Alınganlığım...

limelight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
49
0
36
İstanbul
Niye herşey üstüme geliyor? :(
Edebiyatçıyla aramız iyi dersinede ilgiliyim o da beni seviyor her gördüğümde selam veriyorum halini hatrını soruyorum arkadaşlarım tarafından yalaka oluyorum...Ayrıca 30 sayfa edebiyat ödevi hazırlamamda beni yalaka yapıyor.
Eteğim kısa değil kravatım yukarıda diye alay konusu oluyorum bazıları tarafından.Ama kısa olsaydı birşey demezlerdi sonuçta bacak gösteriyor olacağım için...
Ne biçim ortam şu lise :(
Arkadaşım gözlüğümle ilgili birşey dedi sinir oldum onada moralim bozuldu...Birşey olunca alttan laf sokmaları sinirimi bozuyor... Çok mutsuzum... :( herşey sinirimi bozuyor.. :(

niye izin veriyosun ki buna sen neden altta kalıosun böle insanlara acıma ben lisede neler atlatım ya yalnız kaldığım günleri bliorum sırf doğryum dye ama naptım tııııın şimdi onlar hani nerde ? püüüf... boşwer tatlım gçer bu gnlern sen derslrne çalışmaya bak

amannnnn bosver gitsin canim yaaaa zaten ortam iyice pislik olmaya basladi hic takma kafana böyle seyleri ama sakin seni üzmelerine izin verme herkesin agzinin payinin ver,herkese gerektigi cevabi ver bundan hic cekinme,adamina göre muamele yap anlayacagin,herkese hak ettigi degeri ver hic üzülmessin kafana bile takma söylenenleri kulaginin birinden girsin birinden ciksin kendileri iyi biri olsaydi laf atmazlardi zaten takma böyle seyleri kafana

takma kafana bunları diyeceğim ama takılmaman elinde olmayacak biliyorum
bu insanlar senin hayatından silinip gidecek insanlar
dersaneye gidiyormuşsun ve sanırım başarılı da bir öğrencisin
niye iki günlük insanları kafana takıp başarını gölgelendiriyorsun
hedefine yoğunlaş
sen yükselmeye başladığında busefer seni kıskanmaya başlayıp kendi iç hesaplarına girişecekler
öyle böyle dedik dalga geçtik ama bak neler yapıyo diyecekler
sen yolunda ilerle. boş ver elalem ne derse desin
hadii hadii hadiii :52: :64:

alındığını, incindiğini azıcık fark etsinler üstüne daha çok gelirler, sen umursasan bile umursamıyor görün ve fazla oluyorlarsa cevabını vermeye çekinme (tabii başını idareyle belaya sokacak türden seviyesiz şekilde değil). sen ne kadar dik durursan o kadar uğraşmazlar, biraz acımasız oluyor malesef liseliler.

canım ben de lisede sinir olurdum bu tür insanlara.
son sınıfı tek başıma geçirdim hatta. giderdim sınıfta oturup dersimi dinler eve gelirdim.
o neden böyle yaptı, bu neden böyle söyledi diye hiç düşünme.
söylediklerinin seninle bir ilgisi yok.
hepsi kendi kirli dünyalarının ürünü.

Haklısınız bu arada ben dershaneye gitmiyorum :)

Ne kadar bozuk ortam...Gittiğim okul ilçenin en iyi okulu olup öss başarıları çok iyi olsada bu yılki öğrenciler çok kötü okula geliyolar kız kırmızı ruj sürüyor göz kalemi sürüyor hocalar nasıl farketmiyor anlamıyorum ya...

Niye herşey üstüme geliyor? :(
Edebiyatçıyla aramız iyi dersinede ilgiliyim o da beni seviyor her gördüğümde selam veriyorum halini hatrını soruyorum arkadaşlarım tarafından yalaka oluyorum...Ayrıca 30 sayfa edebiyat ödevi hazırlamamda beni yalaka yapıyor.
Eteğim kısa değil kravatım yukarıda diye alay konusu oluyorum bazıları tarafından.Ama kısa olsaydı birşey demezlerdi sonuçta bacak gösteriyor olacağım için...
Ne biçim ortam şu lise :(
Arkadaşım gözlüğümle ilgili birşey dedi sinir oldum onada moralim bozuldu...Birşey olunca alttan laf sokmaları sinirimi bozuyor... Çok mutsuzum... :( herşey sinirimi bozuyor.. :(

ayy anam yavrum kuzummmm.lisede bana da oyle daral gelırdı...
tembel bi ögrencıydım :1:
ayrıca edebiyattanda nefret ederdım hatta butun derslerden.:32:.ama tatlımm kımsenın senınle dalga gecmesıne ızın verme...moralını neden bozuyorsun her zaman daha cırkef olmakta fayda var:51:...hee bu dedıgımı genel hayatına baglama ama malesef ogrencılık hayatında bu kural bole:34:biri senın gözluklerınle mı dalga geçti yapıştir cevabı bu gozluk senın gibileri daha guzel gormemi saglıyo de:66:
acıma sakın alınmıs kırılmıs uzulmus senı uzenı uz..yoksa ıcıne cok ukte kalacak hayata atılınca ..Ben genelde hazır cvp oldum ama cvp veremedıklerım ıcın hala uzulurum...
onlar alttan laf sokuyorsaaa sende göstere göstere gözlerine sok...
Yalakamı dediler gül geç; senın gıbı alık olmaktansa kendi adıma hızmet edıyorum de en azından:1:
ama deyıpte diyemedıklerını içine atma

Ayrıca etek boyuyla dalga gececek zihniyetse,sende onların kafa yapıları ıle dalga gec aklı dış görünüşlerinde oldugu için pek anlayacaklarını sanmam ama bi dene:34::34:

Son düzenleme:
Yani lisedesin madem; en büyük sorunlarınızın "üniversite sınavı" olacağı yerde etek-kravat boyuna bu kadar takıp konu açıyorsunuz ya; pes yani...:53:
Kravat boyunuz kısaysa; uzun şekilde bağlayın...:51:
Eteğiniz kısa değilse; onlar kısa diyor diye ne bu düşünce!:37:
Biraz test çözün,açılırsınız... :27:

onların lafına bakma..nasılsa kısa zamanda kimseden eser kalmayacak evet liseler kötü ortam malesef artık öyle..doğru arkadaş bulmak çok zorlaşmış.
derslerine ve üniversiteye yoğunlaş eminim güzel bir yerle gelirsin onlardan ardından bakar zaten üni.ye gidince kim kime dum duma oluyor en kanka dediğinle bile görüşmez oluyorsun

şu an bunlar sana çok büyük sorun gibi geliyor çok mutsuz hissediyorsun ya kendini
ilerde her sorunum böyle olsa diyeceksin eminim...üniversitede hele bitirince
liseyi ve o sorunları arıycaksın daha dur bakalım hayata yeni atılacaksın şimdiden
böyle şeyleri kafana takarsan oooo çok yıpranırsın şimdiden...
sen bir tek notlarını ve üniversiteyi kazanmayı düşün derim

Back
X