıl değil sorun sizin o adamdaki sorunu bile bile devam etmeniz iki kere aldatandan normal insan muamelesi görmeyi beklemeniz kusurabkamayın ama sorun sizde ayrıca engelleyin silin onları takip etmeyin artık anladığım kadarıyla sizin canınızı yakmak için o kızla birlikte oldu mesajlarından o mesajları size atmasından bunu anladım

Benzer bir konuyu ben dün açtım inşallah tutar ahlarımız kardeşim
Ama şimdi bir sürü kişi der sana vay sen onların mutsuz olmasını neden istiyorsun derler dün bana yazdıkları gibi

Ben de benzer seyler yaşadım daha sonra onlar kaçtı zAten bu vicdan azabı onlara yeteecek ömür boyu bu yüzdem baslığa cevaben ah yerini bulur bi şekilde.

Belki de ondandır bilmiyorum

Atlatirsin zamanla bence bidaha birlkte olma o kisiyme ayrca ahlar yerini buluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…