• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın tatil günleri bana tatil değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şehir şehir gezip iyi bir Cinci Hoca bulamadınız sanırım keşke İsmail Saymaz İn Şehvetiye Tarikatın okusanız orada badeleme ustası cinci hocalar hakkında bilgi alırdınız.
Cin peri işleri bana safsata geliyor. Elimizin altinda kuran var. Okuruz Allahin izniyle, dualarimizi ederiz bitti gitti. Psikolojiktir muhtemelen ama hocadan ziyade. Ben cinci hocalara inanamiyorum nedense ya. Allah dusurmesin.

Cin peri işleri bana safsata geliyor. Elimizin altinda kuran var. Okuruz Allahin izniyle, dualarimizi ederiz bitti gitti. Psikolojiktir muhtemelen ama hocadan ziyade. Ben cinci hocalara inanamiyorum nedense ya. Allah dusurmesin.
Biz de inanmıyoruz tabii ki ama üye normal cvp kabul etmiyor aradıkları bu demekki

Bu evlilikte siz neredesiniz? Siz yoksunuz, dertleriniz istekleriniz umursanmıyor. 9 gunluk tatili bile kök ailesiyle geçiren eş için gram çaba sarfetmem. Bebek olmadan ayrılmak mantıklısı sanırım.

Adam sizi umursamıyor yani. Tedaviden nasıl bir sonuç bekliyorsunuz ? Öfke nöbetleri dediğiniz durumlarda siz ne yaptınız ? Alttan mı aldınız ? Öyle herkes tedavi görüp iyileşecek diye bir şey yok. Hatta buraları okursanız çoğu kişi öfke durumundan boşanıyor çünkü değişmiyorlar. Mış gibi yapıp eski hallerine geri dönüyorlar. Her şeyde bir hastalık değil zaten. Belki herif direkt kötü biri. Neyini tedavi edecekler bunun ? Karakteri budur belki adamın. Ya deveyi güdersiniz ya diyardan gidersiniz. 🤷

Eşiniz küçükken cinsel tacize uğramış olabilir. Psikolojik sorunlar hezeyanları cinsellikten kaçma vs
İnsanlar size yardım etmeye çalıştıkça onları terslemeniz sizin hakettiğiniz hayatı yaşadığınızı gösteriyor sürünün
Bu da cok cirkin bir yorum. Sizinle anlasamayan birinin konusuna gelop cektigi sorunlar uzerinden "surun" demek nedir ya. Sizle anlasamadi diye cekmesi mi gerekiyor ? Yazmayin olsun bitsin yani. Ben de bu yorumlara kuruluyorum cidden. İnsanlarin derdi var bi de sizinle ugrasacaklar.

Ben adam gibu yorum yapilsin istiyorum bu çok zor değil herkes kusarak konuşuyor kimseden akıl istemiyorum millet kendine veremediği akli
bana vermeye çalışıyor ..bir insan derdini anlatınca yargilanip alay edilmez yada basite alinip saçma sapan yorum yapilmaz herkesin hayati herkesin bir derdi var sonuçta kimsenin hayati mükemmel değil..esim benden birşey gizlemedi..bu hastalığından önce biz çok iyi bir cifttik bu rahatsizligindan sonra herşey alt üst oldu.orta da aldatma sevmeme yada soğuma gibu birşey yok öyle birşey olsa bugün ayrilirdim..bir tedavi sürecindeyiz sadece
Yahu şaka mısınız niye yazdınız o zaman akıl istemiyorsanız? Burası soru sorma yeri dertleşme yeri değil. Eşin sana değer verseydi senin gözlerine bakınca bile zorla götürdüğü yerlere gitmek istemediğinizi anlardı. Bu tepkinizi eşinize gösterin, yada biryeremi götürüyor gelmiyorum ulan deyin. Adam seni umursamıyor sen öfkeni buradan çıkarıyorsun. Boşan diyenler keyfinden demiyor burada birçok konu açıldı boşan dediler dinlemedi aylar sonra yine aynı konularla geldiler demek istediğimiz şu değişmiyor.

Bu atarı gideri eşinize yapın bence. Öfke nöbetini o geçiriyor evde biz değil. 🙄 Yorumlarınıza bakarsak uygun bir çiftisiniz. Birbiriniz dışında kimse sizi çekmez

Bu da cok cirkin bir yorum. Sizinle anlasamayan birinin konusuna gelop cektigi sorunlar uzerinden "surun" demek nedir ya. Sizle anlasamadi diye cekmesi mi gerekiyor ? Yazmayin olsun bitsin yani. Ben de bu yorumlara kuruluyorum cidden. İnsanlarin derdi var bi de sizinle ugrasacaklar.
Sabahtan beri yazmadiklari saçmalık kalmadı en üstte yazan cinli ahlaksızca olan y

Sabahtan beri yazmadiklari saçmalık kalmadı,en üstteki cinli yorumu söylemiyorum bile, sonra bize hakaret ediyorsun diye cemkiriyorlar,bir insanın kalbi çirkin olamayiversin, onlarda insan herkes alay ettiğini yaşasın

Sabahtan beri yazmadiklari saçmalık kalmadı en üstte yazan cinli ahlaksızca olan y
İşine gelmeyene sen de cevap verme. Yapacak bir sey yok. İnsanlar cesit cesit. Eşinde boyle bir problem var, evlenmeden once haberin var miydi diye sormayacagim. İnsan bir seylerin duzelebilecegini dusunuyor. Ama. İnan ugrasmak zorunda degilsin. Ve mutlaka korun. Sakin cocuk yapma. Hayatinin baharini bu sekilde gecirmek istedigine emin misin ona karar ver. Sevgi, aşk bir sure sona bitiyor. Gecim basliyor. Aliskanlik basliyor.

İşine gelmeyene sen de cevap verme. Yapacak bir sey yok. İnsanlar cesit cesit. Eşinde boyle bir problem var, evlenmeden once haberin var miydi diye sormayacagim. İnsan bir seylerin duzelebilecegini dusunuyor. Ama. İnan ugrasmak zorunda degilsin. Ve mutlaka korun. Sakin cocuk yapma. Hayatinin baharini bu sekilde gecirmek istedigine emin misin ona karar ver. Sevgi, aşk bir sure sona bitiyor. Gecim basliyor. Aliskanlik basliyor.
Uğraşmak zorunda değilim evet haklısın ama evliliğimi buyuzden bitirmek istemiyorum esimide seviyorum,ayrilirsam da üzülürüm biliyorum,düzelmesi için uğraşıyorum,düzeleceğini biliyorum sadece bu süreç beni çok yordu,kimseye anlatamiyorsun

eşiniz acaba panik atak vs geçiriyor olabilir mi ya da kaygı bozukluğu vs? bu tip rahatsızlığı olan bir tanıdığım olmadı maalesef. kolaylıklar dilemek istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X