- Konu Sahibi beyaz sabun
-
mrb arkadaşlar.ben iki buçuk yıllık evliyim,çocuğum yok henüz.çok şükür evliliğimde bir problemim yok.eşimle birbirimizi seviyoruz.
yalnız ben çok aşırı hassas ve alınmaya,yanlış anlamaya müsait biriyim.ufacık bir şeyi bile büyütür,büyütür dağ yapabilirim.eşim memur,sürekli tayin görüyoruz.haliyle memleketimizden ayrıyız.(ikimizin de memleketi aynı).ilk defa geçen yaz izne gittik memlekete.
eşimin ailesinin yanındayken bazı hal ve hareketleri çekti dikkatimi.çok şükür kayınvalidemler çok çok iyidir.beni kızları gibi severeler.bende onları tabi.onlarla ilgili hiç mi hiç sorunum olmadı.
sorun şu ki:sanki eşim ailesinin yanında onlara benden daha çok ilgi,alaka gösterdi.ben yokmuşum gibi davranmadı ama sanki onlara daha yakındı.tabi haklı özlemiştir,sonuçta benden hiç ayrılmadı,hep benimle beraber evlendiğimizden beri.koca kış ailesini özlemiştir.ama ne bileyim üzüldüm nedense.
beni de hoş tutmaya çalıştı tabi eşim.başbaşa denize gittik(tatil beldesi çok yakın kayınvalidemlere,sabah gidip akşam dönerdik denizden).dışarı yemeğe çıktık,alışverişe gittik.kayınvalidemler de ''siz tatile geldiniz,çıkın gezin,gençsiniz,bize bakmayın,size ayak uyduramayız,evde otururuz''diye rahat olmamızı sağladılar sağolsunlar.
ama dışarı çıkmadığımız günlerde ise eşim akşam yemeğini yedikten bir süre sonra arkadaşlarıyla kahveye giderdi.bende evde yalnız kalırdım tabi.ya kayınvalidemle konu komşuya giderdik yada konu komşu gelirdi.eşim de en geç akşam 11,11:30 da gelirdi.
arkadaşlarıyla görüşecek tabi ama ben bayağı büyüttüm bunları.düne kadar hep kurdum.ve dün bir şekilde konu oldu,büyük bir tartışma yaptım eşimle.
o da bana''ben sadece memleketteki arkadaşlarımla görüşüyorum.burada iş arkadaşlarımla çıkıp seni yalnız bırakmıyorum.bu kadarını çok görme bana''dedi.''böyle devam edicek,sen büyütüyorsun ''deedi.birazda bozuldu tabi.aslında şurda haklı:dışarı çıkma alışkanlığı yok.sadece memleketteki çocukluk arkadaşlarıyla kahvede oturur.öyle içmeye falan gitme huyu yoktur.
ama o bana ''bu böyle dvm edicek''diyerek eyvallahsız tavır aldığını düşündüm ve birbirimize eyvallahsız konuşuyorsak bu evliliğin anlamı yok diye çıkıştım.konu tabi bayağı uzadı.
mutlu olmak için evlendiğimi,mutlu olmuorsak ayırırız yolumuzu,hiç kasmaya gerek yok falan dedim.benim bunları rahatça söylemem onu sinirlendirdi tabi.ama ben hiç alttan almadım.belki haksızdım,ufacık bir şeyi nerelere getirdim ama bugüne kadar bayağı doldurmuşum kendi kendimi.
gittim yattım.o da yattı,hemen sarıldı bana.seni üzdüysem özür dilerim dedi.sen benim hayatımdaki en önemli kişisin dedi.ailemin yanında seni ikinci plana attığım falan yok yanlış anlamışsın,alınganlık yapmışsın dedi.ağzımızdan çıkana dikkat edelim beni kırma falan diye gönlümü aldı.
bende çok alıngan olduğumu,ona göre hareketlerine dikkat etmesini söyledim.
arkadaşlar çok uzun oldu ama okursanız sevinirim.sizce alınganlık mı yaptım sahiden.arkadaşlarıyla görüşmesini çok mu görmüşüm.geceden beri yedim kendimi.acaba yüzgöz mü olduk,bundan sonra aldırmaz mı benim tavırlarıma.
ne diyeyim.derdiniz yok dert yaratmak istemişsin hayırlısı olsun.
