alingan görümce

kurduğunuz cümlede alınacak birşey yok, ama söylerkenki tavrınız nasıldı onu bilmek ölçmek gerekir.

bence gorumcen hayatda cok mutsuz okadar mutsuz kı mutsuzluktan cıldırmıs
yazık...

Tabiiki sen koyucaksın adını annesisin doğuruyosun acısı sancısı herşey sende ayy ne saçma bi alınganlık olmuş fitneci görümce gidip anasına yetiştirmiş ne beklenirki böylesinden anasıda ayrı komedi ki gelip seni azarlamış ne hakla pardon da? Sizene çocuğumun adı sizi ilgilendirmez diyemedin mi cins insanlar nolucak :KK62:

Nasıl kendisine cevirmeyi becerebilmis hayret valla.
Alinganlikta master yapmış.
:) sen esinle sakalasmissin.ulen ben kocaman kadina kv deme dedim senin buldugun isimleri sevmiyorum diye kadin birsey demedi. Arda ilayda koyacakmis cocugumun adini. Bende dedim.en sevmedigim isimler.
Uveys zuleyha istiyorum demistim.

Aman bosver tatlim takintili tipli insanlar illaki bulur birsey benim buyuk gorumcem 45 yasina yakin durmadan usanmadan esim onu o 18 yasindayken esim kac yasinda bilmiyorum pesinde carsiya goturmemis kadin durup dinlenip onu soyluyor bide psikolojisi bozulmusda psikolog goruyor:KK70:kayinvalideyle kayinpederde oglumuz bozdu kizimizin ruh sagligini dedikleri birgunde boyle dedim :oha:daha bunlarla sinirlida degil daha cocukluklarinda ettikleri kavgalarinda hesabini bugun soruyor kin ofke kusuyor kadin:kusmuk:bende sadece gulerim boyle insanlara sende gul gec :-)

Biz daha önce tartıştık başka sebepten.onu da anlatayım ben uzağa gelin geldim bana dedi ki surat yapıyorsun tavır yapıyorsun vd bende dedim abla uzaktayim ailemi özlüyorum ondan sizle ilgili değil.bana dedi ki gelmeseydin kızım gelmeseydin!! Sonra zaten koptuk
kızımla hıtap etmesi ayrıca dert...

Doğmamış çocuğa don biçmek yetmemiş
O don üzerinde kavgaya tutuşmuşsunuz
Hepinize bravo
Kaynanan da sadece yaş almış, olgunlaşmamış

canım bende benzeri dertlerden muzdaribim:( ben çalışan biriyim cocuğuma annem bakıyor.annem dün kaynanamla görümcemi yemeğe çağırmış buraya kadar sıkıntı yok herşey güzel akşam ben işten geledim işte iftar saati geldi herkes yemege oturdu görümcemin cocuğu benim çocuga sürekli birşey diyor bende dedimki görümcemin çocuguna nehir ona öyle deme dersen sürekli yapar sen söylemezsen yapmaz susar dedim bi kaç kez dedim sanırım neyse sustum ben görümcem cocuğunu aldı sen mutfaktra ye nehir falan diye bağırdı kalktı sofradan cocuğu mutfaga götürdü ordada bagırdı çağırdı dedim ki niye mutfakta yiyo içeri gelsin dedim ama.sonra işte herkes kalktı sofradan getirdiler falan ama sizce bunda benim bi suçum var mı çok kırıldım çoook sabah dyanamadım mesaj attım ama uyuyo heralde cevap yok nolur bana fikir verin bu arada eşime anlattım ama beni anlamıyo sadece anlaşamıyorsan görüşme dedi ama ben seviyorum bugüne kadarda anlaşıyordum nolur yardım edin

Alttan al diyemem ama sessizi oyna seni sessiz gorsunler sen lafini soyleyip onlarin gözünde ezen kisi olma ezilen ol ama sadece gorunurde .zor degil dene

Back
X