Alıngan kocalarınızla ne yapıyorsunuz?

uykusuzgibi

Sabretmek için sabır ver Rabbim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
372
177
53
Bu adam iyi hoşta aşırı alıngan yani kocam diye demiyorum.. Onun aşırı ısrarı yüzünden Pazartesi taşınalım dedik. Bana kalsa çarşamba iyi olurdu da neyse.. Akşam aradı "canım arkadaşlar diyo ki yarın gelip yatak odanı sokelim götürelim takalim esyana karışmasın. Pazar akşamıda taşıyalım komple evi."

canım diyorum daha bi sürü toplanacak esyam var yardım edenim yok bebek var, hem banyoda iki tane hali ıslattım yıkamam lazım(diğer evde banyo küçük).. Ayrıca okulum var sinavim vs ogün. Nasıl yetistireyim? Bide akşam karanlığında ne taşınması? Hem dolap sökmenin ne acelesi var babam marangoz 5 dk sök 5 dk tak.. Bana eşya taşıyacak adam lazım.

Millet bana goremi ayarlayacakmis kendini, arkadaşları ya yarın akşam yada pazar akşamı musaitmiş falan filan vs.. Dedim tamam getir sökün dolabı ne yapıyosan yap. Getirmiyorum sen babana söyle halledin siz o zaman... Zaten ben mantıksız konuşuyorum sen mantiklisin diyo bana bide

Niye bu kadar alıngan bi eşim var ya

Eşin tez canlı hemen oldu bittiye getiriyor . Bir şey yaptırmak istiyorsan her zaman iki seçenek sun . Örneğin ; Ya çarşamba ya da perşembe taşınalım ne dersin de . İki seçenekte senin istediğin ama seçimi ona bırakmış oluyorsun , görünürde o karar veriyor ama senin istediğin oluyor sonuç itibari ile böyle dene birde.

Zaten öyle yapmıştım güya.. Ne zaman diye sorunca canım ya pzt ya salı yada çarşamba olsun dedim zorla pzt ikna etti. Şimdide ya yarın akşam ya pazar akşamı diyo. Ya arkadaş tavsiyesine çok çabuk kanan biri eşim.
Buda çok sıkıntı oluyor çoğu durumda bana

Çocuk gibi ayoll , kızıcaksın diceksin her şeyi yetiştiremem bende insanım dicen ki savunmaya geçemicek . Sonrada konuşma ki anlasın. Suskunluk işe yarar bu durumda çünkü o bir şey dicek sen bir şey dicen iyice arap saçına dönücek.

Aynen öyle.. Konusmayayim bi kaç gün kafam rahat olur belki

Walla ben bunda alınganlık yapılmış bi durum göremedim. Sen naparsan yap demişsin o nedeseydi peki karıcım sen Nasıl istersen mi deseydi.

Canım alıngan insan gercekten zor oluyor benimde bir arkadasim vardi nasilsin diyordu mesela o gun moralim bozuk oyle boyle iste diyordum tabi beni gordun diye kotusun cunku beni gormek istemiyorsun diyordu sen en iyisi bu durumdan rahatsiz oldugunu hayatta herseyin onun istedigi gibi ve istedigi anda gerceklesemeyecegini konuş onunla hatta tavır al bu konuda onun da seni anlamasi gerekiyor cok istiyorsa evi kendisinin tasiyabilecegini senin bu kadar işin icinde yetistiremeyecegini basta bir soz verdigini ve seninde kendini ona gore ayarladigini soyle son anda verilen kararla hareket edilemeyecegini o tamam deyince olup yok degince fikirlerin bir anda degistirelemeyecegini soyle valla alıngan insan zor umarim seni anlar

Taşınmak stresli bi iş
Onca curcunanın içine halı yıkamayı nasıl ekledin, yıkamaya verseydin pürü pak yeni evin adresine getirselerdi
Aman dolabı söken varsa bırak söksün taksınlar, babanda başka şeye yardım ederdi
Demek ki arkadaşları şimdi müsait

