seni kıskandırmak için birlikte plan yaptıklarını mı düşünüyorsun yoksa :) çok safsın cnm ya adam hırbo kız kezban daha ne olacağdı salla gitsinEvet . Hep bnu yaptı zaten. Ama o zamanlar başkası yoktu. Suan var hayatında. Benim anlamadığım da benim eski sevgilim profil fotoğrafında bana laf sokmus o kız da bunh kabul etmiş.. Ve çıkıyorlar. Anlamadım gitti. Fazla anlam yüklüyorum ama böyle
Bu arada bu 7 rakamı sürekli kaç gündür dönüyor forum da hayırdır ? noliyeeeseni kıskandırmak için birlikte plan yaptıklarını mı düşünüyorsun yoksa :) çok safsın cnm ya adam hırbo kız kezban daha ne olacağdı salla gitsin
Biliyorum bile isteye ona gittiBence ahınız yeni bulurmu diye bekliceğinize, hayatınıza nasıl ve nerden yeni bir sayfa açacağınızı planlamanız daha isabet olur.
Ben ahınızın yerini bulmayacağı düşüncesindeyim , çnkü adam zaten sizi aldatmış daha önceden , ayrılmayarak onu bu hale siz getirmişsiniz bile isteye.adam seni zorlamadı değil mi onunla olmaya.sen affettin ve yine devam ettin.ayrıca canını yakmak için değil gayet o kızla olmak istediği için oraya gitti.
Takibi bırakın ve geleceğe odaklanın.
İnsallahKız bildiğin k... imiş boyle kizlari anlamiyorum yüzsüzlüğün dibi..hıc korkmuyorlar aynisini yasayacağına dair uzulme elbet çıkacaktır kimsenin ahı kimsede kalmaz insaallah
run yedi yıl değil sorun sizin o adamdaki sorunu bile bile devam etmeniz iki kere aldatandan normal insan muamelesi görmeyi beklemeniz kusurabkamayın ama sorun sizde ayrıca engelleyin silin onları takip etmeyin artık anladığım kadarıyla sizin canınızı yakmak için o kızla birlikte oldu mesajlarından o mesajları size atmasından bunu anladımDaha önce konu açmıştım.. 7 Yılımı verdiğim adamdan bir tartışma sonrası ağza alınmayacak küfürler yedim. Zamanında beni aldatmıstı 2 kere aynı kızla.. Biz Tartısınca da benim canımın yanacağını bildiği icin gitti o kıza yazdı.. Arkamdan iftiralar küfürler sabaha kadar sürdü.. Ve benim eski sevgilim de bu konusmaları attı bana. Ben cevap vermeyince de kalkıp sen de canımı yaktın cevap ver dedi.. Ben sana yazmıcam artık ama sen köpek gibi yazarsın bana diye biseyler zırvaladı. 3 gün oldu olaylar olalı ister istemez bakıyorum birlikte mi çevrimiçi olup olmadıklarına cünkü bu kadar s...siz olabileceği de aklıma gelmezdi. Baktım kız da bugün profiline kalp koymus...Kızla cıkıyorlar , çıkmasa kız böyle bisey yapmazdı... Öyle canım yanıyor ki.Ahımı aldılar. Bunlar mutlu mu olur simdi ? Ahımı öyle bir aldılar ki onlardan çıkar mı bunlar. Ben atlatabilecek miyim bu zor günleri . Yaşayan var mı böyle seyler ve atlatan.
Ben de hatalıyım haklısınızZaten siz bu durumu kabullenmişsiniz aynı kızla iki defa aldatmasına rağmen birlikte olmaya devam etmişsiniz kusura bakmayın ama bu saflık değil bana göre.
Şu cümleden sonrasını okumadım. Yorumum bu kadar.Zamanında beni aldatmıstı 2 kere aynı kızla
Belki de ondandır bilmiyorumSo
run yedi yıl değil sorun sizin o adamdaki sorunu bile bile devam etmeniz iki kere aldatandan normal insan muamelesi görmeyi beklemeniz kusurabkamayın ama sorun sizde ayrıca engelleyin silin onları takip etmeyin artık anladığım kadarıyla sizin canınızı yakmak için o kızla birlikte oldu mesajlarından o mesajları size atmasından bunu anladım
Ben de benzer seyler yaşadım daha sonra onlar kaçtızAten bu vicdan azabı onlara yeteecek ömür boyu bu yüzdem baslığa cevaben ah yerini bulur bi şekilde.
Atlatirsin zamanla bence bidaha birlkte olma o kisiyme ayrca ahlar yerini buluyoDaha önce konu açmıştım.. 7 Yılımı verdiğim adamdan bir tartışma sonrası ağza alınmayacak küfürler yedim. Zamanında beni aldatmıstı 2 kere aynı kızla.. Biz Tartısınca da benim canımın yanacağını bildiği icin gitti o kıza yazdı.. Arkamdan iftiralar küfürler sabaha kadar sürdü.. Ve benim eski sevgilim de bu konusmaları attı bana. Ben cevap vermeyince de kalkıp sen de canımı yaktın cevap ver dedi.. Ben sana yazmıcam artık ama sen köpek gibi yazarsın bana diye biseyler zırvaladı. 3 gün oldu olaylar olalı ister istemez bakıyorum birlikte mi çevrimiçi olup olmadıklarına cünkü bu kadar s...siz olabileceği de aklıma gelmezdi. Baktım kız da bugün profiline kalp koymus...Kızla cıkıyorlar , çıkmasa kız böyle bisey yapmazdı... Öyle canım yanıyor ki.Ahımı aldılar. Bunlar mutlu mu olur simdi ? Ahımı öyle bir aldılar ki onlardan çıkar mı bunlar. Ben atlatabilecek miyim bu zor günleri . Yaşayan var mı böyle seyler ve atlatan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?