Bahsettigim alınma şekli bu degilben de ağzına geleni söyleyip aa alındın mı yoksa şakaydı diyenleri anlamam hiç
olabilir ben de konuya farklı bir bakış açısı getireyim dedimBahsettigim alınma şekli bu degil
Haklısınız empati yapabilmek önemli. Alıngan insanlara daha hassas davranmaya çalışırım, zaten alıngan olduklarından çok da yakın ilişki kuramam onlarla. Biraz kendilerini onarmaya çalışmaları gerekiyor kesinlikle, yoksa hayatı hem kendileri hem yakinindakiler için çekilmez hale getiriyorlarNasıl biz onların alınganlık huyundan hoşlanmıyorsak onlarda bizden yani bizim bilmediğimiz bir huyumuzdan hoşlanmıyordur. Böyle bir durum da düşünülebilir. Belki de siz fazla üstlerine gidiyor olabilirsiniz. Kırıcı şekilde konuşarak mesela. Umuyorum ki kırıcı değilsin
Ben etrafımda barindirmiyorum illede muhattap olmam gereken biriyse muhattap olmam gerekenden fazla muhattap olmuyorum öyle insanlara yapacağınız pek bişey yok alındığını anladiginiz da bi kere açıklama yapın sonra kendi haline bırakınMerhaba,
Alıngan insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz ?
Ben sabretmeye çalışıyorum ama bi yere kadar,
Bazen sabrım zorlanıyor..
Arkadaşım yada önemsiz birileri olsa çoktan baglantıyı kesmiştim,
Ama deger verdigim insanlar..
Hani karşıma alıp konuşasım geliyor ama maglum alıngan oldukları için yine alınırlar diye bişey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?