adam memleketini arkadaşlarını özlemiş,11-11,30 a kadar arkadaşlarıyla görüşmesinde ne var.üstelik ailesin oradayken az senden ilgili davransın çok mu sorun,buradaki konuları okumuyorsun galiba
su anda sen kendını anlatırken aynı beni anlatıyorsun aynı bende tepeyı dag yaparım ..... bence sarıl kocana öp kokla bosver ben hep oyle yapıyorumm dusunkı dun kavga ettık 3 sene oncekı olayı koydum onunemrb arkadaşlar.ben iki buçuk yıllık evliyim,çocuğum yok henüz.çok şükür evliliğimde bir problemim yok.eşimle birbirimizi seviyoruz.
yalnız ben çok aşırı hassas ve alınmaya,yanlış anlamaya müsait biriyim.ufacık bir şeyi bile büyütür,büyütür dağ yapabilirim.eşim memur,sürekli tayin görüyoruz.haliyle memleketimizden ayrıyız.(ikimizin de memleketi aynı).ilk defa geçen yaz izne gittik memlekete.
eşimin ailesinin yanındayken bazı hal ve hareketleri çekti dikkatimi.çok şükür kayınvalidemler çok çok iyidir.beni kızları gibi severeler.bende onları tabi.onlarla ilgili hiç mi hiç sorunum olmadı.
sorun şu ki:sanki eşim ailesinin yanında onlara benden daha çok ilgi,alaka gösterdi.ben yokmuşum gibi davranmadı ama sanki onlara daha yakındı.tabi haklı özlemiştir,sonuçta benden hiç ayrılmadı,hep benimle beraber evlendiğimizden beri.koca kış ailesini özlemiştir.ama ne bileyim üzüldüm nedense.
beni de hoş tutmaya çalıştı tabi eşim.başbaşa denize gittik(tatil beldesi çok yakın kayınvalidemlere,sabah gidip akşam dönerdik denizden).dışarı yemeğe çıktık,alışverişe gittik.kayınvalidemler de ''siz tatile geldiniz,çıkın gezin,gençsiniz,bize bakmayın,size ayak uyduramayız,evde otururuz''diye rahat olmamızı sağladılar sağolsunlar.
ama dışarı çıkmadığımız günlerde ise eşim akşam yemeğini yedikten bir süre sonra arkadaşlarıyla kahveye giderdi.bende evde yalnız kalırdım tabi.ya kayınvalidemle konu komşuya giderdik yada konu komşu gelirdi.eşim de en geç akşam 11,11:30 da gelirdi.
arkadaşlarıyla görüşecek tabi ama ben bayağı büyüttüm bunları.düne kadar hep kurdum.ve dün bir şekilde konu oldu,büyük bir tartışma yaptım eşimle.
o da bana''ben sadece memleketteki arkadaşlarımla görüşüyorum.burada iş arkadaşlarımla çıkıp seni yalnız bırakmıyorum.bu kadarını çok görme bana''dedi.''böyle devam edicek,sen büyütüyorsun ''deedi.birazda bozuldu tabi.aslında şurda haklı:dışarı çıkma alışkanlığı yok.sadece memleketteki çocukluk arkadaşlarıyla kahvede oturur.öyle içmeye falan gitme huyu yoktur.
ama o bana ''bu böyle dvm edicek''diyerek eyvallahsız tavır aldığını düşündüm ve birbirimize eyvallahsız konuşuyorsak bu evliliğin anlamı yok diye çıkıştım.konu tabi bayağı uzadı.
mutlu olmak için evlendiğimi,mutlu olmuorsak ayırırız yolumuzu,hiç kasmaya gerek yok falan dedim.benim bunları rahatça söylemem onu sinirlendirdi tabi.ama ben hiç alttan almadım.belki haksızdım,ufacık bir şeyi nerelere getirdim ama bugüne kadar bayağı doldurmuşum kendi kendimi.
gittim yattım.o da yattı,hemen sarıldı bana.seni üzdüysem özür dilerim dedi.sen benim hayatımdaki en önemli kişisin dedi.ailemin yanında seni ikinci plana attığım falan yok yanlış anlamışsın,alınganlık yapmışsın dedi.ağzımızdan çıkana dikkat edelim beni kırma falan diye gönlümü aldı.