Çok mu eleştiriyosun eşini?
Benimkiler mantıklı değil bi senin dediklerin mantıklı demiş ya ondan merak ettim

valla ben de eşi haklı gördüm.
sonuçta nakliye şirketi çağırılsa elbette size uygun gün ayarlanır ki onda bile nakliyeciler nazlı çıkabiliyorlar.
burada gönüllü arkadaşları ile iş yapacak adam, rica minnet ki, gerçekten ev taşımak çok zordur, o arkadaşların hakları ödenmez.
elbette ki haftasonu taşımak istemeleri kadar doğal bir şey yok.
sizin ise rica eden taraf olarak elbette o kişilere uymanız gerekir.
valla sizi hiç ama hiç haklı bulmadım ben ya.
babanız sökse taksa ne olur, o taşımadıktan ve yine bu arkadaşlar taşıdıktan sonra, elbette yine kendilerine uygun tarihi söyleyecekler.

Esin alinganlik yapmis gibi gorunmuyor.
Nakliyeci degil arkadaslarindan yardim istemis sonucta.

Maddi olarak elde sıfır kaldık ya kira+depozito. Elektrik+doğalgaz aboneliği falan derken resmen kuruş kalmadı. Ya yıkayacagim halılar küçük yatak odamın halısı zaten . Hayır öyle bişey desem anlarım da kendi kendine tavır yaptı güya ben zaten mantıksız konuşuyorum falan filan. Zaten yardım edenim yok iki gün içinde küt diye nasıl toplanırım ona sinir oldum.

Boşver kirli götür senden önemli değil halı
Bi ara düze çıkınca verirsin yıkamaya
Ben üşenirim helede taşınma gibi çok meşakkatli bi durum varken

Canım normalde onların hafta sonu tatilleri yok 20.30ta çıkıp gelip ev taşıyacaklar da benim durumum müsait mi diye soran yok. Babam söküp onlar niye taşısın? Babam arkadaşı kaynim eşim bide eğer kiymetli ayakları tesrif ederse kayınpeder gelirse tamam bunlar yani.. Ortada dar vakite sigdiralacak durum yok onu demek istiyorum.

Maddi olarak elde sıfır kaldık ya kira+depozito. Elektrik+doğalgaz aboneliği falan derken resmen kuruş kalmadı.

esiniz de sirf bu sebepten bir an evvel tasinmak istiyor olamaz mi? belki arkadaslari ile bazi seyleri ucuza yahut bedavaya getirecek. belki su an oldugunuz evden hemen cikmadikca uzerine ayri bir masraf eklenecek. vs...
biraz da karsi tarafin kiligina burunup, bakmak gerek.

Boşver kirli götür senden önemli değil halı
Bi ara düze çıkınca verirsin yıkamaya
Ben üşenirim helede taşınma gibi çok meşakkatli bi durum varken

Normalde bende usenirim aslında ama ne bileyim yiğitlik yapayim dedim aklimca. İslakta olsa kirlide olsa napim mecbur gidecek artık

Alınırsa pek umursamıyorum ama bir müddet sonra gider öperim bez uzatmayı sevmem hiç birşeyi.
Ayrıca taşınma kadına göre ayarlanır kocan kusura bakmasın o mu toplicak sanki herşeyi

Doğrudur o yönden bakılınca tabi öyle de. Durumu genele vurdum aslında ya Onun dediği bişeye olmaz deyince hemen tavır yapıyor tamam ben biseye karışmıyorum, sen yap onu. Sen daha akillisin vs vs gereksiz afra tafra. Bi erkeğe hiç yakismiyo :/

Alınırsa pek umursamıyorum ama bir müddet sonra gider öperim bez uzatmayı sevmem hiç birşeyi.
Ayrıca taşınma kadına göre ayarlanır kocan kusura bakmasın o mu toplicak sanki herşeyi

Aynen eskiden gunlerce kusuyordum da artık eve gelince bişey olmamış gibi gidiyorum yanına.

Ev toplamada ne var ki diyor. Bide üstüne şarj aletini kaybetmiş haydiiiiiiii yapılmış koliler tekrar açıldı arandi meğer yatağın uzerindeymis.. Gelde kızma

cinsiyete ayirmadan, cogu insanin bu tur tepkilerle kilic kalkan kusandigini gozlemleyebiliriz cevremizde.
karsimizdaki yeteri olgunlukta degilse bizim yeteri sabirda olmamiz gerekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…