bende çok alıngan olduğumu,ona göre hareketlerine dikkat etmesini söyledim.
arkadaşlar çok uzun oldu ama okursanız sevinirim.sizce alınganlık mı yaptım sahiden.arkadaşlarıyla görüşmesini çok mu görmüşüm.geceden beri yedim kendimi.acaba yüzgöz mü olduk,bundan sonra aldırmaz mı benim tavırlarıma.
yaz geçmiş gitmiş kış gelmiş, kış bile bitiyor
yazın tatilde adamın çocukluk arkadaşlarıyla 2,3 saat görüşmesi şimdi mevzu olmuş
ilişkiye heyecan katmak istediniz sanırım
su anda sen kendını anlatırken aynı beni anlatıyorsun aynı bende tepeyı dag yaparım ..... bence sarıl kocana öp kokla bosver ben hep oyle yapıyorumm dusunkı dun kavga ettık 3 sene oncekı olayı koydum onune
eşin memlekete gidince seni hiç umursamasa,hep ailesiyle ve arkadaşlarıyla takılsa bir nebze sorun yapmanızı anlayabilirim ama eşin gayette ilgiliymiş sana karşı.öncelikle teşekkür ederim cvb ına.boşunamı sorun edip tatıştım yni.keşke hiç açmasaydım konuyu.suçlu hissettim kendimi.
ayrıca tabiki şükrediyorum halime ne sorunlar var.ama dedim ya çok hassasım.eşim eyvellahsız konuştu gibime geldi tutamadım kendimi.''daha dşkkat ederim sana daha çok zaman ayırmaya çalışırım''deyip beni anlamasını istedim.ama o bana böyle dvm eder sen yanılmışsın deyince kırıldım.
ciddimisin.sen de benim gibisin.hatalı olduğumun farkındayım ama ne yapayım elimde değil.kocam hep benim çvremde pervane olsun istiyorum,her daim.ama çok saçma isteğim farkındayım.
eşin memlekete gidince seni hiç umursamasa,hep ailesiyle ve arkadaşlarıyla takılsa bir nebze sorun yapmanızı anlayabilirim ama eşin gayette ilgiliymiş sana karşı.
bak biz de eşimle aynı memleketteniz.eşim genelde dışarıda okumuş ve çalışmış memlekette fazla arkadaşı yok.olanlada fazla samimi değil.ama benim arkadaşlarım hep memlekette.gider gitmez hatta gitmeden telefonlaşır arkadaşlarla plan yapardık.memlekete gidince hergün bir arkadaşta toplanırız.eşim yalnız kalır tabii.üstelik eşim arabayla bırakır,akşamda arabayla alır.eşim çıkmıyor diye ben arkadaşlarımla görüşmeyecekmiyim.hatta kaynanamlar sorun yapacak oldu vaktinde eşim engelledi.
işte ben bir şeyi taktımmı büyütüyorum.gece küs yatmadık.gönlümü aldı.öğlen eve geli yemek yedi gitti.akşam tartışırken çok ağladım sinirden gözlerim şiş tabi.sabah da atamadım gerginliği üzerimden.akşam eşim eve gelince ne yapsam konu açmama tekrar gerek varmı,yoksa tartışma yaşanmamış gibi mi davanayım.
kocanızın sudan sebepten yere "boşarım seni" dediğiniz halde gece gelip sizden özür dilemesi, karısının çevresinde pervane olan bir adam olduğunun göstergesidir zaten..
senede bir hafta, günde 2 saat süreyle eski dostlarıyla görüşmesi, pervane sıfatından azletmez onu bence :26:
bencede fazla alınganlık yapmışsınızz taakii yazın yaşanmış bi konu hakkında...eşiniz yeterince pervane zaten etrafınızda hem suçlu hem güçlü tavrınıza karşı özür dilemesinden aşikar:)))
Allah başka dert vermesin arkadaşımmm , değerinizi bilin birbirinizin:))))
boşarım seni diye tehditte bulunmadım.birbirimize eyvallahsız olmaktansa,evli kalmak uğruna üzüyorsak birbirimizi(aynı şey onun içinde geçerli.bende onu üzersem,zora sokarsam o da zorlamasın evliliği yürütmeye)yolumuzu ayırırız.gibi bir konuşma yaptım.
kendimi suçlu hissettim.ne yapsam akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?